Jahorina

Radnica hotela na Jahorini osumnjičena za krađu vrijednih satova

ISTOČNO SARAJEVO - Radnica jednog hotela na Jahorini osumnjičena je da je iz hotelske sobe od gosta ukrala dva muška sata, čija je vrijednost veća od 32.000 evra, rečeno je u policiji.

Ljevnaić: Jahorina bez struje, očekujemo uključenje u podne

ISTOČNO SARAJEVO - Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina, rekao je da na planini od juče u 12 časova nema električne energije, te da su dobili informaciju da će struja doći danas u 12 časova.

U četvrtak zvanično otvaranje sezone na Jahorini

JAHORINA - Zimska turistička sezona na Jahorini zvanično će biti otvorena u četvrtak, 3. decembra, izjavio je danas direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić.

Počinje skijanje na Jahorini, prvo u regionu

Olimpijski centar "Jahorina" danas zvanično otvara sezonu skijanja, uz obogaćene sadržaje i kapacitete.

Dejan Ljevnaić: Zahvaljujući Dodiku ljudi ovdje žive bolje

Menadžerski tim na čelu sa Dejanom Ljevnaićem pokrenuo je skijanje na Balkanu, a sada se pred njima nalaze novi izazovi. Pitanje s kojim se susreće veliki broj svjetskih ski-centara je kako realizovati zimsku sezonu u uslovima pandemije virusa korona, da li će skijanje biti moguće i na koji način?

Skijaše čekaju dobre staze i pojačane mjere

SARAJEVO, BANJALUKA - Na nekim planinama u BiH su već pale prve pahulje, a iako do početka zimske skijaške sezone ima još vremena, iz skijaških centara ističu da se već uveliko spremaju, te da se uprkos pandemiji nadaju većem broju skijaša i gostiju.

Na Jahorini realizovana vježba spasavanja skijaša iz gondole

Pripadnici Gorske službe spasavanja (GSS) Republike Srpske Stanica "Jahorina" i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srpske danas su na Jahorini uspješno realizovali vježbu spasavanja skijaša zarobljenih na gondoli.

"Balkanska ruta - posljednja stanica" otvorila "Jahorina film festival"

Premijernim prikazivanjem filma "Balkanska ruta - posljednja stanica" italijanskog režisera Davida Ludovisija otvoren je 14. Međunarodni festival dokumentarnog i kratkog filma "Jahorina film festival", koji se ove godine održava u prilagođenom formatu zbog pandemije virusa korona.

Na Jahorini otvorena Olimpijska arena

Na Jahorini je danas svečano otvorena Olimpijska arena, u okviru koje su izgrađene igraonica za djecu i teretana na otvorenom u blizini jezera na vrhu Poljica, ukupne vrijednosti 47.000 KM.

Otvaranje Olimpijske arene na Jahorini

ISTOČNO SARAJEVO - Na Jahorini će danas biti otvorena Olimpijska arena, novi sadržaj koji je realizovala Turistička organizacija u saradnji sa gradom Istočno Sarajevo i Olimpijskim centrom.

Najčitanije