Jerinić

Jerinić pozvao CIK da radi, zbog izborne sage trpe i građani i projekti

DOBOJ - Skoro dva mjeseca nakon lokalnih izbora gradonačelnik Doboja Boris Jerinić ponovio je i danas da Centralna izborna komisija (CIK) BiH treba da radi svoj posao i da što prije završi sagu o izborima.

Nakon obraćanja Jerinića okupljeni odblokirali magistralni put

DOBOJ - Više stotina građana Doboja, nezadovoljnih odlukom Centralne izborne komisije (CIK) BiH da ne potvrdi izborne rezultate u ovom gradu, odblokiralo je saobraćaj nakon obraćanja gradonačelnika Borisa Jerinića.

Jerinić ne želi da Doboj postane grad slučaj kao Mostar

DOBOJ - Spekulacije o tome da bi lokalni izbori u Doboju mogli biti ponovljeni 28. februara stigle su i do prvog čovjeka grada Borisa Jerinića, koji je nakon sastanka sa članovima Gradske izborne komisije i predstavnicima političkih subjekata poručio da ne želi da Doboj postane grad slučaj kao Mostar.

Počinje zidanje nove bolnice u Doboju

DOBOJ - Prva faza kapitalnog projekta izgradnje nove bolnice - projektovanje, završena je, sada slijedi ona vidljiva, zidanje objekta, a potom i treća faza, opremanje ove zdravstvene ustanove.

Jerinić: Epidemiološka situacija u Doboju zabrinjavajuća

DOBOJ - Komandant gradskog Štaba za vanredne situacije Boris Jerinić upozorio je da je epidemiološka situacija u ovom gradu zabrinjavajuća, da su zdravstveni radnici na izmaku snaga i apelovao na građane da poštuju epidemiološke mjere.

Boris Jerinić: Doboj će biti raskrsnica svih puteva i investicija

Uz podršku 19 političkih subjekata, Boris Jerinić, SNSD-ov kandidat za gradonačelnika Doboja, ne sumnja da će 15. novembra pridobiti svoje sugrađane te osvojiti novi mandat, koji će mu, kaže, omogućiti da uz pomoć republičkih institucija nastavi realizaciju kapitalnih projekata koji su započeti u Doboju

Doboj bogatiji za 590 sadnica

DOBOJ - Jesenji pljusak nije spriječio gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića da stavi rukavice i dohvati se alata te na lokaciji u Ulici Jug Bogdana zasadi prvu sadnicu tuje, a u tom poslu su mu se na više lokacija u gradu pridružili i službenici Administrativne službe grada.

Popović i Jerinić potpisali ugovor o prenosu svojine

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić potpisali su danas u Banjaluci ugovor o prenosu prava svojine između Vlade Srpske i grada Doboja za realizaciju projekta izgradnje dva kružna toka, čija je vrijednost 1.045.000 KM.

Djeca s poteškoćama u razvoju u Dnevnom centru u Doboju od novembra

DOBOJ - Još samo podne obloge nedostaju da grubi radovi na izgradnji Dnevnog centra za djecu s poteškoćama u razvoju i obdaništa u sklopu Osnovne škole "Milan Rakić" u Velikoj Bukovici, kod Doboja, budu završeni, a ovaj objekat prve korisnike bi trebalo da primi u novembru.

Predsjednica RS u Doboju: Pandemija neće prekinuti obećane projekte

DOBOJ - Pandemija virusa korona neće zaustaviti realizaciju najavljenih projekata, dinamika planiranih radova je usporenija, ali sve što je dogovoreno biće na vrijeme urađeno.

Najčitanije