Jelen

Jelen dvije godine hodao sa automobilskom gumom oko vrata

Jelen koji se dvije godine kretao brdima američke države Kolorado sa automobilskom gumom oko vrata konačno je oslobođen od neobičnog tereta, izjavili su danas zvaničnici Službe za parkove i divljinu (CPV) Kolorada.

Trebinjac Marko Spaić Spaja inicijator obnove sportskih terena

Trebinjac Marko Spaić Spaja, jedan je od heroja nove kampanje Jelen piva "Uzdravlje - Za naše heroje" u kojoj će zajedno s pivskim brendom u svom gradu, pokrenuti renoviranje sportskih terena - stadiona "Malih igara Aleksandar Masleša" i sportske dvorane "Miloš Mrdić", na kojima su odrastale mnoge generacije. Istinski heroj koji je izašao kao pobjednik kroz svoju ličnu borbu s nasljednim oboljenjem pokazujući svoj pobjednički karakter, pokretač je ove akcije i inicijative na koju su se među prvima odazvao najpopularniji brend Jelen pivo kompanije Molson Coors BH.

"Jelen Music Show" peti rođendan proslavlja uz regionalnu top-listu

Pet godina postojanja muzička platforma "Jelen Music Show" proslavila je 01. avgusta uz novitete na omiljenoj muzičkoj adresi domaćih i regionalnih izvođača!

Emotivnim videom počela kampanja humanosti "Uzdravlje - za naše heroje"

Počela je kampanja Jelen piva posvećena lokalnim herojima i njihovim herojskim akcijama, a kampanju je obilježio emotivni video "Uzdravlje - za naše heroje", koji nas je na pravi način uveo u društveno odgovornu priču o kojoj će se tek čuti.

Pas čuvao dvorište od "neprijatelja", a onda se sprijateljio sa njim

Zlatni retriver Sampson zaštitnički se odnosi prema svojoj porodicu i svom domu.

Jelen: Zabrinuti smo, delta soj bi mogao da omete oporavak ekonomije

Američki ministar trgovine Dženet Jelen izrazila je zabrinutost da bi veoma zarazni delta soj virusa korona mogao da omete globalan oporavak ekonomije.

Nudisti se izgubili bježeći od jelena, policija morala da ih spasava

Australijska policija kaznila je dvojicu nudista sa po 1.000 dolara nakon što je helikopter morao da bude poslat po njih jer su se izgubili u šumi nakon bliskog susreta s odraslim jelenom.

Molson Coors BH i Jelen pivo donirali auto Organizaciji UDAS

Kompanija Molson Coors BH i brend Jelen pivo nastavljaju sa aktivnom podrškom osobama sa invaliditetom u okviru kampanje "Heroji među nama".

Novi osvježen izgled Jelen piva

Jelen pivo obuklo je novo ruho! Uz novi vizuelni identitet koji je lansirala Apatinska pivara, tradicija duga 260 godina nastavlja da postoji kroz moderniji dizajn. Jelen pivo, koje je svih ovih godina pratilo i obilježavalo lijepe trenutke u životima mnogobrojnih generacija, dobilo je novi izgled koji prati poznate visoke standarde kvaliteta piva.

Bajdenov izbor za ministra finansija ruši barijeru staru 231 godinu?

VAŠINGTON - Očekuje se da će novoizabrani predsjednik SAD Džo Bajden nominovati Dženet Jelen, bivšu predsjedavajuću savjeta guvernera Federalnih rezervi, na mjesto ministarke finansija i vratiti je na čelo Federalnih rezervi.

Najčitanije