Jelena Karleuša

Karleuša u toplesu i crvenim tangama, grudi sakrila rukama

Pop zvijezda Jelena Karleuša u vatrenoj kombinaciji od glave do pete, ali u toplesu, provokativnim kadrovima ostavila je mnoge bez daha.

Ledi Gaga iskopirala Karleušu

Jelena Karleuša jedna je od najbolje stilizovanih poznatih ličnosti u Srbiji, a često je svjetske poznate zvijezde kopiraju. To je bio slučaj i ovog puta.

Karleuša objavila sliku sa pokojnom majkom uz emotivnu pjesmu

Ne prođu ni dva dana, a da Jelena Karleuša na Instagramu ne objavi fotografiju svoje pokojne majke Divne, ili neki od njihovih zajedničkih momenata.

Jelena Karleuša bez veša u lancima i koži

Pjevačica Jelena Karleuša važi za jednu od najatraktivnijih žena na sceni. Njeni stajlinzi često izazovu veliku pažnju javnosti, a o njenom najnovijem izdanju i dalje se priča.

Karleuša sa fantomkom preko lica napravila šou u Švajcarskoj

Jelena Karleuša nastupila je prošle noći, 25. septembra, u jednom klubu u Švajcarskoj, a publiku ni ovaj put nije ostavila ravnodušnom.

Karleuša: Podržavam Prajd već 30 godina

Pop zvijezda Jelena Karleuša sinoć je prvi put nastupila nakon vijesti da je napustila žiri popularnog šoua "Zvezde Granda".

Poznat razlog odlaska Karleuše iz "Zvezda Granda"

Jelena Karleuša napustila je žiri "Zvezda Granda" jer je Saša Popović odbio njen zahtjev da dobija 10.000 evra po emisiji, saznaju srpski mediji.

Marija Šerifović se oglasila povodom Karleušinog napuštanja žirija

Dan nakon što je javnost obaviještena o tome da Jelena Karleuša više nije dio Zvezda Granda i žirija ovog takmičenja, te da će od 18. septembra u jednoj od stolica biti Ceca Ražnatović, oglasila se i Marija Šerifović.

Kako je Lane Gutović prije desetak godina razbjesnio Jelenu Karleušu

Prije desetak godina glumac Milan Lane Gutović vodio je emisiju "Oralno doba" u kojoj je, jednom prilikom, ugostio Jelenu Karleušu.

Jelena Karleuša završila u urgentnom

Pjevačica Jelena Karleuša nalazi se u Urgentnom centru nakon ujeda ose, zbog kojeg je dobila gušenje.

Najčitanije