Jeep

Pleme Čiroki traži da Jeep ne koristi njihovo ime za nazive automobila

Vrhovni poglavica plemena Čiroki zatražio je od proizvođača automobila Jeep da više ne koriste oznaku Cherokee na svojim terencima.

Rover Defender, Mercedes G-Class i Jeep Wrangler, trka uzbrdo pa nizbrdo

Takmičili se Land Rover Defender, Mercedes G-Class i Jeep Wrangler.

Fiat Chrysler krenuo s prodajom hibridnih modela Jeepa

Kompanija Fiat Chrysler Automobilies (FCA) saopštila je danas da je počela prodaju prvih Jeep plug-in hibridnih modela, Renegade 4xe i Compass 4xe, koji prema ocjeni ovog proizvođača predstavljaju evoluciju tehnološkog i ekološkog razvoja brenda Jeep.

AIL prerađuje Jeepove za izraelsku vojsku

AIL - Automotive Industries, Ltd, iz Gornjeg Nazareta u Izraelu je 1966. počela sklapati klasične Jeepove, a posao su proširili i na kamione.

Ko je najbrži: BMW X6M, Lamborghini Urus ili Jeep Trackhawk?

Trka tri izuzetna SUV modela, ali pobjednik je samo jedan.

Pogledajte crash test novog Jeepa koji je završio na krovu

Američki Institut za sigurnost prometa na autocestama (IIHS) je objavio video koji pokazuje model Jeepa u nizu crash testova, a u jednom je završio na krovu, i to dvaput.

Jeep stopira proizvodnju Cherokija

Pogon u Ilinoisu najverovatnije neće raditi tokom jedne sedmice u februaru zbog slabe tražnje za ovim vozilom, nakon što je iz istog razloga fabrika pauzirala od 13. do 26. januara.

Off-road okršaj Jeepa i samohodne haubice

Na YouTube kanalu "DriveTribe" objavljen je video koji prikazuje trku čuvenog terenca Jeep Wrangler i samohodne haubice u teškim off-road uslovima.

Hennessey najavio Jeep Gladiator

Jeep Gladiator je trenutno jedan od najpoželjnijih pikap modela na tržištu.

Jeep Gladiator dolazi u Evropu naredne godine

Evropski ljubitelji pickup vozila mogu biti zadovoljni sa još jednom prinovom. Naime, Jeep je najavio da će se model Gladiator od naredne godine prodavati i u Evropi, uključujući tu i Veliku Britaniju.

Najčitanije