Jahorina

Najuspješnija zimska sezona u istoriji Jahorine

Zimska sezona na Jahorini počela je 29. novembra, a skijanje su pokrenuli prvi u regionu i izazvali pravi bum u skijaškim krugovima Evrope.

Besplatno dnevno i noćno skijanje na Jahorini za žene povodom 8. marta

PALE - Olimpijski centar "Jahorina", povodom Međunarodnog dana žena - 8. marta, sutra svim damama poklanja besplatno dnevno i noćno skijanje.

Sa Snajperom na Jahorini uhapšena još jedna osoba

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici MUP-a Republike Srpske uhapsili su danas na Jahorini Slobodana Milutinovića zvanog Slobo Snajper iz Novog Sada i Gorana Nikolića iz Novih Ledinaca, kod Novog Sada, saznaju "Nezavisne".

Na Jahorini uhapšen Slobodan Milutinović Snajper

ISTOČNO SARAJEVO - Slobodana Milutinovića, zvani Slobo snajper iz Novog Sada ,uhapsili su danas na Jahorini pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske potvrđeno je "Nezavisnim".

Ljevnaiću najveće priznanje za razvoj planinskog turizma

Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina, juče je odlikovan najvećom evropskom nagradom na Međunarodnim poslovnim susretima u Sarajevu. "Jubilarna nagradna zlatna plaketa za životno djelo" otišla je u ruke menadžera koji je svojim radom nakon Skijališta Srbije probudio i olimpijsku planinu Jahorinu i plasirao je visoko na mapi evropskih ski-centara. Za uspjehe i rezultate rada, prema riječima organizatora, za ogroman doprinos u razvoju biznisa u turizmu u BiH, regionu i Evropi Ljevanić je prepoznat i kao menadžer koji je doprinio razvoju prijateljstva i saradanje bez granica, za povezivanje ljudi, građana i država na bazi poštovanja ravnopravnosti na širim evropskim i svjetskim prostorima.

Trojica državljana Crne Gore napustila teritoriju BiH

BAJALUKA - Trojica državljana Crne Gore, koji su uhapšeni na Jahorini, napustili su teritoriju BiH, piše Srpskainfo.

Na Jahorini održan prvi međunarodni "Biatlon kup"

PALE - Reprezentativac BiH Stefan Lopatić apsolutni je pobjednik međunarodnog takmičenja u biatlonu "Balkan kup", na kojem je učestvovalo oko 60 takmičara iz sedam zemalja iz regiona.

Besplatno skijanje na Jahorini za studente

Na Jahorini će u petak, 5. februara, biti potpisan sporazum o besplatnom skijanju za studente Univerziteta u Istočnom Sarajevu, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Radnica hotela na Jahorini osumnjičena za krađu vrijednih satova

ISTOČNO SARAJEVO - Radnica jednog hotela na Jahorini osumnjičena je da je iz hotelske sobe od gosta ukrala dva muška sata, čija je vrijednost veća od 32.000 evra, rečeno je u policiji.

Ljevnaić: Jahorina bez struje, očekujemo uključenje u podne

ISTOČNO SARAJEVO - Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina, rekao je da na planini od juče u 12 časova nema električne energije, te da su dobili informaciju da će struja doći danas u 12 časova.

Najčitanije