Javni prihodi

U kasu javnih prihoda Srpske prikupljeno 48 miliona KM više

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske je u 11 mjeseci ove godine na račun javnih prihoda Srpske prikupila ukupno 2,28 milijardi KM, što je za oko 48 miliona KM ili dva odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Jače kontrole i SAP dali rezultate: Rast javnih prihoda u Srpskoj od tri odsto

BANJALUKA - Javni prihodi Republike Srpske po osnovu poreza i doprinosa već nekoliko godina rastu za oko tri odsto godišnje, a posebno je to izraženo u posljednje dvije godine, podaci su Poreske uprave RS.

Uplaćeno 4.361.403.458 KM javnih prihoda u FBiH

SARAJEVO - Poreski obveznici FBiH uplatili su u proteklih 10 mjeseci 4.361.403.458 KM javnih prihoda za koje je nadležna federalna Poreska uprava.

Nastavak pozitivnih trendova u naplati javnih prihoda u Srpskoj

BANJALUKA - Naplata javnih prihoda u Republici Srpskoj, za deset mjeseci ove godine premašila je dvije milijarde maraka, što je nastavak pozitivnih trendova.

U prvoj polovini 2019. u RS naplaćeno 1,244 milijarde KM javnih prihoda

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske je u prvoj polovini ove godine na račun javnih prihoda RS prikupila ukupno 1,244 milijardi maraka, što je za 28,8 miliona КM ili dva odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Za pet mjeseci uplaćeno 2,2 milijarde javnih prihoda

SARAJEVO - Poreski obveznici Federacije BiH (FBiH) su u pet mjeseci uplatili 2.199.047.453 KM javnih prihoda za koje je nadležna federalna Poreska uprava.

Javni prihodi u FBiH u 2018. veći za 620 miliona KM

SARAJEVO - Federalna vlada je prihvatila informaciju u kojoj je navedeno da su u 2018. godini ukupno ostvareni i raspoređeni javni prihodi u Federaciji BiH iznosili 9.099,5 miliona KM, što je za sedam odsto ili za 620,1 miliona KM više u odnosu na ostvarenje u prethodnoj godini.

Naplaćeno 18,8 miliona KM javnih prihoda više nego prošle godine

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske je za dva mjeseca ove godine na račun javnih prihoda Srpske prikupila ukupno 378,1 milion KM, što je za 18,8 miliona KM ili pet odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Rekordna naplata javnih prihoda

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske u prošloj godini na račun javnih prihoda prikupila je 2,44 milijarde maraka, što predstavlja rekordnu naplatu od osnivanja Poreske uprave.

Na računu javnih prihoda rekordne 2,3 milijarde KM

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske u prošloj godini na račun javnih prihoda Srpske prikupila je rekordne 2,353 milijarde KM, što je najveća godišnja naplata ovih prihoda od 2002. godine, kada je ta uprava osnovana.

Najčitanije