Jahorina

Svjetski dan snijega na Jahorini: Ski-kaciga Katarini Šarenac

JAHORINA - Svjetski dan snijega na Jahorini je obilježen takmičenjem u veleslalomu više od 100 osnovaca sa područja grada Istočno Sarajevo.

Olimpijski centar "Jahorina": Povećanje prometa za 50 odsto

JAHORINA - Na Jahorini je od 4. decembra do danas zabilježeno više od 650.000 zimskih vožnji, kao i povećanje broja skijaša, ali i prometa za 50 odsto, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Prve dane nove godine na Jahorini obilježila zabava i dobri rezultati

Gosti olimpijskog centra Jahorina imali su priliku još jednom prisustvovati koncertu za pamćenje, ovaj put je atmosferu do usijanja doveo poznati pjevač Darko Lazić.

Olmpijski centar Jahorina omogućio funkcionisanje ski centra i staza

Olimpijski centar Jahorina zahvaljujući isključivo sistemu osnježavanja, uprkos smanjenom intenzitetu snježnih padavina, omogućio je funkcionisanje ski centra i ski staza, i to prvi u regionu – čak od 4. decembra.

Doček pravoslavne Nove godine na Jahorini uz Darka Lazića

JAHORINA - Olimpijski centar "Jahorina" organizuje doček pravoslavne Nove godine uz koncert Darka Lazića, za koji je do sada prodato 1.800 karata, saopštilo je rukovodstvo Centra.

I ove godine na Jahorini besplatno skijanje za djecu

Sporazum o besplatnom skijanju za svu djecu iz svih šest opština sa teritorije grada Istočno Sarajevo potpisan je juče u Olimpijskom baru na Jahorini.

Višković najavio zakon o Olimpijskom centru Jahorina

JAHORINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da će već u prvom kvartalu godine biti kreiran zakon o Olimpijskom centru "Jahorina" koji će još snažnije doprinijeti razvoju njene infrastrukture i kapaciteta.

OC "Jahorina" u novu godinu ušao sa novim rekordima

ISTOČNO SARAJEVO - Olimpijski centar "Jahorina" ušao je u novu godinu sa novim rekordima zabilježenim tokom decembra, a zahvaljujući ukupnim investicionim radovima svi parametri su u porastu.

Aca Lukas pripredio prednovogodišnji spektakl na Jahorini

Jahorina je sinoć ponovo bila epicentar dobre zabave u regionu! Na velikom prednovogodišnjem koncertu započeta je proslava predstojećih praznika.

Spektakl na Jahorini: Prednovogodišnji koncert Aca Lukasa

Prazničnu atmosferu i idilični planinski ambijent na Jahorini uljepšaće prednovogodišnji koncert Ace Lukasa 28. decembra sa početkom u 20.00 sati, najavljeno je danas na konferenciji za novinare

Najčitanije