Jelena Tomašević

Ovo je brat Ivana Bosiljčića, da li liče?

Dok pjevačica Jelena Tomašević odmara u Zanzibaru i uživa u moru, pijesku i suncu, njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić posjetio je svoju porodicu.

Jelena Tomašević vrhunskim glasom prodrmala publiku

BANJALUKA - Stihovima pjesme "Panta rei" pop diva Jelena Tomašević uz pratnju novosadskog "Big benda" otvorila je u utorak naveče svoj solistički koncert na prepunoj ljetnoj pozornici tvrđave Kastel.

Večeras koncert Jelene Tomašević u Banjaluci

Koncert pop dive Jelene Tomašević, koji je trebalo da bude održan 28. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, biće održan večeras sa početkom u 20 časova. Datum koncerta je bio pomjeren zbog loših vremenskih uslova.

Koncert Jelene Tomašević u Banjaluci pomjeren za 3. jul

BANJALUKA - Koncert Jelene Tomašević, koji je trebao da se održi 28. juna na banjalučkoj Tvrđavi Kastel, pomjera se na 3. jul.

Jelena Tomašević posvetila pjesmu Ivanu Bosiljčiću

Pop pjevačica Jelena Tomašević posvetila je pjesmu "Dobro jutro, ljubavi" svom voljenom suprugu, a sada otkriva njihove male jutarnje rituale.

Jelena Tomašević: Ostvarila mi se želja da nastupam na Kastelu

Poznata pop pjevačica Jelena Tomašević najavila je svoj koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel, koji će biti održan 28. juna od 20 časova.

Jelena Tomašević osvojila srca Banjalučana

Jelena Tomašević, popularna srpska pjevačica, napunila je sinoć Koncertnu dvoranu Kulturnog centra Banski dvor i priredila nastup za pamćenje.

Jelena Tomašević pred fanovima najavila večerašnji koncert

Uz prisustvo brojnih fanova i novinara pjevačica Jelena Tomašević najavila je danas u "Tropic centru" u Banjaluci šta to njenu vjernu publiku očekuje na večerašnjem koncertu u Kulturnom centru Banski dvor.

Ekskluzivni solistički koncert Jelene Tomašević u Banjaluci

BANJALUKA – Jedan od vodećih glasova savremene pop muzike i umjetnica raskošnog glasa, Jelena Tomašević, u pratnji novosadskog Big benda, održaće svoj prvi solistički koncert u Banjaluci.

Najčitanije