Jadranska magistrala

Vjetar na Jadranskoj magistrali ograničava saobraćaj

ZAGREB - Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga saobraćaj je zabranjen za autobuse na sprat, vozila s kamp prikolicama i motocikle /prva grupa/, a između Karlobaga i Svete Marije magdalene zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom.

Odron na Jadranskoj magistrali usporio saobraćaj kod Makarske

MAKARSKA - Usljed velikih padavina došlo je do odrona zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali u mestu Podgora, kod Makarske.

Zabranjen saobraćaj na dijelu Jadranske magistrale zbog jakog vjetra

ZAGREB - Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja zabranjen je saobraćaj za autobuse na sprat, motocikle i kamp-prikolice, a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Jadranska magistrala zatvorena od Tivta do Budve

BUDVA - Jadranska magistrala na dijelu od Tivta do Budve zatvorena je zbog nevremena za sve kategorije vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Neum: Kratkotrajna blokada Jadranske magistrale izazvala saobraćajni kolaps prema Hrvatskoj i BiH

NEUM - U centru Neuma blokirana je Jadranska magistrala, čime su građani ovog jedinog bh. grada s izlazom na more iskazali nezadovoljstvo odnosom vlasti prema njima i problemima koje im svake ljetne sezone izazivaju saobraćajni kolapsi za normalno odvijanje života.

Najčitanije