Jedinstvo

RK Jedinstvo 2015 Brčko novi prvak Republike Srpske

Rukometaši Jedinstva 2015 Brčko novi su šampioni m:tel Prve lige Republike Srpske čime su ostvarili najveći uspjeh u istoriji kluba.

Mladost i Bimal Jedinstvo superiorno do trofeja Kupa RS

Brčko je za vikend bilo domaćin finalnih utakmica Kupa Republike Srpske za odbojkaše i odbojkašice.

Albanska koalicija "Jednoglasno" neće biti dio nove vlasti Crne Gore

PODGORICA - Albanska koalicija "Jednoglasno" saopštila je da neće biti dio nove vlasti u Crnoj Gori, jer, kako su naveli, ne mogu biti dio vlade koju "dominatno čine stranke i politike koje ne žele ravnopravnost Albanaca u toj zemlji i s kojima se programski i starteški razlikuju".

Duška Kenjalo, odbojkašica Jedinstva: Osvajanje trofeja postalo navika

Iako joj je tek 19 godina, odbojkašica Bimal Jedinstva Duška Kenjalo u svojoj kolekciji ima veliki broj trofeja i priznanja. Još od kadetskih dana naviknuta je na osvajanje titula, a kako ističe, nema razloga da se nešto mijenja i u budućnosti.

Vlada RS usvojila zaključak: Dan srpskog jedinstva - 15. septembar

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske usvojila je danas zaključak da se 15. septembar obilježava kao Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Trofej odbojkašicama Bimal Jedinstva

Odbojkašice Bimal Jedinstva pobjednice su 2. Memorijalnog turnira "Veselinka Slijepčević Obradović", čiji je organizator bio ŽOK Jahorina, a koji se igrao u pomen na prerano preminulu članicu paljanskog kluba.

Dodik: Važno političko jedinstvo o kandidatu za načelnika Srebrenice

SREBRENICA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je važnost da se pokaže političko jedinstvo u Srebrenici pri izboru kandidata za načelnika opštine i najavio da će biti potpisana koalicija za podršku zajedničkom kandidatu Mladenu Grujičiću na predstojećim lokalnim izborima.

Manuela Dragović, jedna od uzdanica juniorske selekcije BiH na EP

I te kako možemo biti ozbiljni protivnici svim reprezentacijama na Evropskom prvenstvu, rekla je Manuela Dragović, mlada odbojkašica i članica juniorske reprezentacije BiH i Bimal Jedinstva.

Ajla Omerhodžić Sinanović: Uživam u majčinstvu, ali lopta i dalje zove

Pravi vojnik kluba, osvajačica preko 30 trofeja sa ekipom Bimal Jedinstva, čiji je član više od 15 godina, Ajla Omerhodžić Sinanović (29) nedavno je potpisala novi ugovor sa najtrofejnijom bh. ekipom i time najavila novi veliki povratak na odbojkaške terene.

"Sjeverni tok 2 će potkopati jedinstvo Evrope"

MOSKVA - Gasovod Sjeverni tok 2 biće završen, ali će to značiti da su jedinstvo i usklađenost spoljne politike Evropske unije potkopani, ocijenio je poljski ekspert Kamil Zajončkovski.

Najčitanije