Jelena Trivić

Trivićeva pozitivna na koronu

BANJALUKA - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić pozitivna je na virus korona i sa porodicom je u kućnoj izolaciji.

Sukob Nešića i Trivićeve ruši opozicione planove?

BANJALUKA - Nezvanični planovi opozicije u RS, da uz okupljanje snaga koje su okrenule leđa SNSD-u pokušaju dovesti do pada trenutne većine u RS, mogle bi biti dovedene u pitanje ozbiljnim sukobom koji se pojavio između Nenada Nešića, predsjednika DNS-a, i Jelene Trivić, potpredsjednice PDP-a i veoma uticajne političarke u toj partiji.

Trivić: Izbori pokazali da se narod oslobodio straha

BANJALUKA - Ovo je veliki rezultat za cijelu opoziciju ne samo za Banjaluku, nego za opozicioni duh koji smo imali i 2018. koji smo mi utvrdili. Ovo je bitno za budućnost RS da ulazi u jednu fazu pluralizma, a bili smo na ivici da skliznemo u jednoumlje, rekla je Jelena Trivić, nosilac liste PDP-a za Skupštinu grada Banjaluka.

Trivić: Smanjiti privilegije funkcionera u Srpskoj

BANJALUKA - Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić izjavila je da se PDP zalaže za smanjenje privilegija funkcionerima u Srpskoj po principu "jedan čovjek - jedna budžetska plata".

Zvanično: Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Draško Stanivuković biće kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke, potvrdio je danas na konferenciji za novinare predsjednik ove stranke Branislav Borenović.

Opozicija predstavlja kandidata za gradonačelnika Banjaluke u nedjelju

BANJALUKA - Konačnu odluku o kandidatu opozicije za mjesto gradonačelnika Banjaluke javnosti ćemo saopštiti u nedjelju, a svi koalicioni partneri će podržati našeg kandidata, rekao je za "Nezavisne" Draško Stanivuković, narodni poslanik PDP-a u NS RS i potencijalni kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke.

Trivićeva i Stanivuković u igri, SDS nije odlučio

BANJALUKA - Iako je banjalučki PDP izbacio ime jednog kandidata za gradonačelnika Banjaluke, opozicione stranke još nisu postigle dogovor ko će izaći na megdan Igoru Radojičiću, aktuelnom prvom čovjeku grada na Vrbasu i ponovnom kandidatu SNSD-a za tu funkciju.

Trivić: Još sam u igri za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA – Jelena Trivić, zamjenica predsjednika Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini RS, kaže za "Nezavisne" da smatra da je i dalje u igri za kandidata opozicije za gradonačelnika Banjaluke.

Stanivuković: Novi poslovnik ukida demokratiju u Narodnoj skupštini

BANJALUKA – Ako Narodna skupština RS izglasa novi poslovnik o radu to će značiti gašenje demokratije i slobodnog izražavanja narodnih poslanika na sjednicama, rekli su na pres konferenciji Draško Stanivuković i Jelena Trivić, poslanici PDP-a u parlamentu.

Bundalo: Nisam "spavač" koji radi protiv interesa PDP-a

BANJALUKA – Perica Bundalo, šef Kluba poslanika PDP-a, za "Nezavisne" je rekao da je pismo koje se pojavilo u javnosti koje je poslala Jelena Trivić, njegova zamjenica u Klubu stav pojedinca, te da ga ne želi komentarisati.

Najčitanije