Jerinić

Doboj zainteresovan za sudbinu ŽRS

DOBOJ - Za sudbinu "Željeznica RS", jedinog javnog preduzeća čije je sjedište u Doboju, veoma je zainteresovana Gradska uprava, jer je u toj firmi zaposlen veliki broj radnika iz ovog grada.

Najstariji šahista pobijedio gradonačelnika Doboja

DOBOJ - Kuzman Nikolić (79), najstariji šahista među dobojskim penzionerima, nadmudrio je gradonačelnika Borisa Jerinića, s kojim je u petak po švajcarskom sistemu odigrao prvu partiju na šahovskom turniru, koji je šesti put organizovalo lokalno Udruženje penzionera.

Treći Forum dijaspore: Povezivanjem do investicija

DOBOJ - Izgradnja koridora 5c zainteresovala je investitore da ulažu u Doboj, a njima će lokalna vlast, osim popusta za rentu i uređenje gradskog građevinskog zemljišta, ponuditi i lokacije u prigradskom naselju Rudanka, gdje u dogledno vrijeme namjerava izgraditi industrijsku zonu.

Jerinić i Ramić potpisali sporazum za nastavak gradnje dobojskog Medžlisa

DOBOJ - Gradska uprava i Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica podijelili su finansijske obaveze za nastavak izgradnje islamskog centra u Doboju, odnosno 49 naprema 51 procenat, te će za vjerski objekat ukupno biti doznačeno oko 100.000 KM.

Jerinić: Problem migrantske krize riješiti na nivou BiH

DOBOJ - Republika Srpska ima jasan stav da se na njenoj teritoriji neće praviti migrantski centri, a problem migrantske krize trebalo bi da bude riješen na nivou BiH, rekao je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

Jerinić: Doboj ima sve preduslove za stabilan razvoj

DOBOJ - Grad Doboj svojom političkom stabilnošću i dobrom saradnjom sa institucijama Republike Srpske i BiH ima sve preduslove za stabilan razvoj u svim apspektima, rekao je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

Petogodišnjica od katastrofe u Doboju prošla bez sirene

DOBOJ - Da ne bi zbunila Dobojlije koji su proveli dvije besane noći, gradska vlast je odlučila da se na petu godišnjicu od katastrofalnih poplava u podne ne oglasi sirena za uzbunu, a to je inače bila dugogodišnja praksa da se svakog 15. dana u mjesecu vrši probno oglašavanje signala.

Čubrilović: Projekti u Doboju imaju podršku Vlade Srpske

DOBOJ - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je danas da projekti koji se realizuju u Doboju imaju svu podršku i logistiku Vlade Srpske u saradnji sa lokalnom vlasti, koja zna šta hoće i šta treba.

Vasilić zamjenik Jerinića

DOBOJ - Dragan Vasilić, član koalicije "Zajedno za Doboj", biće u četvrtak biran za zamjenika gradonačelnika Doboja, iako se spekulisalo da ta pozicija nakon vanrednih izbora za gradonačelnika pripada SNSD-u.

Jerinić: Kamen temeljac nove bolnice 15. marta

DOBOJ - U Doboju će 15. marta biti postavljen kamen temeljac za izgradnju nove bolnice u ovom gradu, najavio je danas novoizabrani gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

Najčitanije