Jens Stoltenberg

NATO pozvao Sjevernu Makedoniju: Pridružite nam se

SKOPLJE - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg pozvao je danas Sjevernu Makedoniju da se pridruži toj alijansi kao 30. članica, saopštila je Vlada u Skoplju.

Stoltenberg: Takse na srpsku robu nisu od pomoći

BRISEL - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg poručio je da Alijansa snažno podražava nastavak dijaloga Beograd i Prištine.

Usaglašene odbrambene mjere protiv Moskve

BRISEL - Ministri odbrane članica NATO-a saglasili su se u vezi s preduzimanjem "odbrambenih mjera" protiv navodnog kršenja Sporazuma o nuklearnim raketama srednjeg dometa (INF) koje čini Rusija, izjavio je generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg.

Stoltenberg: NATO proširio misiju obuke u Iraku

BRISEL - Ministri odbrane NATO složili su se danas da prošire misiju obuke koju Zapadna alijansa obavlja u Iraku, izjavio je generalni sekretar Jens Stoltenberg, odgovarajući na zahtjev američkog predsjednika Donalda Trampa da NATO učini više na Bliskom istoku.

Stoltenberg: NATO će moći da nadgleda države koje nisu članice

OSLO - Novi dronovi NATO-a omogućiće nadgledanje nekoliko stotina kilometara unutar teritorije zemalja koje nisu članice Alijanse, izjavio je generalni sekretar Sjeveroatlantskog saveza Jens Stoltenberg.

Tramp i Stoltenberg o situaciji na Bliskom istoku

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp razgovarao je o situaciji na Bliskom istoku sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, saopštila je Bijela kuća.

Ruski senator otkriva zašto Stoltenberg želi susret s Putinom

Ruski senator Aleksej Puškov smatra da je poziv generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga za sastanak oči u oči s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom - taktički manevar.

Stoltenberg spreman da se sastane sa Putinom

BERLIN - Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je da je spreman da se sastane sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Apaturaj: NATO ništa ne nameće BiH

LONDON - NATO alijansa ostaje otvorena za primanje novih članica, istaknuto je u deklaraciji koju su 29 šefova država i vlada zemalja članica usvojili na završetku samita u Londonu povodom 70. godišnjice osnivanja.

Stoltenberg: Usvojen plan NATO-a za odbranu baltičkih zemalja

LONDON - Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg je izjavio da je na Samitu u Londonu usvojen plan za odbranu baltičkih zemalja.

Najčitanije