Jazavac

Glumac Goran Bogdan: Između filma i pozorišta biram veznik "i"

BANJALUKA - Dvanaesto izdanje Festivala glumca "Zaplet", čiji je program ove godine umjesto u šest ili sedam dana u komadu zbog epidemiološke situacije raspoređen na dva mjeseca, u Gradskom pozorištu "Jazavac" nastavljeno je u utorak uveče razgovorom s glumcem Goranom Bogdanom.

"Naši dani" za početak "Zapleta 12"

BANJALUKA - Izvođenjem monodrame "Naši dani" Radoslava Raleta Milenkovića sutra će od 20 časova početi program Međunarodnog festivala glumca "Zaplet 12 - nova normalnost" u Gradskom pozorištu "Jazavac".

Sokolović za "Nezavisne": Pozorište, to sam ja, bez nacije i vjere

Zijah Sokolović, popularni bh. glumac, nastupiće u Gradskom pozorištu "Jazavac" u petak sa početkom u 20 časova u okviru 12. izdanja Međunarodnog festivala glumca "Zaplet". Njegov kabare "Međuigre 0-24" biće izveden van takmičarske konkurencije, a pred sam nastup o svojoj predstavi i aktuelnom stanju u pozorištu te budućim planovima govorio je za "Nezavisne novine".

Jazavac organizuje Zaplet, gostuju pozorišta iz Srbije, Hrvatske i BiH

Gradsko pozorište Jazavac iz Banjaluke i ove godine organizuje Međunarodni festival glumca ZAPLET 12 sa podnaslovom Nova normalnost.

"Bosonogo veče" sutra počinje u Banjaluci

U okviru programa "Ljetne večeri u Jazavcu", od ponedjeljka počinju projekcije domaće serije "Meso" kroz tematsko, "Bosonogo veče".

Oživjelo još jedno pozorište: Počele "Ljetne večeri u Jazavcu"

Izvođenjem predstave "Celo telo tu me boli", za 50 gledalaca, uz poštovanje svih mjera zaštite od i dalje aktuelnog virusa korona, u ponedjeljak uveče počele su "Ljetne večeri u Jazavcu".

"Ljetne večeri u Jazavcu" i nastavak saradnje sa Addiko bankom

Gradsko pozorište Jazavac od ponedjeljka, 27.7.2020. počinje sa programom "Ljetne večeri u Jazavcu", na ljetnoj sceni koja se nalazi uz salu našeg pozorišta, na prostoru bašte nekadašnje diskoteke "Music Hall".

"Meso" na ljetnoj sceni "Jazavca"

Gradsko pozorište "Jazavac", u saradnji s "Bosonoga produkcijom" iz Banjaluke, svakog ponedjeljka biće domaćin "Bosonoge večeri", u sklopu koje će se prikazivati po jedna epizoda domaće serije "Meso".

NP RS i GP Jazavac nastavljaju onlajn prikazivanja predstava

​Narodno pozorište Republike Srpske nastaviće onlajn prikazivanje svojih predstava posredstvom zvaničnog Youtube kanala pozorišta, a linkovi će biti postavljeni na zvaničnu Facebook stranicu i Twitter nalog ove ustanove kulture.

Predstava "Istina" pozorišta "Jazavac" oduševila publiku

Predstava Gradskog pozorišta "Jazavac" iz Banjaluke oduševila je i nasmijala publiku u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo pričom o ljubavnim prevarama između dva bračna para, najboljih prijatelja.

Najčitanije