Jelena Rozga

Jelena Rozga otkrila zašto je sama

Jelena Rozga gostovala je u Grand Newsu, emisiji TV Granda. Tamo je, među ostalim, ispričala i koji razlozi stoje iza toga što je već nekoliko godina solo.

Jelena Rozga u uskoj haljini istaknula zadnjicu

Nakon koncerta u popularnom beogradskom klubu, Jelena Rozga (44) je nastupila u Novom Sadu. Na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija i videa s pozornice te iz hotela, te se pohvalila zavodljivom odjevnom kombinacijom.

Pogledajte prvi javni nastup Jelene Rozge

Jelena Rozga, danas je jedna od najomiljenijih pjevačica na Balkanu, a iako je svi pamte kao pjevačicu grupe "Magazin", prvi nastup je imala prije 26 godina, ali ne u svojoj branši.

Jelena Rozga pjeva na Grašinom i Haninom vjenčanju

Pomno se iščekuje svadba splitskih pjevača Petra Graše i Hane Huljić. Iako će to biti intimna porodična proslava očekuje se i vesela zabava jer će im zapjevati Jelena Rozga, piše Gloria.

Jelena Rozga o zdravstvenom stanju: "Nemam štitnu žlijezdu"

Popularna pjevačica Jelena Rozga progovorila je o svom zdravstvenom stanju, ali i otkrila kako se osjeća nakon što je manijaka koji ju je uhodio stigla sudska kazna.

Jelena Rozga iznenadila fanove fotografijom u grudnjaku

Pjevačica Jelena Rozga (44) novom fotkom na Instagram profilu dokazala je da odijelo može itekako seksi i dobro stajati na ženama kao i na muškarcima.

Jelena Rozga bila na meti manijaka

Pjevačica Jelena Rozga će dane prvog talasa virusa korona pamtiti po nemilom događaju, kada su je uhodili manijaci.

Jelena Rozga u vezi sa 12 godina mlađim Beograđaninom

Jelena Rozga prema pisanju regionalnih medija od ljetos uživa u ljubavi sa 12 godina mlađim Beograđaninom, o kome ne želi da govori za javnost, a kako se navodi pored njega je neizmjerno srećna.

Rozga prošetala crvenim tepihom SFF-a

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga prošetala je večeras crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala.

Jelena Rozga spava do podne

Jelena Rozga, kako pričaju njene komšije iz Splita, spava do podneva, a na kafu ne ide prije 14 sati.

Jelena Rozga u novoj vezi?

Hrvatsko pop diva Jelena Rozga je prije izvjesnog vremena raskinula ljubavnu romansu sa violončelistom Stjepanom Hauserom, a iako o svom ljubavnom životu veoma rijetko govori u javnosti, za medije je priznala da bi voljela da pronađe čovjeka sa kojim bi provela ostatak života.

Jelena Rozga objavila novu pjesmu i spot "Moje proljeće"

​Nova pjesma Jelene Rozge "Moje proljeće" donosi emociju koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Jelena Rozga: Voljela bih da se ostvarim u ulozi majke

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga (40) je u prethodnoj godini imala puno poslovnih uspeha, dok je na privatnom planu prekinula romansu sa kolegom Stjepanom Hauserom, sa kojim je bila dve i po godine u vezi.

Fudbaler želi osvojiti Jelenu Rozgu

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga, prema pisanju hrvatskih medija, već je preboljela raskid sa Stjepanom Hauserom, i već ima novu ljubav koju je pronašla u mladom fudbaleru, Kristijanu Ipši.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser više nisu zajedno

Pjevačica Jelena Rozga (40) i violončelist Stjepan Hauser (31) više nisu zajedno, doprenose hrvatski portali.

Najčitanije