Jagnje

Rođeno jagnje sa pet nogu

Na farmi u Kodžonapu, Zapadna Australija, dogodilo se nešto nesvakidašnje, budući da je rođeno jagnje sa pet nogu.

Lažni veterinari uzeli ženi novac od prodaje jagnjadi

GOSPIĆ - U Lovincu je 68-godišnjakinja ostala bez novca od prodaje jagnjadi nakon što su je u ponedjeljak pokrala dva nepoznata muškarca s higijenskim maskama preko lica koji su se predstavili kao veterinari i ponudili joj pomoć oko provjere valjanosti novca, saopštila je policija.

Pekli jagnje na zadarskoj rivi

Na zadarskoj rivi se dogodio jedan zaista nesvakidašnji prizor.

Jaganjce oduzete od švercera UIO prodala za 1.200 KM

BANJALUKA - Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH kroz svoje aukcije i licitacije prodaje bukvalno sve i svašta, a da je tako, potvrđuje i nedavni slučaj iz Regionalnog centra u Tuzli, gdje je uspješno okončana prodaja 12 jagnjadi.

Ovca ojagnjila četiri jagnjeta u Banjaluci

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Šargovac u jednoj porodici na Veliki petak stiglo je pravo iznenađenje. Ova porodica bogatija je za četvoro jagnjadi.

Državljanin Katara pokušao unijeti dva jagnjeta na let Sarajevo - Doha

SARAJEVO - Na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu danas se dogodila nezapamćena scena kada je državljanin Katara pokušao u avion unijeti dva jagnjeta, saznaje Klix.ba.

Psi lutalice zaklali 19 jagnjadi, šteta oko 5.000 KM

Nakon krvavog pira pasa lutalica u domaćinstvu Obrada Adžića iz valjevskog Rađevog sela, od 25 jagnjadi nepovrijeđeno je ostalo samo troje.

U Potočarima se rodilo jagnje sa šest nogu

Na imanju Mehe Mulalića, farmera iz Potočara kod Srebrenice, ovca je na svijet donijela jagnje koje ima šest nogu - četiri prednje i dvije zadnje. Mulalić kaže da je bio izuzetno iznenađen prizorom.

Stočar sa Manjače pokloniće jagnje Vladi RS

BANJALUKA - Rade Grgić sa Manjače, koji već osam mjeseci štrajkuje u banjalučkom parku Mladen Stojanović zbog toga što mu je 2015. godine uništeno cijelo stado, danas je doveo jagnje u ovaj park, te rekao ukoliko mu se neko od nadležnih ne javi u roku od dan-dva, on će jagnje odnijeti u zgradu Vlade RS.

Balkanci pekli jagnje u parku, uznemireni Nijemci zvali policiju

BERLIN - Policijski dispečeri u Berlinu su se vjerovatno naslušali svega i svačega, ali ono što im se desilo u nedelju 6. maja je vjerovatno premijera.

Najčitanije