Jerusalim

Haos u Jerusalimu, ispred suda pristalice i protivnici premijera

JERUSALIM - Suđenje Benjaminu Netanjahuu, premijeru Izraela za korupciju počinje danas u Jerusalimu.

Arie Livne: Možemo biti ponosni na UKC RS

BANJALUKA - Univerzitetski klinički centar RS (UKC RS) ima izvanredne ljekare i može da parira bilo kom svjetskom kliničkom centru.

Erdoan: Jerusalim je naša crvena linija i nije na prodaju

ANKARA - Američki takozvani mirovni plan za Bliski istok je projekat okupacije, rekao je turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan u četvrtak.

Rabin iz Izraela osumnjičen da je 50 žena držao u ropstvu

JERUSALIM - Izraelska policija je uhapsila jednog rabina osumnjičenog da je držao desetine žena u ropstvu u kvartu u Jerusalimu gdje žive ultraortodoksni Jevreji.

Kamere snimile napad u Jerusalimu i likvidaciju napadača (UZNEMIRUJUĆE)

JERUSALIM - Mediji su objavili snimak terorističkog napada koji se dogodio u Jerusalimu, a na kojem se vidi kako terorista napada 16-godišnjaka i zabija mu nož u leđa.

Blagodatni oganj sišao u Hristov grob u Jerusalimu

U Hramu Hristovog groba u Jerusalimu zapaljen se Blagodatni oganj, koji je patrijarh jerusalimski Teofil Treći predao okupljenim hodočasnicima.

Požar i u čuvenoj džamiji Al-Aksa u isto vrijeme dok je gorio Notr Dam

JERUSALIM - Sinoć dok je gorjela katedrala Notr Dam u Parizu, gorio je i dio Al-Aksa džamije u Jerusalimu, trećeg najsvetijeg mjesta za muslimane. Izgorjela je jedna prostorija za klanjanje, a požar se nije proširio dalje.

SAD zatvorile konzulat u Jerusalimu

JERUSALIM - Sjedinjene Američke Države su zvanično zatvorile konzulat u Jerusalimu.

Arapska liga pozvala Australiju da prizna nezavisnu Palestinu

Arapska liga danas je pozvala vlasti Australije da priznaju nezavisnu državu Palestinu i Istočni Jerusalim kao njen glavni grad.

Pucnjava u jevrejskom dijelu Jerusalima, sedam ranjenih

JERUSALIM - Izraelski zvaničnici saopštili da je sedmoro ljudi ranjeno, uključujući jednu osobu koja je zadobila povrede opasne po život, u oružanom napadu Palestinca.

Najčitanije