Jagodina

"Sila" gradi fabriku ultralakih aviona u Jagodini

JAGODINA - Srpska industrija lakih aviona (Sila) "Aero East Europe" počeće u martu naredne godine izgradnju fabrike u Jagodini, najavio je danas vlasnik i direktor ove firme Milorad Matić.

Palma sa Van Damom: Popularni glumac stiže u Srbiju

Poznati glumac akcionih filmova Žan Klod Van Dam posjetiće u martu Srbiju, a u Jagodini će dobiti svoju voštanu figuru.

Uhapšen radnik pošte, sumnja se da je otvarao pošiljke

JAGODINA - Policija je uhapsila radnika Pošte D. B. (44) zbog sumnje da je, da bi pribavio imovinsku korist, neovlašćeno otvarao i zadržavao poštanske pošiljke.

Srušio se dio mosta na autoput kod Jagodine

JAGODINA - Na autoputu Niš-Beograd, kod Jagodine, na kolovoz je pao dio betonske konstrukcije mosta preko rijeke Lugomir, pa je u brzoj traci ka Beogradu saobraćaj obustavljen.

Otac podvodio maloljetnu kćerku sa posebnim potrebama

​JAGODINA - U Jagodini su komšije prijavile da otac zloupotrebljava maloljetno dijete (13) sa posebnim potrebama, nakon čega je uhapšen na djelu, sa još dvojicom muškaraca.

Uhapšena nastavnica koja je šamarala dječaka pred svima

​Policajci u Jagodini uhapsili su Z. P. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo nasilničko ponašanje, saopštila je policija. Video klip na kome ona šamara dječaka naširoko se dijelio na društvenim mrežama, a negativni komentari su preplavili internet.

Naser i Sisi u Muzeju voštanih figura u Jagodini

JAGODINA - Muzej voštanih figura u Jagodini od večeras je bogatiji za dvije figure i to bivšeg i sadašnjeg predsjednika Egipta, Gamala Abdela Nasera i Abdela Fataha el Sisija.

Osvanuo grafit koji poziva na ubistvo Vučića

JAGODINA - Na dva zida jedne kuće neposredno po ulasku u Jagodinu crnim sprejem ispisane su poruke "Smrt Vučiću i njegovim saradnicima", a na drugom zidu samo "Smrt Vučiću".

Eksplodirao automobil u Jagodini

JAGODINA - Jedna osoba je povrijeđena u eksploziji automobila u Jagodini, javio je danas RTS.

Policajci osumnjičeni za pljačku pošte

Policija u Jagodini je, u saradnji sa kragujevačkom policijom, uhapsila dvojicu policajaca iz Pančeva.

Najčitanije