Jahorina

Bob na šinama za samo pet dana postao atrakcija na Jahorini

JAHORINA - Planinski bob na šinama na Jahorini dug 2,5 kilometra i jedan od 10 najdužih u Evropi za samo pet dana od puštanja u rad postao je prava atrakcija i privukao veliki broj zainteresovanih da se spuste niz padine ove olimpijske planine, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Najposjećeniji vikend na Jahorini, ostvareno više od 1.000 ljetnih vožnji

Jahorina preplavljena turistima u toku vrelih dana, ostvareno više od 1.000 vožnji, ljetnja sezona u jeku a posjetioci pristižu u potrazi za rashlađenjem i čistim planinskim vazduhom.

Na Jahorini održana "Trail trka za život": Pobijedila je humanost

Olimpijska ljepotica Jahorina proteklog vikenda je ugostila drugu ljetnu, humanitarnu "Trail trka za život", na kojoj je spretnost i izdržljivost pokazalo 50 učesnika.

Direktor i članovi NO OC Jahorina obišli radove na olimpijskoj ljepotici

Predsjednik nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina, Nedeljko Elek i Ljubomir Mrda član su danas, zajedno sa direktorom Dejanom Ljevnaićem obišli radove na 7 značajnih infrastrukturnih projekata na olimpijskoj planini.

Italijanka i Britanac pobjednici trke duge 101 kilometar

​Trkači iz Italije Frančeska Kanepa i Velike Britanije Čarli Šarp pobjednici su trke duge 101 kilometar na petom Međunarodnom takmičenju "Jahorina ultra trejl".

Ljevnaić: Možemo odgovoriti zahtjevima i najprestižnijih gostiju

JAHORINA - Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić izjavio je danas Srni da je Jahorina, organizacijom Samita Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi (SEECP) još jednom dokazala da može odgovoriti zahtjevima svih gostiju, pa i onih najzahtjevnijih.

Dodik: Jahorina zaslužuje pažnju koju su pokazali predsjednici i premijeri

JAHORINA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik obišao je danas na Jahorini infrastrukturne radove vrijedne više od 33 miliona KM i potvrdio svoju podršku ubrzanom razvoju Olimpijskog centra "Jahorina".

Brnabić: Uprkos provokacijama Prištine, Srbija uporna da nastavi saradnju

​SARAJEVO - Ana Brnabić, premijerka Srbije, kazala je novinarima na Jahorini da je uprkos svim provokacijama od Prištine Srbija ostala uporna da nastavi regionalnu saradnju.

Dodik: Erdoan se raspitivao za "gulenovce" u BiH

​JAHORINA – Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, potvrdio je da se Redžep Tajip Erdoan, predsjednik Turske, juče raspitivao za "gulenovce" u BiH.

Meta pozvao BiH da prizna Kosovo, Brnabić mu odgovorila

​JAHORINA - Ilir Meta, predsjednik Albanije, izrazio je žaljenje što Kosovo ne učestvuje na Samitu, te pozvao BiH da prizna Kosovo, na šta mu je odgovorila Ana Brnabić, premijerka Srbije, te podsjetila je da Proces saradnje ne prepoznaje Republiku Kosovo, kao ni domaćin Samita.

Najčitanije