Jakna

Jakna za "odbranu" biciklista od autonomnih vozila

Student dizajna Filip Sivek dizajnirao je posebnu jaknu koja pomaže autonomnim vozilima da "vide" bicikliste koja je osvojila nagradu na međunarodnoj dizajnerskoj konferenciji u Čikagu.

Usred ljeta "tapacirao" jaknu sa više od 70.000 evra

Srpski carinici u saradnji sa policijom, na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, u džepovima jakne koju je jedan putnik nosio na sebi pronašli su preko 70.000 neprijavljenih evra.

Kako izabrati kožnu jaknu?

Kožna jakna je sjajan način za izražavanje svog stila, a istovremeno je topla i izdrživa te bezvremenska i klasična. Kožna jakna je investicija koja će vam se sigurno isplatiti tokom godina.

Pametna Levi’s jakna je upravo postala još pametnija

Prvi put se pojavila prije nešto više od godinu dana, a sada je dobila još jednu korisnu funkciju.

Jakna Majkla Džeksona prodata za skoro 300.000 dolara

Čuvena jakna američke pop zvijezde Majkla Džeksona koju je nosio na prvoj samostalnoj koncertnoj turneji "Bed" prodata je na aukciji po tri puta većoj cijeni od početne - za 298.000 dolara.

Poruka na jakni Melanije Tramp napravila "opštu pometnju"

Prva dama SAD Melanija Tramp našla se na meti kritika zbog jakne sa natpisom "Mene nije briga, a tebe", koju je nosila prilikom posjete centru u Teksasu gdje su smještena djeca migranata.

Policajka optužena da je ukrala bundu na pijaci

BRČKO - Osnovni sud u Brčkom potvrdio je optužnicu protiv A.B. službenice Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona zbog sumnje da je nedavno na pijaci Arizona počinila krivično djelo krađe, saopšteno je iz Tužilaštva.

Kožna jakna 'pojačava' muškost

Od Stiva Mekvina, preko Majkla Džeksona, do Džejmsa Dina i Dejvida Bekama, kožna jakna je, na tijelima mnogih slavnih muškaraca, pronalazila svoj put do omiljenog nam komada odjeće.

Najčitanije