Jezero

Posvađali se zbog djevojke pa pucao iz pištolja na Jablaničkom jezeru

Muškarac iz Sarajeva priveden je danas nakon korištenja vatrenog oružja na plaži u Papraskom, na Jablaničkom jezeru.

Fudbalerka pronađena mrtva na dnu jezera

Florijana Ismaili, 24-godišnja fudbalerka Jang Bojsa i švajcarska reprezentativka, pronađena je na dnu jezera Komo nakon što je nestala prije tri dana.

Pronađeno tijelo mladića koji se utopio u Jablaničkom jezeru

SARAJEVO - Nakon nekoliko sati potrage ronioci Federalne uprave civilne zaštite pronašli su tijelo mladića koji se juče utopio u Jablaničkom jezeru.

Mladić se utopio u Jablaničkom jezeru

U mjesto Glodnica nadomak Jablanice danas je došlo do tragičnog utapanja u Jablaničkom jezeru.

Više od 200 ljudi čisti jezero Šljivno na Manjači

BANJALUKA - Akciji čišćenja jezera Šljivno na Manjači, koja je počela danas kao prva faza realizacije projekta "Manjača kao turističko-rekreativi kompleks", odazvalo se više od 200 ljudi.

Bivši načelnik optužen da je kumu namjestio posao

BANJALUKA - Osnovni sud u Mrkonjić Gradu potvrdio je optužnicu protiv Dušana Šajina (47), bivšeg načelnika Jezera, zbog sumnje da je zloupotrebom položaja vjenčanom kumu Miloradu Vođeviću nezakonito povjerio posao uređenja obala jezera Ðol, na kojima je zaradio oko 31.000 KM.

Za sanaciju od poplava 32.000 KM

JEZERO - Načelnik opštine Jezero Snežana Ružičić potpisala je danas sa četiri korisnika ugovore o sanaciji stambenih jedinica oštećenih u polavama 2014. godine, čija je ukupna vrijednost 32.000 KM.

Potrebna pomoć u rješavanju problema otpada

BANJALUKA - Direktor Eko-centra "Bočac jezero" Dragana Kovačević rekla je da su o pucanju zaštitne mreže na jezeru obaviještene sve institucije koje bi mogle da pomognu u rješavanju tog problema i da se očekuje njihova reakcija, te naglasila da je potrebno ukloniti otpad u dužini od 18 kilometara.

Pliva i Jošavka poplavile stambene objekte u Jezeru

JEZERO - Na području opštine Jezero usljed obilnih padavina izlile su se rijeke Pliva i Jošavka i poplavile velike oranične površine, te više stambenih i pomoćnih objekata.

Izlilo se jezero u Trnu

Vještačko jezero u Trnu izlilo se na dva pravca, prema firmi Majkić DOO i prema AKS brzoj pošti.

Najčitanije