Janja

Bez struje u petak 5.500 potrošača u Janji i okolini

BIJELJINA - Radnici "Elektroprenosa BiH" i "Elektro-Bijeljine" sutra će istovremeno raditi na širem području grada Bijeljina, zbog čega struju neće imati oko 5.500 potrošača u Janji i okolnim selima.

Identifikovani počinioci incidenta kod džamije u Janji tokom proslave Božića

BIJELJINA - Policija Policijske stanice Janja identifikovala je osobu koja je upravljala vozilom 6. januara 2021. godine, kada je oko sedam sati prijavljeno je da je iz kolone vozila u neposrednoj blizini džamije pucano u vazduh iz nepoznatog oružja, a radi se o M.Z.

Identifikovane dvije osobe zbog pucnjava u Janji

BIJELJINA - Policajci iz Janje identifikovali su dva lica koja su učestvovala u incidentu ispred Atik džamije, kada je pucano iz kolone automobila koja je prevozila badnjak i biće sankcionisana, rekla je portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Marić.

U Janji teže povrijeđen biciklista

BIJELJINA - Biciklista čiji su inicijali B.P. (80) teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Janji, u kojoj je učestvovala i žena čiji su inicijali S.S. upravljajući vozilom fijat, rečeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Oružje pronađeno u Janji pod lupom njemačke policije

BANJALUKA - Policija Republike Srpske radi sa njemačkom policijom na rješavanju slučaja nedavno pronađene velike količine oružja i municije u Janji kod Bijeljine, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srpske.

U nastavku akcije kod Bijeljine pronađena 22 sanduka municije

BIJELJINA - U nastavku pretresa u vikendici u Janji kod Bijeljine policija je pronašla 22 sanduka sakrivene municije, saznaje Srna.

Odbornički kandidati SNSD u Novom naselju Janja: Možemo više i bolje

BIJELJINA - Kandidat SNSD-a za odbornika u Bijeljini Danijela Đukin najavila je pomake za bolji život mještana u Novom naselju Janja koji može biti obezbijeđen sinergijom lokalne i republičke vlasti.

Rastu vodostaji velikih rijeka u Semberiji, malih stagniraju

BIJELJINA - Vodostaji manjih rijeka u Semberiji - Janja, Gnjica i Lukavac su u stagnaciji i opadanju, a u porastu su vodostaji velikih vrijeka Save i Drine koji su bili izuzetno niski, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za boračko-invalidsku i civilnu zaštitu.

Jedna osoba povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u Janji

​BIJELJINA - Jedna osoba lakše je povrijeđenena u sudaru dva automobila u mjestu Janja na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik, rekao je Srni dežurni operativni u bijeljinskoj Pplicijskoj upravi.

Oskrnavljeni spomenici na pravoslavnom groblju u Janji

BIJELJINA - Na pravoslavnom groblju u bijeljinskom naselju Janja vandali su oskrnavili spomenike, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

U kukuruzištu u Janji otkriveno 28 migranata

JANJA - Službenici Jedinice granične policije Bijeljina spriječili su krijumčarenje 28 ilegalnih migranata, a Tužilaštvu BiH biće dostavljen izvještaj protiv dva lica, osumnjičena za krijumčarenje ljudi.

Peticija mještana bijeljinskih naselja: Neće nasip kroz njive

BIJELJINA - Oko stotinu mještana Janje danas se okupilo u Janji kako bi izrazili nezadovoljstvo što trasa nasipa od Drine treba ići kroz njihove njive.

Da li je Ramić zloupotrijebio djecu u političke svrhe?

JANJA - Nedavna posjeta Edina Ramića, federalnog ministra za raseljena lica i izbjeglice, bošnjačkoj povratničkoj populaciji u Janji, kao i događaji koji su tu posjetu propratili izazvali su burne reakcije u dijelu javnosti te postoje čak i mišljenja da je Ramić ovom posjetom zloupotrijebio djecu u političke svrhe.

Odluka unijela pometnju u Trebinju: Taksu od 500 KM plaćaće svadbeni saloni, a ne mladenci

TREBINJE - Izmijenjena i dopunjena Odluka o komunalnima taksama koju su trebinjski odbornici usvojili na nedavnom zasjedanju, a odnosi se, između ostalog, i na taksu od 500 maraka koju će izdvajati organizatori masovnih skupova, svadbi i koncerata, neće ići na štetu mladenaca, niti će se na taj način povećavati cijene ulaznica za koncerte, tvrde nadležni.

Najčitanije