Jagodina

Otac podvodio maloljetnu kćerku sa posebnim potrebama

​JAGODINA - U Jagodini su komšije prijavile da otac zloupotrebljava maloljetno dijete (13) sa posebnim potrebama, nakon čega je uhapšen na djelu, sa još dvojicom muškaraca.

Uhapšena nastavnica koja je šamarala dječaka pred svima

​Policajci u Jagodini uhapsili su Z. P. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo nasilničko ponašanje, saopštila je policija. Video klip na kome ona šamara dječaka naširoko se dijelio na društvenim mrežama, a negativni komentari su preplavili internet.

Naser i Sisi u Muzeju voštanih figura u Jagodini

JAGODINA - Muzej voštanih figura u Jagodini od večeras je bogatiji za dvije figure i to bivšeg i sadašnjeg predsjednika Egipta, Gamala Abdela Nasera i Abdela Fataha el Sisija.

Osvanuo grafit koji poziva na ubistvo Vučića

JAGODINA - Na dva zida jedne kuće neposredno po ulasku u Jagodinu crnim sprejem ispisane su poruke "Smrt Vučiću i njegovim saradnicima", a na drugom zidu samo "Smrt Vučiću".

Eksplodirao automobil u Jagodini

JAGODINA - Jedna osoba je povrijeđena u eksploziji automobila u Jagodini, javio je danas RTS.

Policajci osumnjičeni za pljačku pošte

Policija u Jagodini je, u saradnji sa kragujevačkom policijom, uhapsila dvojicu policajaca iz Pančeva.

Prijetio da će ubiti sudije i advokate i zapaliti sud

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen M.R (74) iz okoline Jagodine, jer je, nezadovoljan presudom, prijetio da će ubiti dvoje sudija, dvojicu advokata i upaliti sud.

Palma kod Bandića: Želimo odnose kakvi su bili u vrijeme "stare Jugoslavije"

ZAGREB - Dragan Marković, narodni poslanik i predsjednik Skupštine Jagodine, kaže da je ponosan što je u dosao u Zagreb na poziv gradonačelnika Milana Bandića, koji je, kako ga opisuje, prototip gradonačenika u Evropi i mnogi evropski gradonačelnici uče od njega.

Lančani sudar kod Jagodine odnio i osmu žrtvu

NIŠ - Pacijent N.S. koji je juče teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći kod Jagodine, preminuo je jutros u Kliničko- bolničkom centru u Nišu uprkos velikom naporu lekara da mu spasu život, rečeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Mladić pretukao, pa silovao babu od 90 godina

JAGODINA - U selu Gornji Brestovac u opštini Bojnik 12. avgusta dogodio se nezapamćeni zločin. Muškarac Ž. D, star 28 godina, iz Gornjeg Brestovca kod Bojnika osumnjičen je da je silovao babu staru 89 godina!

Najčitanije