Jelka Milićević

U vezi sa aferom "Respiratori" ispitani i Jelka Milićević i Davor Pehar

SARAJEVO – Zamjenica premijera Federacije BiH i ministarka finansija u Vladi FBiH Jelka Milićević prije 10 dana je saslušana u Tužilaštvu BiH u okviru predmeta "Respiratori", potvrđeno je za Klix.ba od izvora bliskih istrazi.

Milićevićeva saslušana u Tužilaštvu BiH u vezi s nabavkom respiratora

SARAJEVO - Ministar finansija u Vladi Federacije BiH Jelka Milićević saslušana je danas u Tužilaštvu BiH, javio je večeras "Dnevni avaz", pozivajući se na više izvora.

Novalić i Milićevićeva na javnom saslušanju zbog respiratora

SARAJEVO - Fadil Novalić, premijer Federacije BiH, i Jelka Milićević, njegova zamjenica i direktorica Kriznog štaba FBiH, te predstavnici Federalne uprave civilne zaštite (FCUZ) trebalo bi da budu javno saslušani u Parlamentu FBiH zbog afere "Respiratori", saznaju "Nezavisne".

Milićević: Propisana procedura u nabavci respiratora nije provedena

SARAJEVO - Povodom informacija o nabavci 100 respiratora za potrebe zdravstvenih ustanova u FBiH, koji su plaćeni 10,5 miliona KM, ministarka finansija FBiH i zapovjednik Federalnog štaba Civilne zaštite, Jelka Milićević, smatra obavezom dati pojašnjenje javnosti da relevantne i nadležne institucije u ovoj krizi nisu učestvovale u navedenoj nabavci.

Milićević: Pad prihoda u FBiH, povećanje budžeta

SARAJEVO - Na današnjoj sjednici Federalnog štaba Civilne zaštite svim ranije donesenim naredbama produženo je važenje do 30. aprila prateći sve analize Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine, potvrdila je danas federalna ministarka finansija i šef Štaba Jelka Milićević.

UO UIO se izjasnio o krivičnoj prijavi Novalića protiv Bevande i Milićevićeve

MOSTAR - Upravni odbor Uprave za indirektno (UIO) oporezivanje BiH na zahtjev Tužilaštva BiH izjašnjavao se na današnjoj sjednici o navodima kaznene prijave koju je podnio premijer Federacije BiH Fadil Novalić protiv predsjedavajućeg Upravnog odbora Vjekoslava Bevande i ministra finansija FBiH Jelke Milićević.

Milićević: Aranžman sa MMF-om kao podrška reformskim procesima

SARAJEVO - Federalni ministar finansija Jelka Milićević izjavila je da bi aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom /MMF/ trebalo da bude podrška svim reformskim procesima i provođenju obaveza iz Reformske agende.

Najbolji ministar u FBiH je Jelka Milićević

BANJALUKA - Najbolji ministar u Federaciji Bosne i Hercegovine je Jelka Milićević, ministarka finansija.

Najčitanije