Jelena Karleuša

Karleuša u vrelom izdanju na motoru

Pop zvijezda Jelena Karleuša provokativnim, ali i opasnim kadrovima raspalila je maštu mogima i oduševila ljubitelje oružja.

Jelena Karleuša fotografijama sa sunčanja zapalila mreže

Pop zvijezda Jelena Karleuša iskoristila je topli dan i ljetnju temperaturu, te se osunčala u dvorištu svoje luksuzne vile.

Jelena Karleuša izazvala pometnju novim stajlingom

​Jelena Karleuša, poznata je po tome da skreće pažnju gdje god da se pojavi.

Jelena Karleuša u providnom kombinezonu trčala po dvorištu

Pop zvijezda Jelena Karleuša neko je ko sigurno zna da napravi pometnju na društvenim mrežama, što je učinila i ovog puta svojim provokativnim videom.

Jelena Karleuša objavila urnebesni dio dnevnika kćerke Nike

Pop zvijezda Jelena Karleuša nerijetko sa svojim pratiocima na Instagramu podijeli nešto što se tiče njenih nasljednica Atine i Nike Tošić.

Jelena Karleuša pokazala luksuz u Turskoj

Pjevačica Jelena Karleuša otputovala je u Tursku, a na svom Instagramu se pohvalila kadrovima iz luksuznog hotela u kojem je odsjela.

Karleuša progovorila o teškim počecima

Pjevačica koju ili obožavate ili osporavate, tako bi se ukratko mogla opisati Jelena Karleuša, kada je njen lik u pitanju.

Karleuša objavila provokativne fotografije

Pop zvijezda Jelena Karleuša provokativnim fotografijama na Veliki petak iznenadila je i šokirala mnoge, a poslala je i snažnu poruku, koja je mnoge natjerala da se zamisle.

Jelena Karleuša odustala od krivičnog gonjenja Duška Tošića

Pjevačica Jelena Karleuša izjavila je danas u razgovoru sa tužiocem da ne želi da se njen suprug Duško Tošić krivično goni zbog događaja koji su se u njihovom stanu desili na Božić, 7. januara, kada ga je prijavila policiji za nasilničko ponašanje prema njoj.

Jelena Karleuša: Ja jedem pasulj i sasvim se dobro osećam

Jelena Karleuša je nedavno posjetila jedan beogradski azil za napuštene životinje. Pjevačica je vegetarijanac i gotovo svakodnevno u medijima kritikuje svaki vid nasilja nad životinjama.

Koliko košta kombinacija u kojoj je Jelena Karleuša glasala

Pop zvijezda Jelena Karleuša oduševila je javnost stajlingom u kojem se pojavila na biračkom mjestu, a gdje je ispunila svoju građansku dužnost i glasala.

Karleušin otac otvorio profil na Instagramu

Dragan Karleuša, otac pop zvijezde Jelene Karleuše otvorio je profil na Instagramu, gdje njegova kćerka ima više od 2,4 miliona pratilaca.

Jelena Karleuša stajlingom na glasanju oduševila prisutne

Pop zvijezda Jelena Karleuša danas je, oko 14 časova, glasala na izbornom mjestu u beogradskoj opštini Savski venac i ispunila svoju građansku dužnost.

Karleuša u provokativnim farmerkama, pogledajte šta je na njima

Pjevačica Jelena Karleuša navikla je korisnike društvenih mreža na "malo slobodnija" izdanja kada je njen stil odijevanja u pitanju, pa i ne čudi što je najnovijom modnom kombinacijom uspjela da "zapali" Instagram.

Karleuša pokazala skupocjenu torbu

Pjevačica Jelena Karleuša pokazala je dio svog skupocjenog ormara i oduševila sve na mrežama.

Najčitanije