Javni prevoz

Prevoz u Banjaluci uskoro u punom kapacitetu, pogledajte propisane mjere

Kao što je najavljeno prvi put od marta i izbijanja epidemije virusa korona, javni prevoz u Banjaluci se od 31. avgusta vraća se u redovan režim rada, a grad Banjaluka podsjeća na obavezu pridržavanja propisanih mjera.

Promjene u sistemu javnog prevoza u Banjaluci: Nove linije i pogodnosti za putnike

BANJALUKA - Grad Banjaluka objavio je danas javni poziv za prikupljanje prijava za obavljanje javnog gradskog i prigradskog prevoza lica na području grada za narednih sedam godina, u namjeri da se sistem javnog prevoza osavremeni i da ga u budućnosti, umjesto sadašnjih 10 odsto, koristi najmanje 30 odsto Banjalučana, saopštila je Gradska uprava.

Banjaluka: Od 15. juna više polazaka javnog prevoza, pogledajte termine

BANJALUKA - Od ponedjeljka, 15. juna, biće povećan broj polazaka u javnom gradskom i prigradskom prevozu, saopštila je Gradska uprava Banjaluka.

Sindikat prijeti štrajkom zbog gužvi u javnom prevozu u Engleskoj

LONDON - Četiri dana pošto je britanski premijer Boris Džonson pozvao stanovnike Engleske koji tokom pandemije virusa korona ne mogu da rade od kuće da se od danas vrate na radna mesta, jedan sindikat u sektoru saobraćaja zaprijetio je mogućom obustavom usluga željezničkog javnog prevoza zbog gužvi koje nakon što je počelo ublažavanje restriktivnih mjera nastale u vozovima.

Na zahtjev građana povećava se broj polazaka javnog prevoza u Banjaluci

BANJALUKA – Broj polazaka na linijama javnog prevoza putnika u Banjaluci će od sutra 12. maja biti povećan, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Autobusi na ulicama Banjaluke, pogledajte red vožnje

BANJALUKA - Imajući u vidu da se privredna i ostala djelatnost na području grada Banjaluke polako vraćaju u funkciju, od ponedjeljka, 11. maja, počeo je a funkcionisanjem i javni prevoz putnika, s redukovanim režimom, prevashodno namijenjen prevozu radnika.

Francuska umjetnom inteligencijom provjerava ko nosi maske u metrou

U podzemnoj željeznici Pariza započelo je tromjesečno probno testiranja “AI” sistema koji je u stanju detektovati osobe koje nose odnosno ne nose zaštitne maske.

U Banjaluci se od četvrtka ukida javni prevoz

BANJALUKA - Od četvrtka se ukida u Banjaluci javni prevoz, rekao je gradonačelnik Banjluke Igor Radojičić.

Besplatan javni prevoz za majke i djecu do četiri godine

Istanbul namjerava omogućiti besplatan javni prijevoz majkama s djecom do četiri godine, a gradsko vijeće je to odobrilo u petak.

Prozor-Rama uvela besplatan javni prevoz za svoje stanovnike

Opština Prozor-Rama je početkom 2020. godine uvela besplatan javni prevoz za sve svoje stanovnike i time jedina u državi, pa i široj regiji, riješila problem saobraćajnih gužvi i smanjila zagađivanje vazduha.

Najčitanije