Jahorina

Đoković i Dodik se sastali na Jahorini

Srpski teniser Novak Đoković je stigao na Jahorinu, gdje ga je dočekao Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina.

Đoković dobio plac na Jahorini

Skupština opštine Pale dala je saglasnost za izradu studije o tehničkoj izvodljivosti i ekonomskoj opravdanosti snabdijevanja Pala prirodnim gasom kroz realizaciju projekta magistralnog gasovoda Sarajevo - Goražde, te dodijelila plac srpskom teniseru Novaku Đokoviću na Jahorini.

Predstavljena aplikacija "Feel Jahorina"

ISTOČNO SARAJEVO - Turistička organizacija "Jahorina" predstavila je danas u Istočnom Sarajevu android aplikacije "Feel Jahorina" koja svim korisnicima, odnosno turistima na jednom mjestu nudi informacije o Jahorini, ali i o svim drugim turističkim destinacijama na području grada Istočno Sarajevo.

Vučkoland zabavni park apsolutni hit u regionu

Ljetna sezona na Jahorini otvorena je krajem mjeseca juna i već bilježi odlične rezultate, ali i veliko interesovanje posjetilaca.

"Olimpijska planina veliki investicioni prostor"

JAHORINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas na Jahorini da je ova olimpijska planina veliki investicioni prostor u koji ulažu privatni investitori, ali i Vlada Republike Srpske, sa stanovišta podrške izgradnji vertikalnih i horizontalnih komunikacija.

Dodik: Moramo očuvati ekonomiju i svako radno mjesto

JAHORINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik otvorio je na Jahorini okrugli sto o temi "Kako održati poslovanje u otežanim uslovima izazvanim virusom korona?", uz poruku da u vremenu epidemije virusa korona treba sačuvati ekonomiju i svako radno mjesto.

Počinje ljetna sezona na Jahorini, popust od 30 odsto na sve sadržaje

Ljetna sezona na Jahorini počinje danas, a Olimpijski centar je za posjetioce pripremio popust od 30 odsto na korištenje svih sadržaja.

Ljeto na Jahorini počinje u nedjelju

Ljetna sezona na Jahorini počinje u nedjelju, 28. juna, i od tada će sve ljetne atrakcije biti puštene u pogon i važiće popust od 30% na korištenje svih sadržaja Olimpijskog centra Jahorina.

Otvorene prijave za 6. Jahorina Ultra Trail

Šesto izdanje vašeg omiljenog trail takmičenja je spremno i od ove godine vas dočekuje u novoj dimenziji i prvi put u organizaciji Olimpijskog centra "Jahorina", koji obećava odličnu organizaciju i mnogobrojne novitete.

Olimpijski centar "Jahorina" promovisao ponudu u Zadru

ISTOČNO SARAJEVO - Olimpijski centar "Jahorina" promovisao je ljetnu ponudu planine u Zadru na humanitarnom teniskom turniru "Adrija tur".

Najčitanije