Jajce

Nova turistička ponuda Jajca - 250 metara dug zip-lajn preko vodopada

Građani i turisti će od sutra u Jajcu moći da uživaju u jedinstvenoj turističkoj ponudi zip – lajnu preko vodopada.

"Savjet ministara spreman da pomogne u vezi sa kasarnom 'Jajce'"

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija danas je u razgovoru sa gradonačelnikom Sarajeva Abdulahom Skakom naglasio opredijeljenost Savjeta ministara da pomogne u iznalaženju rješenja u vezi sa imovinskm pitanjima kasarne "Jajce" koju je Vlada Federacije BiH dala na korištenje tom gradu.

Sudarila se dva autobusa s navijačima Borca

JAJACE - Danas oko 12 sati u tunelu u naselju Skela kod Jajca došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao autobus s navijačima banjalučkog Borca.

Čamci za spasavanje opštinama Jezero i Jajce

JEZERO - Predstavnici Savjeta Evrope danas su u opštini Jezero svečano predali dva rafting čamca za spasavanje koja će biti na raspolaganju ovoj lokalnoj zajednici i opštini Jajce u Federaciji BiH, a čija je ukupna vrijednost 6.000 evra.

Mještani protiv izgradnje kamenoloma u Kamenicama

JAJCE - Mještani naselja Kamenice, Bravnice, Dolabija i Bage na području opštine Jajce protive se izgradnji kamenoloma na lokalitetu Grojit u selu Kamenice jer smatraju da investitor time nastoji da otjera i malobrojno preostalo srpsko stanovništvo.

Načelnik Jajca ugostio Miss BiH Ivanu Ladan

JAJCE - Načelnik Opštine Jajce Edin Hozan sa svojim bliskim saradnicima primio je predstavnike Direkcije Miss BiH i aktualnu Miss BiH Ivanu Ladan iz Jajca uoči njenog odlaska na izbor za Miss svijeta, koji će se održati 14. decembra u Londonu.

Radojičić: Banjaluka i Jajce će nastaviti saradnju

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetio je danas opštinu Jajce i sa načelnikom Edinom Hozanom razgovarao o saradnji dva grada sa naglaskom na realizaciju projekata koji su proizašli iz kandidature Banjaluke za evropsku prijestonicu kulture 2024. godine.

Žena povrijeđena u prevrtanju automobila kod Jajca

JAJCE - Na magistralnom putu M-5 kod Jajca danas je u poslijepodnevnim satima došlo do prevrtanja vozila u kojem je povrijeđena jedna osoba.

Kod Jajca pronađen sarkofag iz antičkog doba

JAJCE - U Divičanima kod Jajca otkriven je sarkofag s grobnicom, za koji se pretpostavlja da potiče iz antičkog doba.

Masakr nad 81 srpskim civilom pod lupom dva tužilaštva

JAJCE, BANJALUKA - Iako se danas navršavaju 24 godine od stravičnog zločina u Bravnicama, kod Jajca, kada je ubijen 81 srpski civil, uključujući i starce i djecu, za taj masakr još niko nije odgovarao.

Najčitanije