Jelen pivo

Zajedno smo na visini zadatka!

Vrijeme u kojem živimo nije jednostavno i donosi mnoštvo svakodnevnih izazova, a naporan posao, karijera, računi i obaveze, zahtijevaju sve više naše energije. Sve manje vremena nam ostaje za kvalitetno druženje sa porodicom i prijateljima.

Jelen pivo predstavlja regionalnu kampanju: "Tvoj grad, tvoja snaga"

Svaki grad ima svoju prepoznatljivu snagu, a Jelen pivo u svojoj novoj regionalnoj kampanji slavi sve ljepote 8 gradova/opština Republike Srpske, promovišući prirodne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke karakteristične za svaki grad: Banjaluka, Bijeljina, Pale, Trebinje, Doboj, Brčko, Gradiška i Prijedor.

Jelen pivo više od 260 godina donosi pun ukus života!

Jelen pivo i ovog proljeća slavi kvalitet i istinsko uživanje u rashlađenom pivu! Autentični kvalitet i prepoznatljiva gorčina dobijena iz tri vrste hmelja, uz iskustvo pravljenja piva od 1756. godine, je dovoljan razlog za uživanje u ledeno hladnom Jelen pivu. Neka predstojeće proljećne dane i trenutke zajedništva i slavlja prijateljstva upotpuni prepoznatljiv ukus, koji čini dio našeg života već generacijama.

Tri Fiata 500L Cross dobitnicima nagradne igre “Samo snažno za nagradu”

Ljubitelji Jelen piva koji su bili najsrećniji u nagradnom izvlačenju u okviru Jelen nagradne igre „Samo snažno za nagradu“, osvojili su 3 nova automobila Fiat 500L Cross, dok će 10 najsrećnijih otputovati na nagradno putovanje na fudbalski spektakl u Rusiji, na utakmicu Srbija - Brazil.

Dejan Todorović pobjednik treće Akademije točenog piva

Ovogodišnje takmičenje i edukacija u okviru “Akademije točenog piva”, koje organizuju Jelen pivo i kompanija Molson Coors završilo je uzbudljivim finalnim takmičenjem u Prijedoru!

Jelen pivo u posjeti Nezavisnim: Za ljepše dane i nove radne pobjede

BANJALUKA - Prije dvije godine u bife u blizini redakcije "Nezavisnih" došao je, a od tada se često družimo i sarađujemo, legendarni Ranko Preradović Deda.

Da li čuješ ZOV PRIJATELJA?

Nema ništa bolje od prijatelja, osim od prijatelja koji te ZOVu na pivo. Postoje pozivi na koje uvijek odgovorimo bez mnogo razmišljanja. Kada nas poZOVe prijatelj krećemo odmah, i u dobru i u zlu, ponosni na neraskidive prijateljske odnose koji traju cijeli život.

Najčitanije