Jelena Karleuša

Tošić obradovao Karleušu luksuznim poklonom

Prije nekoliko dana Jelena Karleuša je zajedno s kćerkama Nikom i Atinom, otputovala u Kinu kako bi posjetila supruga Duška Tošića.

Karleuša odgovorila Hloverki: Zbog takvih kao što ste vi hrvatske plaže poluprazne

Pjevačica Jelena Karleuša odgovorila je direktorki Turističke zajednice u Makarskoj Hloverki Novak Srzić koja je na svom Facebook profilu javno napala vlasnike noćnog kluba pod nazivom "Petar Pan" u Makarskoj iz kojeg "trešte" srpski narodnjaci.

Hrvatskoj voditeljki smetaju narodnjaci: "Kad Karleuša pjeva cijeli grad odjekuje"

Bivša HRT-ova voditeljka i urednica, a danas direktorka Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić podigla je veliku prašinu pošto se na svom Facebook profilu javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u Makarskoj iz kojeg "trešte" narodnjaci.

Karleuša mora hitno na liječenje

Pjevačica Jelena Karleuša (40) izgradila je u javnosti sliku jake žene i zato nikad ne priča o svojim problemima. Baš iz tog razloga sakrila je činjenicu da posljednjih nekoliko mjeseci trpi velike bolove koje je bezuspješno pokušala da ublaži lijekovima.

Karleuša opet nije došla na suđenje sa Vranješom

Jelena Karleuša opet nije došla na suđenje sa bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom, koji ju je tužio za uvrede, budući da na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa ljetovanja u Turskoj.

Karleuša i Tošić "zaratili" zbog Katarine Grujić

Najnoviji razdor između Jelene Karleuše i Duška Tošića nastao je zbog Katarine Grujić.

Oglasila se Karleuša nakon napada na novinara

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša nakon što je fizički napala Kurirovog fotoreportera, oglasila se na društvenim mrežama.

Karleuša nasrnula na novinara pa ga pljunula: Izađi da te prebijem

Pop pjevačica Jelena Karleuša u četvrtak je fizički napala "Kurirovog" fotoreportera i izvrijeđala ga žestoko.

Karleuša šalom šokirala javnost

Nakon glasina da se razvodi od fudbalera Duška Tošića, pjevačica Jelena Karleuša riješila je da javno progovori na ovu temu u jednoj emisiji i otkrije pravu istinu.

Jelena Karleuša najplaćenija zvijezda na estradi

Jelena Karleuša ubjedljivo je najplaćenija domaća muzička zvijezda kada su nastupi u klubovima u pitanju, pošto joj je cijena nedavno “skočila” za nekoliko hiljada evra!

Najčitanije