Jahorina

Inspekcija u hotelu "Nebojša", iz predostrožnosti otkazani dolasci djece

JAHORINA - Pripadnici Instituta za javno zdravstvo RS, kao i Inspekcija za hranu Odjeljenja za inspekcijske poslove Istočnog Sarajeva trenutno vrše kontrole u hotelu "Nebojša" na Jahorini, potvrđeno je "Nezavisnim" u ovom hotelu.

Na infuziji završilo 18 osnovaca iz Prijedora, vratili se sa Jahorine

PRIJEDOR - Učenici petog razreda Osnovne škole "Petar Kočić" iz Prijedora, koji su prethodnog vikenda išli na četvorodnevnu školu u prirodu na Jahorini, razbolili su se i čak 18 djece je završilo na infuziji.

Ljevnaić: Najuspješnija sezona ikada

Ovogodišnja ski sezona na Јahorini je najuspješnija sezona ikada, rekao je direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić.

Brnabić: Regionalnom saradnjom i ekonomskim razvojem u bolju budućnost

Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas na završnom panelu na "Jahorina ekonomskom forumu" da je "Otvoreni Balkan" ogromna šansa za sve države u regionu, ne samo za Srbiju, Sjevernu Makedoniju i Albaniju, te da ta inicijativa mladima nudi bolju budućnost.

Ćosić: Značajan povratak na mapu regionalnih skupova

JAHORINA - Predsjednik Saveza opština i gradova Republike Srpske Ljubiša Ćosić istakao je da je veoma značajno da se nakon dvije godine pauze izazvane virusom korona "Jahorina ekonomski forum" vraća na mapu, ne samo foruma u Republici Srpskoj, nego i regionalnih.

Drugi dan Јahorina ekonomskog foruma - o jačanju konkurentnosti i tržištu osiguranja

Drugi dan Јahorina ekonomskog foruma počeo je održavanjem panela koji su posvećeni temama "Јačanje konkurentnosti lokalnih zajednica" i "Tržište osiguranja".

Brnabić: Putujem na Jahorinu da pružim podršku RS

Premijerka Ana Brnabić istakla je danas da putuje na Jahorinu, na Ekonomski forum, kako bi, prije svega, pružila podršku srpskom narodu u BiH i rukovodstvu Republke Srpske, koji su pod velikim pritiskom.

Jahorina: Istraživanja spasavaju od loših poslovnih i političkih odluka

JAHORINA - Donošenje poslovnih i političkih odluka, pogotovo u neizvjesnim vremenima, neodvojivo je od sveobuhvatnog istraživanja koje može pomoći u donošenju važnih odluka.

Dodik: BiH nema nikakvu ekonomsku politiku

BiH nema nikakvu ekonomsku politiku, rekao je danas Milorad Dodik srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik na otvaranju petog "Jahorina ekonomskog foruma 2022".

Počeo peti "Jahorina ekonomski forum 2022"

Na Jahorini je danas u hotelu "Termag" počeo dvodnevni peti „Jahorina ekonomski forum“ koji će okupiti blizu 500 učesnika.

Sutra počinje "Jahorina ekonomski forum"

ISTOČNO SARAJEVO - Za sutra je zakazna početak dvodnevnog "Jahorina ekonomski foruma" tokom kojeg će glavna tema rasprave biti globalni ekonomski izazovi i prilike.

Digitalna transformacija u fokusu Jahorina ekonomskog foruma

Digitalna transformacija društva biće u fokusu ovogodišnjeg Jahorina ekonomskog foruma koji sutra počinje u hotelu Termag na Jahorini.

Jahorina ekonomski forum okupiće i do 500 učesnika

BANJALUKA - Peti Jahorina ekonomski forum, koji će biti održan 26. i 27. aprila nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije virusa korona, okupiće 400 do 500 učesnika iz desetak evropskih zemalja, izjavio je Srni predsjednik organizacionog odbora ove manifestacije Goran Račić.

Јahorina ekonomski forum okupiće veliki broj učesnika

Najveći poslovni događaj u Republici Srpskoj i BiH -Јahorina ekonomski forum okupiće veliki broj učesnika, uključujući ugledne privrednike iz svijeta, najavio je predsjednik organizacionog odbora ovogodišnjeg foruma Goran Račić.

Ovogodišnja ski-sezona najuspješnija u istoriji Јahorine

Direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić ocijenio je da je ovogodišnja ski-sezona najuspješnija u istoriji Јahorine.

Najčitanije