Jadranka Stojaković

Jačanje prijateljskih veza i sjećanje na Jadranku Stojaković

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je uvjerenje da će Festival japanske trešnje - u spomen Jadranki Stojaković, kao i slični događaji na kojima se promoviše bogatstvo različitih kultura, doprinijeti jačanju prijateljskih veza Srpske i Japana, te ocijenila kako je Stojakovićeva notama spojila dvije kulture.

U nedjelju koncert u čast Jadranki Stojaković

BANJALUKA - U Banjaluci će u nedjelju, 21. aprila, pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović biti održan koncert u čast proslavljenog kantautora Jadranke Stojaković, rekla je Srni savjetnik predsjednika Srpske Koviljka Špirić.

Dvije godine od smrti Jadranke Stojaković: Oplemenila jedno vrijeme i ljude

Dvije su godine od kad nas je napustila naša Jaca, otišla na neko ljepše mjesto, sigurna sam! Često osjetim da je tu, nedostaje, napisala je juče pjevačica Maja Tatić povodom dvije godine od smrti poznate kantautorke Jadranke Stojaković.

"Jadrankin kutak" u RTV domu

U prostorijama Doma Radio-televizije Republike Srpske danas je otvoren "Jadrankin kutak" posvećen priznatoj kantautorki Jadranki Stojaković (1950-2016), a o njenom životu i radu svjedoče izložene fotografije i predmeti koji su joj pripadali.

Godinu dana od smrti Jadranka Stojaković

BANJALUKA - Jedan od najljepših glasova, jedna od najtužnijih sudbina, riječi su kojima se na najbolji način može opisati ličnost kantautorke Jadranke Stojaković.

Najčitanije