Jahorina

Skok šut ka snovima – Mozzart podržao Rukometni kamp na Jahorini

"Hvala na velikoj pomoći, ovo je najveća donacija koju smo dobili za ove četiri godine…", kaže direktor Kampa, Obrenko Miljković

Cvijanović: Kreativna industrija doprinosi razvoju ekonomije

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je na Jahorini da bi Konferencija za podršku kreativnoj industriji trebalo da pomogne svim učesnicima da se međusobno bolje razumiju, te da shvate koliko ova djelatnost doprinosi ekonomiji.

Predstavljena nova turistička ponuda OC Jahorina u Beogradu

Na ATP turniru "Belgrade open 2021" u Beogradu na kojem učestvuju neka od najpoznatijih imena iz svijeta tenisa, OC Jahorina zajedno sa partnerima Predstavništvom Republike Srpske u Srbiji, Turističkom organizacijom Republike Srpske i Turističkom organizacijom Jahorina predstavio je potencijale turističke ponude.

Najuspješnija zimska sezona u istoriji Jahorine

Zimska sezona na Jahorini počela je 29. novembra, a skijanje su pokrenuli prvi u regionu i izazvali pravi bum u skijaškim krugovima Evrope.

Besplatno dnevno i noćno skijanje na Jahorini za žene povodom 8. marta

PALE - Olimpijski centar "Jahorina", povodom Međunarodnog dana žena - 8. marta, sutra svim damama poklanja besplatno dnevno i noćno skijanje.

Sa Snajperom na Jahorini uhapšena još jedna osoba

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici MUP-a Republike Srpske uhapsili su danas na Jahorini Slobodana Milutinovića zvanog Slobo Snajper iz Novog Sada i Gorana Nikolića iz Novih Ledinaca, kod Novog Sada, saznaju "Nezavisne".

Na Jahorini uhapšen Slobodan Milutinović Snajper

ISTOČNO SARAJEVO - Slobodana Milutinovića, zvani Slobo snajper iz Novog Sada ,uhapsili su danas na Jahorini pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske potvrđeno je "Nezavisnim".

Ljevnaiću najveće priznanje za razvoj planinskog turizma

Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina, juče je odlikovan najvećom evropskom nagradom na Međunarodnim poslovnim susretima u Sarajevu. "Jubilarna nagradna zlatna plaketa za životno djelo" otišla je u ruke menadžera koji je svojim radom nakon Skijališta Srbije probudio i olimpijsku planinu Jahorinu i plasirao je visoko na mapi evropskih ski-centara. Za uspjehe i rezultate rada, prema riječima organizatora, za ogroman doprinos u razvoju biznisa u turizmu u BiH, regionu i Evropi Ljevanić je prepoznat i kao menadžer koji je doprinio razvoju prijateljstva i saradanje bez granica, za povezivanje ljudi, građana i država na bazi poštovanja ravnopravnosti na širim evropskim i svjetskim prostorima.

Trojica državljana Crne Gore napustila teritoriju BiH

BAJALUKA - Trojica državljana Crne Gore, koji su uhapšeni na Jahorini, napustili su teritoriju BiH, piše Srpskainfo.

Na Jahorini održan prvi međunarodni "Biatlon kup"

PALE - Reprezentativac BiH Stefan Lopatić apsolutni je pobjednik međunarodnog takmičenja u biatlonu "Balkan kup", na kojem je učestvovalo oko 60 takmičara iz sedam zemalja iz regiona.

Najčitanije