Jelena Karleuša

Karleuša bijesna na kolege koje nastupaju: Svi će se zaraziti

Pjevačica Jelena Karleuša među prvima je otkazala prethodno zakazane nastupe po klubovima i splavovima usljed rastućeg broja oboljelih od virusa korona.

Karleušin menadžer objasnio zašto nije izdala novi album osam godina

Jelena Karleuša s vremena na vrijeme radi na svojim novim pjesmama, a njeni obožavatelji željno očekuju novi muzički materijal od JK, budući da je od njenog albuma "Diva" prošlo osam godina.

Jelena Karleuša objavila fotografiju sa ocem

Pjevačica objavila fotografiju sa ocem na Instagramu.

Karleuša provokativnim stajlingom od 4.000 evra "raspametila" fanove

Popularna pjevačica Jelena Karleuša u smjeloj haljini sa dubokim dekolteom i još dubljim šlicem raspalila je maštu mnogim pripadnicima jačeg pola.

Jelena Karleuša najavila 'bombu'

Jelena Karleuša rijetko zaboravlja na obećanja, a ovo je očigledno odlučila da ispuni na najbombastičniji način!

Ognjen Vranješ: Divim se Dušku Tošiću

Ognjen Vranješ je ponovo u centru pažnje. Fudbaler AEK-a koji je prošle godine dospio u žižu javnosti zbog afere sa pjevačicom Jelenom Karleušom, riješio je da ponovo progovori o skandalu, ali je pričao i o njenom suprugu Dušku Tošiću.

Karleuša: Baku Prase gledaju deca debili

Rat između, Jelene Karleuše i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne prestaje. Ona je izjavila da njega gledaju samo djeca debili, a on je imao oštar odgovor na to pa se dotakao i njenih kćerki.

Karleuši "pobjegla" haljina i otkrila malo više

Popularna pjevačica Jelena Karleuša na MAC 2020 je došla u uskoj svilenoj haljini koja prati liniju njenog tijela i koja je istakla njene duge noge, bujne grudi, ali i vitku figuru koju je JK dovela u red.

Vranješ: Karleuša me nije prijavila policiji, sve je izmislila

Fudbaler Ognjen Vranješ tvrdi da je pjevačica Jelena Karleuša izmislila da ga je prijavila policiji prije nekoliko dana, kad je obavijestila javnost o tome preko društvenih mreža.

Karleuša zvala policiju: Vranješ mi se mota oko kuće

Jelena Karleuša obavijestila je javnost na Instagramu da je navodno fudbaler Ognjen Vranješ bio ispred njene kuće i da je zbog svoje bezbjednosti, a i bezbjednosti svoje djece, o svemu obavijestila policiju.

Najčitanije