Jesen

Blejzer od tvida, upečatljiv modni dodatak

Mekan na dodir i reljefne površine, tvid je česta asocijacija za ženske kostime koje je prvi put 1924. godine predstavila modna kuća "Chanel", ali, na sreću, ovaj materijal danas više nije rezervisan samo za dizajnerske brendove i duboke džepove, već ga viđamo i u brojnim high street ponudama.

Muška moda: Košulje od flanela najbolji izbor za hladne dane

Svaka nova sezona, kako u žensku, tako i u mušku garderobu donosi nekoliko modnih noviteta.

Beretke, dašak pariskog šika u hladnim danima

Svako godišnje doba nosi određene must have komade koji podižu svaku odjevnu kombinaciju, a dani pred nama su period u kojem su funkcionalnost i toplina na prvom mjestu, ali ipak uz vješt odabir detalja jesenji i zimski stajlinzi mogu biti atraktivni i moderni, jer sve što vam je potrebno su neizostavne beretke.

Mirisne svijeće, dašak topline i romantike u domu

Jesen je jedno od najljepših godišnjih doba za sve romantičare i poetske duše. Ima nešto posebno u prirodi koja se mijenja i prije ulaska u zimske i hladne dane poprima obličje predivnih boja i mirisa.

Čizme na vezanje modni trend jesenje sezone

S prvim jesenjim danima u naše cipelare i kombinacije vratile su se omiljene gležnjerice i najavile početak sezone čizama.

U dom dekoracijama unesite jesenju čaroliju

Jesen je najkoloritnije doba godine. Zbog toga je i najinspirativnije za dekorisanje životnih prostora.

Sedam jesenjih kombinacija sa dugom suknjom

Ženstvenost se, osim u dugoj kosi, oduvijek oslikavala i u različitim formama suknji, a ovih dana najpopularnije su one duge.

Šerling jakne, udobna kombinacija kože i tople vune

Kao jedan od ključnih komada jesenske sezone, jakna se svake godine vraća u novim, modernim izdanjima, ali i u onim poznatim modelima, koji nikad ne izlaze iz mode i naših ormara.

Jeste li znali zašto lišće mijenja boju na jesen?

Albert Kami je rekao da je jesen drugo proljeće, gdje je svaki list u stvari cvijet.

Najčitanije