Jelena Trivić

Novi verbalni obračun Dodika i Trivićeve: "Nije izdržala nijedan dan"

BANJALUKA - Marinika Tepić Republike Srpske nije izdržala nijedan dan, izjavio je Milorad Dodik, lider SNSD-a, aludirajući na Jelenu Trivić, potpredsjednicu PDP-a i njene kritike iznesene povodom najavljene pomoći od po 100 KM za mlade, borce i penzionere.

Jeleni Trivić potvrđena kandidatura za predsjednika Republike Srpske

BANJALUKA - Glavni odbor Partije demokratskog progresa (PDP) potvrdio je danas kandidaturu Jelene Trivić za predsjednika Republike Srpske na predstojećim opštim izborima, rekao je predsjednik stranke Branislav Borenović.

Banjalučanin osumnjičen za prijetnje Jeleni Trivić

BANJALUKA - Goran Suvara iz Banjaluke osimnjičen je da je putem mobilnih aplikacija prijetio Jeleni Trivić potpredsjedniku PDP-a, potvrđeno je "Nezavisnim".

Jelena Trivić prijavila policiji da dobija ucjenjivačke poruke

BANJALUKA - Banjalučka policija postupa po navodina prijave Jelene Trivić potpredsjednice PDP-a da je nepoznata osoba ucjenjuje putem moblinih aplikacija.

Trivićeva odgovorila Dodiku: Na tvom se imenu ne može napraviti karijera

BANJALUKA - Na imenu Milorada Dodika ne može se napraviti karijera, jer je toliko duboko izbrazdano kriminalom, korupcijom, izdajom i svakom vrstom podlih udara na vlastiti narod, dosad neviđenoj u istoriji Srba, poručila je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić u odgovoru na Dodikovu izjavu da ona gradi karijeru na njegovom imenu.

Ješić: Zašto Begić ne kaže da je bacio televizor na Trivićevu i Stanivukovića

BANJALUKA – Dijana Ješić, odbornica PDP-a u banjalučkoj Gradskoj skupštini, poručila je Ivanu Begiću, svom dojučerašnjem stranačkom kolegi, da je prešao sve granice puštajući snimak na kojoj se čuje burna rasprava između njega i Jelene Trivić, potpredsjednice te stranke i poslanika u Narodnoj skupštini RS.

Kovačević opoziciji: Ostavite nas izvan svojih igrarija, snimaka i prijetnji

BANJALUKA - Opozicija nas je navikla na to da joj je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik kriv za sve, ali bi voljeli da nas ostave barem izvan svojih igrarija, snimaka i prijetnji, rekao je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Trivićeva: Ne želim da komentrišem bolesne montaže

BANJALUKA - Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a i narodni poslanik te stranke u Narodnoj skupštini RS, rekla je ne želi da komentarišem bolesne montaže, niti napade, kako je navela, iz najotrovnijeg političkog podzemlja.

Trivić: Neistina je bila i ostala njihov narativ

BANJALUKA - Lažne optužbe Milorada Dodika i Željke Cvijanović da ja, moje stranačke kolege i PDP na bilo koji način snosimo odgovornost za sankcije koje su im uvedene od Ujedinjenog Kraljevstva nisu nikakvo iznenađenje, jer te dvije individue u svojim karijerama i ne pamte dan kada su poslednji put rekli istinu, rekla je ovo potpredsjednica PDP-a i narodni poslanik Jelena Trivić.

Trivićeva: Oni žele ovaj strah, Ćosić: Vrijeđate da biste se dopali

BANJALUKA - Retrogradne političke strukture, SDA i SNSD, političku situaciju dovode svjesno do usijanja, podgrijavajući međunacionalnu netrpeljivost koja nikome u BiH ne može biti od koristi, napisala je Jelena Trivić, poslanica PDP-a u Narodnoj skupštini (NS) RS na svom Facebook profilu.

PDP: Jelena Trivić kandidat za predsjednika RS ili člana Predsjedništva BiH

BANJALUKA - Jelena Trivić, poslanica PDP-a u Narodnoj skupštini RS, kandidat je za jednu od inokosnih funkcija, a naša je želja da to bude funkcija predsjednika Republike Srpske, potvrdio je Branislav Borenović, lider ove stranke.

Jelena Trivić kandidat opozicije za predsjednicu RS?

​BANJALUKA - Jelena Trivić, poslanica PDP-a u Narodnoj skupštini RS, biće najvjerovatnije kandidat opozicije za poziciju predsjednice Republike Srpske, saznaju Nezavisne novine iz redova opozicionih stranaka.

Radović: Inflacija će iduće godine građanima pojesti jednu do dvije plate

BANJALUKA - Inflacija će 2022. godine "pojesti" jednu do dvije plate građana u Republici Srpskoj, a vlast ne čini ništa da suzbije tu inflaciju koja je pogubna po građane, poručili su danas sa konferencije za novinare visoki funkcioneri SDS i PDP Milan Radović i Jelena Trivić.

Jelena Trivić: Da li je Dodik spreman da potopi, uništi i ugasi poziciju predsjednika RS?

BANJALUKA - Najava inicijative koju je iznio Milorad Dodik o spajanju funkcija predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH potpuno je pogrešna i promašena i iznad svega predstavlja izdaju srpskih nacionalnih interesa i klasični oblik prenosa nadležnosti, rekla je Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a.

Trivićeva pozitivna na koronu

BANJALUKA - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić pozitivna je na virus korona i sa porodicom je u kućnoj izolaciji.

Najčitanije