Jahorina

Ljevnaić: Trpimo višemilionske gubitke zbog virusa korona

JAHORINA - Olimpijski centar (OC) "Jahorina" već trpi gubitak veći od šest šest miliona KM zbog novonastale situacije u vezi sa virusom korona, istakao je direktor Centra Dejan Ljevnaić.

Zimska sezona na Jahorini uspješnija od prethodne

PALE - Zimska sezona na Jahorini završena je nakon 110 dana skijanja zbog novonastale situacije sa epidemijom virusa korona, a bila je, uprkos nedostatku snježnih padavina, uspješnija od prethodne, ističe direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić.

Uprava OC "Jahorina" donirala polovinu plata kao podršku RS

ISTOČNO SARAJEVO - Uprava Olimpijskog centra "Jahorina" donacijom polovine svojih plata, generalni direktor Dejan Ljevnaić i svi izvršni direktori, pružili su podršku Republici Srpskoj u borbi protiv pandemije virusa COVID-19, saopštili su iz OC "Jahorina"

Odgođen "Jahorina ekonomski Forum"

BANJALUKA - Ovogodišnji "Jahorina ekonomski Forum", planiran za 28. i 29. april, neće biti održan u planiranom terminu zbog novonastale situacije u zemlji i svijetu prouzrokovane virusom korona.

Skijanje u martu na Jahorini za 12 eura po danu

Olimpijski centar Jahorina poziva skijaše da iskoriste martovsko sunce i dobre skijaške uslove te da u okviru nezapamćeno dobrog akcijskog perioda od 9. marta skijaju za samo 12 eura po danu.

Jahorina će se kandidovati za organizaciju Svjetskih kompanijskih igara

ISTOČNO SARAJEVO - Olimpijski centar "Jahorina" kandidovaće se za organizaciju i održavanje Svjetskih kompanijskih igara na olimpijskoj planini 2024. godine, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Gibonni na Jahorini 7. marta

Olimpijski centar Jahorina na planinu dovodi veliku muzičku zvijezdu!

Košarac posjetio Jahorinu

JAHORINA - Ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac posjetio je danas Olimpijski centar Jahorina.

Koncert Džibonija 7. marta na Jahorini

JAHORINA - Na Jahorini će u subotu, 7. marta, povodom Međunarodnog dana žena, koncert održati Džiboni, najavljeno je danas iz Olimpijskog centra.

Najposjećeniji vikend na Jahorini ove sezone

Najposjećeniji vikend u toku ove zimske sezone sa preko 10.000 skijaša je iza nas. Samo u subotu i nedelju, 8. i 9. februara, ostvareno je gotovo 90.000 vožnji, a vikend je obilježio i niz zanimljivih dešavanja.

Najčitanije