Jelena Karleuša

Karleuša objavila provokativan snimak

Jelena Karleuša objavila je na Instagramu novi provokativan snimak.

Karleuša objavila selfi bez šminke

Najpoznatija balkanska diva Jelena Karleuša poznata je po svom istančanom ukusu za modu, međutim pored toga, više puta je i istakla da obožava šminku i sve inovacije koje pruža beauty industrija.

Karleuša objavila vruću fotografiju iz Opatije

Jelena Karleuša stigla je u Opatiju gdje vrijeme provodi sa svojim kćerkam Atinom i Nikom, a izgleda da su cure na hrvatsku obalu stigle u društvu Saše Popovića, direktora Grand produkcije.

Vranješ od Karleuše traži 100.000 evra da povuče tužbe?

Ognjen Vranješ tražio je od Jelene Karleuše 100.000 evra da bi povukao tužbe koje je početkom godine podnio protiv nje zbog prijetnji koje je iznijela na društvenim mrežama.

Tošić obradovao Karleušu luksuznim poklonom

Prije nekoliko dana Jelena Karleuša je zajedno s kćerkama Nikom i Atinom, otputovala u Kinu kako bi posjetila supruga Duška Tošića.

Karleuša odgovorila Hloverki: Zbog takvih kao što ste vi hrvatske plaže poluprazne

Pjevačica Jelena Karleuša odgovorila je direktorki Turističke zajednice u Makarskoj Hloverki Novak Srzić koja je na svom Facebook profilu javno napala vlasnike noćnog kluba pod nazivom "Petar Pan" u Makarskoj iz kojeg "trešte" srpski narodnjaci.

Hrvatskoj voditeljki smetaju narodnjaci: "Kad Karleuša pjeva cijeli grad odjekuje"

Bivša HRT-ova voditeljka i urednica, a danas direktorka Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić podigla je veliku prašinu pošto se na svom Facebook profilu javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u Makarskoj iz kojeg "trešte" narodnjaci.

Karleuša mora hitno na liječenje

Pjevačica Jelena Karleuša (40) izgradila je u javnosti sliku jake žene i zato nikad ne priča o svojim problemima. Baš iz tog razloga sakrila je činjenicu da posljednjih nekoliko mjeseci trpi velike bolove koje je bezuspješno pokušala da ublaži lijekovima.

Karleuša opet nije došla na suđenje sa Vranješom

Jelena Karleuša opet nije došla na suđenje sa bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom, koji ju je tužio za uvrede, budući da na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa ljetovanja u Turskoj.

Karleuša i Tošić "zaratili" zbog Katarine Grujić

Najnoviji razdor između Jelene Karleuše i Duška Tošića nastao je zbog Katarine Grujić.

Najčitanije