Jedinstvo

Privremeno finansiranje ruši krhko srpsko jedinstvo

SARAJEVO, BANJALUKA - Nakon što je Savjet ministara BiH na telefonskoj sjednici glasovima ministara iz Republike Srpske usvojio odluku o privremenom finansiranju, uslijedila su međusobna prepucavanja u Srpskoj u vezi s tim da li su time prekršeni zaključci NS RS, odnosno srpsko jedinstvo.

Veliki iskorak: Elena Babić karijeru nastavlja u Češkoj

Odbojkaška reprezenativka BiH, Elena Babić (22) karijeru će nastaviti u Češkoj.

RK Jedinstvo 2015 Brčko novi prvak Republike Srpske

Rukometaši Jedinstva 2015 Brčko novi su šampioni m:tel Prve lige Republike Srpske čime su ostvarili najveći uspjeh u istoriji kluba.

Mladost i Bimal Jedinstvo superiorno do trofeja Kupa RS

Brčko je za vikend bilo domaćin finalnih utakmica Kupa Republike Srpske za odbojkaše i odbojkašice.

Albanska koalicija "Jednoglasno" neće biti dio nove vlasti Crne Gore

PODGORICA - Albanska koalicija "Jednoglasno" saopštila je da neće biti dio nove vlasti u Crnoj Gori, jer, kako su naveli, ne mogu biti dio vlade koju "dominatno čine stranke i politike koje ne žele ravnopravnost Albanaca u toj zemlji i s kojima se programski i starteški razlikuju".

Duška Kenjalo, odbojkašica Jedinstva: Osvajanje trofeja postalo navika

Iako joj je tek 19 godina, odbojkašica Bimal Jedinstva Duška Kenjalo u svojoj kolekciji ima veliki broj trofeja i priznanja. Još od kadetskih dana naviknuta je na osvajanje titula, a kako ističe, nema razloga da se nešto mijenja i u budućnosti.

Vlada RS usvojila zaključak: Dan srpskog jedinstva - 15. septembar

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske usvojila je danas zaključak da se 15. septembar obilježava kao Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Trofej odbojkašicama Bimal Jedinstva

Odbojkašice Bimal Jedinstva pobjednice su 2. Memorijalnog turnira "Veselinka Slijepčević Obradović", čiji je organizator bio ŽOK Jahorina, a koji se igrao u pomen na prerano preminulu članicu paljanskog kluba.

Dodik: Važno političko jedinstvo o kandidatu za načelnika Srebrenice

SREBRENICA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je važnost da se pokaže političko jedinstvo u Srebrenici pri izboru kandidata za načelnika opštine i najavio da će biti potpisana koalicija za podršku zajedničkom kandidatu Mladenu Grujičiću na predstojećim lokalnim izborima.

Manuela Dragović, jedna od uzdanica juniorske selekcije BiH na EP

I te kako možemo biti ozbiljni protivnici svim reprezentacijama na Evropskom prvenstvu, rekla je Manuela Dragović, mlada odbojkašica i članica juniorske reprezentacije BiH i Bimal Jedinstva.

Najčitanije