Java

Utopilo se 11 učenika na školskom izletu u Indoneziji

DŽAKARTA - Jedanaest učenika se utopilo, a 10 je spaseno na školskom izletu koji je organizovan zbog čišćenja rijeke u indonežanskoj provinciji Zapadna Java, potvrdile su danas vlasti.

Zoovrt na ostrvu Java će morati da žrtvuje neke životinje

BANDUNG - Uprava zoovrta u gradu Bandungu na indonežanskom ostrvu Java najavila je da će uskoro morati da žrtvuje neke životinje iz zoovrta da bi nahranila mesoždere koji su na ivici gladi.

Erupcija vulkana na ostrvu Java

DŽAKARTA - Vulkan Merapi proradio je jutros na ostrvu Džakarta, u Indoneziji.

Ovo su 3 najtraženija programska jezika

​Imajući u vidu ogroman broj savremenih programskih jezika, kada treba da donesete odluku o tome koji bi trebalo da počnete prvi da učite i koristite, to nije nimalo lak zadatak.

Tri “mo” pravila za savršen programski jezik i okvir za rad

Znate da želite da se bavite programiranjem, ali ne znate odakle da počnete?

Želite da razvijate aplikacije za Android uređaje? Ovo treba da znate

Android uređaji su se pokazali kao odlična platforma i za korisnike i za programere, zahvaljujući razvojnom okruženju Android Studio i stalnoj podršci koja dolazi iz Googlea. Ako razmišljate o tome da počnete da pravite aplikacije za Android uređaje, ali niste sigurni kako taj proces izgleda, pročitajte ostatak teksta.

Stanovnici Jave evakuisani zbog erupcije vulkana

Indonezijske vlasti naredile su u četvrtak stanovnicima u blizini vulkana Merapi da napuste svoje domove, a veliki grad u blizini zatvorio je svoju vazdušnu luku nakon što je vulkanski vrh visok 5.500 metara izbacio uvis stub pepela i pare.

Kako da postanete Java programer ako ste potpuni početnik?

Odlučili ste da postanete Java programer? Dobar izbor.

Najčitanije