Jahorina

EUFOR potvrdio: Naš avion je pratio vježbu MUP-a RS

BANJALUKA - Iz EUFOR-a je u petak potvrđeno da su nadzirali današnju vježbu MUP-a RS na Jahorini.

Na Jahorini pada prvi snijeg

JAHORINA - Na Jahorini je večeras počeo da pada prvi snijeg ove sezone.

Gran-pri filmu "Hladno je" Danila Ivanova

Stručni žiri 15. Međunarodnog festivala dokumentarnog i kratkog filma, ekologije i turizma "Jahorina film festival" Gran-pri za najbolje ostvarenje dodijelio je kratkom igranom filmu "Hladno je" reditelja Danila Ivanova iz Rusije.

Skok šut ka snovima – Mozzart podržao Rukometni kamp na Jahorini

"Hvala na velikoj pomoći, ovo je najveća donacija koju smo dobili za ove četiri godine…", kaže direktor Kampa, Obrenko Miljković

Cvijanović: Kreativna industrija doprinosi razvoju ekonomije

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je na Jahorini da bi Konferencija za podršku kreativnoj industriji trebalo da pomogne svim učesnicima da se međusobno bolje razumiju, te da shvate koliko ova djelatnost doprinosi ekonomiji.

Predstavljena nova turistička ponuda OC Jahorina u Beogradu

Na ATP turniru "Belgrade open 2021" u Beogradu na kojem učestvuju neka od najpoznatijih imena iz svijeta tenisa, OC Jahorina zajedno sa partnerima Predstavništvom Republike Srpske u Srbiji, Turističkom organizacijom Republike Srpske i Turističkom organizacijom Jahorina predstavio je potencijale turističke ponude.

Najuspješnija zimska sezona u istoriji Jahorine

Zimska sezona na Jahorini počela je 29. novembra, a skijanje su pokrenuli prvi u regionu i izazvali pravi bum u skijaškim krugovima Evrope.

Besplatno dnevno i noćno skijanje na Jahorini za žene povodom 8. marta

PALE - Olimpijski centar "Jahorina", povodom Međunarodnog dana žena - 8. marta, sutra svim damama poklanja besplatno dnevno i noćno skijanje.

Sa Snajperom na Jahorini uhapšena još jedna osoba

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici MUP-a Republike Srpske uhapsili su danas na Jahorini Slobodana Milutinovića zvanog Slobo Snajper iz Novog Sada i Gorana Nikolića iz Novih Ledinaca, kod Novog Sada, saznaju "Nezavisne".

Na Jahorini uhapšen Slobodan Milutinović Snajper

ISTOČNO SARAJEVO - Slobodana Milutinovića, zvani Slobo snajper iz Novog Sada ,uhapsili su danas na Jahorini pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije