Jelšingrad

Za 13. novembar zakazana licitacija parcele u "Jelšingradu"

BANJALUKA - Građevinska parcela od dva hektara u novoj banjalučkoj poslovnoj zoni "Jelšingrad" biće 13. novembra ponuđena kupcima putem licitacije, a početna cijena iznosi 2,24 miliona KM, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje.

Niko neće da kupi gubitaša

BANJALUKA - Rok za prodaju većinskog paketa akcija livnice čelika "Jelšingrad Livar" Banjaluka pomjeren je do 4. jula jer nije bilo zainteresovanih za kupovinu.

Prodaju akcije "Jelšingrada": Vlasnici odustaju, Uprava vuče firmu iz ambisa

BANJALUKA - Većinski vlasnici "Jelšingrad Livara" Banjaluka izgubili su interes za preduzeće, jer ono ne ostvaruje bilo kakvu dobit pa su odlučili da svoj udio prodaju.

Okončan stečaj banjalučkog "Jelšingrada"

BANJALUKA - Stečaj "Jelšingrada", fabrike alatnih mašina Banjaluka, završen je nakon skoro deset godina. Od 27,8 miliona priznatih potraživanja povjerilaca, namireno je svega 7,3 miliona KM. Stečajni postupak koštao je 2,3 miliona KM.

Pripreme za novu poslovnu zonu kod "Jelšingrada"

BANJALUKA - Intenzivirane su aktivnosti na pripremi i otvaranju nove banjalučke poslovne zone kod "Jelšingrada" koja bi trebalo da bude spremna za ulazak investitora u drugoj polovini naredne godine, rečeno je Srni u Gradskoj upravi.

U Jelšingradu uništeno 2.500 komada oružja i sastavnih dijelova

BANJALUKA - U topionici "Jelšingrad" u Banjaluci danas je uništeno oko 2.500 komada oružja i sastavnih dijelova koje su prikupile agencije za sprovođenje zakona u BiH.

Sutra uništavanje zaplijenjenog oružja u Jelšingradu

BANJALUKA - U krugu livnice metala Jelšingrad u Banjaluci sutra će biti uništeno više od 1.100 komada prikupljenih i zaplijenjenih pušaka i pištolja i više od 1.300 komada dijelova oružja i prateće opreme.

Novi Jelšingrad: Rade na mašinama koje su sami napravili

BANJALUKA - Izraditi kvalitetan proizvod je teško, a napraviti stroj na kojem će on biti izrađen je još teže. U preduzeću "Novi Jelšingrad" iz Banjaluke nemaju problema sa savremenim mašinama, jer rade na onima koje su sami napravili.

PMP "Jelšingrad" Gradiška: Uspješan primjer privatizacije

GRADIŠKA - Preduzeće PMP "Jelšingrad" iz Gradiške uspješan je primjer privatizacije jer su investitori i prije zadatih rokova ispunili obaveze preuzete ugovorom, uložili milione u pogon i opremu i otvorili nova radna mjesta.

Otvara se poslovna zona kod "Jelšingrada"

BANJALUKA - U Banjaluci će do kraja godine biti otvorena još jedna poslovna zona kod bivšeg preduzeća "Jelšingrad" u naselju Lazarevo, rečeno je u banjalučkoj Gradskoj upravi.

Najčitanije