Jelena Đoković

Pozitivna i Jelena Đoković

Odmah po dolasku u Beograd Novak i Jelena Đoković su otišli na testiranje na korona virus, a pored Novakovog, pozitivan je i Jelenin test.

Nole emotivnim riječima čestitao supruzi rođendan

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković emotivnim riječima je čestitao rođendan supruzi Jeleni, koja je juče napunila 34 godine.

Janković: Nedostjala mi je publika

Srpska teniserka Jelena Janković istakla je da joj je nedostajao adrenalin koji osjeća kada je pred publikom.

Jankovićeva igrala nakon dvije i po godine i to u dublu sa Đokovićem

Nekada prva teniserka svijeta Jelena Janković zaigrala je nakon dvije i po godine i to u dublu sa najboljim teniserom svijeta Novakom Đokovićem u Beogradu.

Ivaniševićeva uspomena oduševila Đokovića

Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski teniski as, a sada trener Novaka Đokovića, iz arhiva je izvukao fotografiju sa Jelenom Genčić i teniskom legendom Monikom Seleš što je izazvalo oduševljenje mnogih a posebno Noleta.

Jelena Janković se vraća tenisu na Adria turu

Srpska teniserka Jelena Janković poslije više od dvije godine vratiće se tenisu, saopštio je najbolji teniser svijeta Novak Ðoković.

"Novak nam je rekao da odustaje od tenisa, plakali smo"

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, otkrila je da je sadašnji broj jedan bio privremeno napustio tenis.

Jelena Đoković: Karijes utiče na neplodnost žena

​Jelena Đoković, direktorka Fondacije "Novak Đoković", iznenadila je brojne fanove poslednjim lajvom u kom je govorila o higijeni zuba, ali i o njihovoj povezanosti sa neplodnošću kod žena.

Jelena ošišala Novaka, pogledajte frizuru

Novak Đoković, prvi reket svijeta, je u petom uključenju uživo na Instagramu u posljednjih sedam dana pokazao novu frizuru.

Federer ne može kao Novak: Mirka je stidljiva

Rodžer Federer, trenutno četvrti teniser svijeta, nije baš siguran da može da odgovori na izazov na koji su odgovorili Novak i Jelena Đoković.

Najčitanije