Jelena Gajić

Tuka nastupa na mitingu Novi Grad Sarajevo

U Centru "Safet Zajko" u nedjelju, 28. juna, biće održan 5. atletski miting Novi Grad Sarajevo, na kojem će nastupati nekoliko olimpijaca.

Jelena Gajić trenirala i po kiši i po snijegu

Kao i većina građana, i sportisti u BiH jedva su dočekali popuštanje mjera kako bi se vratili svakodnevici i treninzima. Jedna od onih koja tokom epidemije virusa korona nije prestala sa radom je najbolja atletičarka BiH Jelena Gajić (22).

Jelena Gajić seniorska rekorderka BiH

Jelena Gajić, članica Atletskog kluba "Prnjavor", u trci na 800 metara na 5. Serbian Openu u Beogradu, napravila je vrhunski rezultat od 2 minuta 8 sekundi i 15 stotinki.

Jelena Gajić za "Nezavisne": 2019. najbolja godina, ali to nije maksimum

Jelena Gajić, atletičarka Prnjavora, kaže da je 2019. njena najbolja godina, ali samo do sada, jer vjeruje da može još mnogo da postigne u svijetu atletike.

Jelena Gajić: Želim srušiti Bibin rekord

Jedna od najboljih bh. atletičarki Jelena Gajić nastavila je da niže sjajne rezultate ove godine. Članica Atletskog kluba Prnjavor zablistala je nedavno na seniorskom Balkanskom prvenstvu u bugarskom gradu Pravec, gdje se okitila srebrnom medaljom.

Jelena Gajić četvrta na prvenstvu Balkana

Bosanskohercegovački atletičari okončali su nastup na 24. dvoranskom prvenstvu Balkana u Istanbulu (Turska) sa samo jednom medaljom - zlatnom Mesuda Pezera u bacanju kugle, koji je pobijedio s dužinom 20.22 metra te je odbranio naslov dvoranskog prvaka.

Gajićeva peta, Čuković sedmi na Mediteranu

U izuzetno jakoj konkurenciji iz 21 države Mediterana Gajićeva članica Atletskog kluba "Prnjavor" u finalnoj trci na 800 m zauzela odlično 5. mjesto i opravdala svoj kvalitet.

Zlato Gajićevoj u Splitu

Jelena Gajić, atletičarka Prnjavora odbranila je prvo mjesto u trci na 800 metara na međunarodnom mitingu u Splitu.

Gajićeva najbrža u Beogradu

Atletičarka Prnjavora Jelena Gajić pobijedila je na 41. jesenjem međunarodnom krosu Partizana u Beogradu u trci seniorki na 3.000 metara.

Najčitanije