Jahorina

"Balkanska ruta - posljednja stanica" otvorila "Jahorina film festival"

Premijernim prikazivanjem filma "Balkanska ruta - posljednja stanica" italijanskog režisera Davida Ludovisija otvoren je 14. Međunarodni festival dokumentarnog i kratkog filma "Jahorina film festival", koji se ove godine održava u prilagođenom formatu zbog pandemije virusa korona.

Na Jahorini otvorena Olimpijska arena

Na Jahorini je danas svečano otvorena Olimpijska arena, u okviru koje su izgrađene igraonica za djecu i teretana na otvorenom u blizini jezera na vrhu Poljica, ukupne vrijednosti 47.000 KM.

Otvaranje Olimpijske arene na Jahorini

ISTOČNO SARAJEVO - Na Jahorini će danas biti otvorena Olimpijska arena, novi sadržaj koji je realizovala Turistička organizacija u saradnji sa gradom Istočno Sarajevo i Olimpijskim centrom.

Rekordna ljetna sezona OC Jahorina zahvaljujući dobrim projektima

JAHORINA - Predstavnici Olimpijskog centra "Jahorina" predstavili su direktoru Kancelarije Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u BiH Manueli Nesl i ministru spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staši Košarcu rekordne rezultate u ljetnoj sezoni.

Sa Jahorine startovala prva etapa "Trke kroz Srbiju"

Međunarodna biciklistička "Trka kroz Srbiju", šezdeseta, koja je okupila dvadesetak ekipa iz cijelog svijeta, startovala je danas sa Jahorine.

I ovog vikenda produženo radno vrijeme ljetnih sadržaja na Jahorini

Idealni vremenski uslovi i produženo radno vrijeme ljetnih sadržaja na Jahorini i ovog vikenda obećavaju dobru zabavu. Od četvrtka, 27. avgusta do nedjelje 30. avgusta sve ljetne atrakcije će posjetiocima biti na raspolaganju od 9:00 do 19:00 časova, dok će u subotu 29. avgusta planisnki bob i šestosjed Poljice biti dostupni posjetiocima i za noćnu vožnju čak do 22:00 časa.

Ljevnaić: Ovo bi trebala biti najuspješnija ljetna sezona u istoriji

JAHORINA - Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić rekao je da bi ova ljetna sezona, prema prognozama, trebala da bude najuspješnija u istoriji.

Održan "Termag bajk maraton" na Jahorini

Na Jahorini je prvi put održana biciklistička trka "Termag bajk maraton", na kojoj se okupilo oko 130 takmičara, a pobjednici na 43 kilometra su Jovana Crnogorac i Vedad Karić.

"Termag bajk maraton" sutra na Jahorini

Na Jahorini će sutra prvi put biti održana biciklistička trka "Termag bajk maraton" koja će okupiti više od 150 takmičara iz pet zemalja, s ciljem predstavanja olimpijske ljepotice kao ciklo destinacije.

Poznata imena uhapšenih na Jahorini, jednog povezuju sa škaljarcima

PALE - Šest osoba uhapšeno je u apartmanu u jednom hotelu na Jahorini zbog narkotika i oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Najčitanije