Jahorina

Sezonska ski-karta Jahorine važi u Sloveniji i Crnoj Gori

BEOGRAD - Skijaši koji kupe sezonski ski-pas na Jahorini moći će i ove zime da besplatno skijaju tri dana na skijalištima u Sloveniji, Crnoj Gori, ove godine prvi put i na Bjelašnici, a takva, recipročna pogodnost biće omogućena i kupcima ski-pasova u tim skijaškim centrima, predviđeno je sporazumom koji je večeras potpisan u Beogradu.

Olimpijski centar Jahorina kao pokretač privrede i izvor prihoda

Neosporan je ogromni uspjeh koji menadžment tim Olimpijskog centra Jahorina iz dana u dan postiže kao i značajni efekti koje ostvaruje kao jedan od najvećih pokretača privrede u regionu. Svi resursi uloženi su u oživljavanje ove planine te je ona sada jedno od najvećih gradilišta u cijeloj državi.

Turistički potencijali Jahorine predstavljeni u Beču

SARAJEVO - Predstavnici Olimpijskog centra "Jahorina" predvođeni direktorom Dejanom Ljevnaićem i predsjednikom Nadzornog odbora Nedeljkom Elekom u Beču su predstavili turističke potencijale Jahorine, nove investicije i planove za predstojeću zimsku sezonu.

Otvaranje zimske sezone na Jahorini 7. decembra

JAHORINA - Zimska turistička sezona na Jahorini trebala bi da počne u subotu, 7. decembra koncertom svjetske muzičke zvijezde Brajana Ferija, rekao je Srni generalni direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić.

Nakon Jahorine, snijeg pao i na Romaniji

SOKOLAC - Na Romaniji je počeo da pada snijeg koji se za sada ne zadržava na kolovozu i ne utiče na odvijanje saobraćaja, rečeno je Srni u preduzeću "Romanijaputevi".

Pao snijeg na Jahorini

Na Jahorini je pao prvi snijeg. Prema prognozama meteorologa, najavljen je snijeg u višim predjelima zemlje.

Otvoren "Jahorina film festival"

PALE - Projekcijom filma "Taksi bluz" Miroslava Stamatova i svečanom ceremonijom večeras je na Palama otvoren Međunarodni festival dokumentarnog filma, turizma i ekologije "Jahorina film festival" tokom kojeg će biti prikazano 79 filmova iz 32 zemlje.

Gondole iz Istočnog Novog Sarajeva i Pala do Jahorine

JAHORINA - Na Jahorini se radi na projektu izgradnje dvije gondole do ove planine, od kojih bi jedna išla iz opštine Istočno Novo Sarajevo, a jedna iz Pala, rekao je danas direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić.

Bob na šinama za samo pet dana postao atrakcija na Jahorini

JAHORINA - Planinski bob na šinama na Jahorini dug 2,5 kilometra i jedan od 10 najdužih u Evropi za samo pet dana od puštanja u rad postao je prava atrakcija i privukao veliki broj zainteresovanih da se spuste niz padine ove olimpijske planine, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Najposjećeniji vikend na Jahorini, ostvareno više od 1.000 ljetnih vožnji

Jahorina preplavljena turistima u toku vrelih dana, ostvareno više od 1.000 vožnji, ljetnja sezona u jeku a posjetioci pristižu u potrazi za rashlađenjem i čistim planinskim vazduhom.

Najčitanije