Jazavac

"Bosonogo veče" sutra počinje u Banjaluci

U okviru programa "Ljetne večeri u Jazavcu", od ponedjeljka počinju projekcije domaće serije "Meso" kroz tematsko, "Bosonogo veče".

Oživjelo još jedno pozorište: Počele "Ljetne večeri u Jazavcu"

Izvođenjem predstave "Celo telo tu me boli", za 50 gledalaca, uz poštovanje svih mjera zaštite od i dalje aktuelnog virusa korona, u ponedjeljak uveče počele su "Ljetne večeri u Jazavcu".

"Ljetne večeri u Jazavcu" i nastavak saradnje sa Addiko bankom

Gradsko pozorište Jazavac od ponedjeljka, 27.7.2020. počinje sa programom "Ljetne večeri u Jazavcu", na ljetnoj sceni koja se nalazi uz salu našeg pozorišta, na prostoru bašte nekadašnje diskoteke "Music Hall".

"Meso" na ljetnoj sceni "Jazavca"

Gradsko pozorište "Jazavac", u saradnji s "Bosonoga produkcijom" iz Banjaluke, svakog ponedjeljka biće domaćin "Bosonoge večeri", u sklopu koje će se prikazivati po jedna epizoda domaće serije "Meso".

NP RS i GP Jazavac nastavljaju onlajn prikazivanja predstava

​Narodno pozorište Republike Srpske nastaviće onlajn prikazivanje svojih predstava posredstvom zvaničnog Youtube kanala pozorišta, a linkovi će biti postavljeni na zvaničnu Facebook stranicu i Twitter nalog ove ustanove kulture.

Predstava "Istina" pozorišta "Jazavac" oduševila publiku

Predstava Gradskog pozorišta "Jazavac" iz Banjaluke oduševila je i nasmijala publiku u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo pričom o ljubavnim prevarama između dva bračna para, najboljih prijatelja.

"Sve za tebe, ljubavi" 14. decembra u "Jazavcu"

BANJALUKA - Okarakterisana kao jedna od najomiljenijih komedija savremene pozorišne scene, predstava "Sve za tebe, ljubavi", jubilarno 150. izvođenje doživjeće u Gradskom pozorištu "Jazavac" 14. decembra, s početkom u 20 časova.

Urnebesna komedija "Kerovi" dolazi u Banjaluku u pozorište Jazavac

Hit komedija - KEROVI, biće izvedena 16. novembra u Banjaluci- pozorište Jazavac, s početkom u 20 časova.

"Jazavac" dobio novu hit predstavu?

BANJALUKA - Premijerom predstave "Istina", rađene po tekstu savremenog francuskog pisca Floriana Zelera i u režiji Željka Stjepanovića, koji uz Ljubišu Savanovića, Draganu Marić i Aleksandru Spasojević igra u ovom komadu, u Gradskom pozorištu "Jazavac" u subotu uveče otvoreno je 11. izdanje Međunarodnog festivala glumca "Zaplet".

"Istina" otvara "Zaplet"

Premijerom predstave "Istina" u subotu, 19. septembra, u Gradskom pozorištu "Jazavac" biće otvoren Međunarodni festival glumca "Zaplet".

Najčitanije