Jajce

Pronađeno tijelo mladića koji je automobilom sletio u rijeku Vrbas

JAJCE - Pronađeno je tijelo A. K. (22) iz Jajca, koji je prije dva dana automobilom sletio u rijeku Vrbas, javljaju mediji.

Automobil sletio u Vrbas kod Jajca

JAJCE - Kod tunela Tuk kod Jajca je automobil sletio u rijeku Vrbas, potvrdio je za federalne medije portparol MUP-a SBK Hasan Hodžić.

Vjernici iz cijelog svijeta u Podmilačju molili za ozdravljenje bolesnih

JAJCE - Blizu 60.000 hodočasnika iz Bosne i Hercegovine i zemalja svijeta u dva dana posjetilo je svetište Svetog Ive u Podmilačju, kod Jajca, odakle su juče i danas upućene molitve za ozdravljenje.

Putopis: U zagrljaju Republike Srpske

Na Veliki četvrtak, uveče, nas osmoro odvažnih iz Požarevca kreće put Republike Srpske na jednu akciju koju naš vodič Zoran Pavlović iz Planinarskog društva "Vukan" naziva turom za opuštanje i uživanje. Ali, ona će iziskivati i napor, kao i uvek na planinarenju, doziran tek toliko da osetimo adrenalinski skok i blagodati za kojima vapi onaj hedonistički deo našega bića, kada sve prođe i samo nas milina obuzme.

Majka pretučene curice: Otac učenice mi je psovao majku i udario me

Mirela Omerović, majka pretučene djevojčice iz Jajca je otkrila kroz kakvu agoniju prolazi njena kćerka ali i kompletna porodica.

Automobilom sletjeli u Plivu

JAJCE - Automobil sa dvoje putnika sletio je u Plivu kod Jajca, ali na sreću putnici su dobro.

Otežan saobraćaj na dionici Krupa na Vrbasu - Bočac

BANJALUKA - Saobraćaj se na magistralnom putu Banjaluka - Jajce, na dionici Krupa na Vrbasu - Bočac odvija otežano i usporeno zbog odrona, te je neophodan oprez, saopšteno je iz Auto-moto savez Republike Srpske.

Tragedija u Jajcu: U požaru izgorjelo jedanaestogodišnje dijete

U požaru u Jajcu nastradala je jednaestogodišnja djevojčica, prenose mediji.

"Pijana noć 1918" najbolja predstava, nagrada publike "Identitluku"

Predstava "Pijana noć 1918" Narodnog pozorišta Tuzla dobikla je nagradu za najbolju predstavu u cjelini po ocjenama stručnog žirija 39. Pozorišnim/kazališnim igrama BiH u Jajcu, dok je predstava "Identitluk", nastala u koprodukciji Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) u Mostaru, Narodnog pozorišta Mostar i Studija za izvedbene umjetnosti, po izboru publike najbolja predstava.

Šest predstava na Pozorišnim/Kazališnim igrama BiH u Jajcu

Otvaranjem izložbe grafika "Crna jedra", autora Ede Murtića, i predstavom "Pijana noć 1918." Narodnog pozorišta Tuzla 28. avgusta u Jajcu počinju 39. Pozorišne/Kazališne igre BiH.

Najčitanije