Jgermeister

"Jägermeister" predstavlja kolekciju dukseva s potpisom Enisa Čišića

Kroz modu se oslikavaju kulturološke i sociološke promjene i stanja u kome jedno društvo živi. Kako se vodi računa o svim društvenim sferama, kulturi i doprinosu društvene zajednice, tako smo sve svjesniji toga da lični stil mnogo govori o nama.

Jägermeister coolpack donosi cool nagrade

Zima je došla, noseći svoje čari. Skijanje, sankanje, boardanje, planinarenje ili druženje uz kamin, nezaobilazne su aktivnosti svakog ljubitelja zime, snijega i planine.

Jägermeister Manifest predstavljen u Banjaluci

U luksuznom ambijentu banjalučkog bara "Gatsby", pred mnogobrojnim prijateljima brenda Jägermeister, predstavljen je u BiH Jägermeister Manifest - prvi svjetski superpremium biljni liker.

Jägermeister Studentska Olimpijada donijela nove šampione

​U Neumu je proteklog vikenda održana tradicionalna Jägermeister Studentska Olimpijada koja je donijela nove šampione – studentsku ekipu iz Mostara, "Krim tim 2".

Jägermeister zimsko darivanje: Jeste li spremni za Rim?

Posljednji mjeseci Stare godine tradicionalno su obilježeni darivanjem, te je i ove godine Jägermeister odlučio najvjernije fanove obradovati vrijednim poklonima.

Frenkie, Kontra i Indigo oduševili Sarajlije u Jägermeister Party tramvaju

SARAJEVO - Za sinoćnji nastup poznatog hip hop trojca Frenkia, Kontre i Indiga sinoć, malo je reći da se tražila ulaznica više, a društvene mreže su gorile od potrage.

Jägermeister party tramvaj u Sarajevu

Slaveći dvadeseti rođendan u BiH, te uvijek orginalan, inspirativan i inovativan, Jägermeister tim je ove godine spremio nesvakidašnje iznenađenje – prvi party tramvaj u Sarajevu.

Jägermeister vodi tvoju ekipu na nezaboravan vikend u Evropu!

Vikend s ekipom u jednom od najboljih gradova Evrope, potpuno besplatno, i to vikend koji sami izaberete? Zvuči nevjerojatno, ali uz Jägermeister i moguće, ako do 12.8. okupite ekipu, snimite video koji pokazuje da ste baš vi pobjednička ekipa i aplicirate.

Jägermeister proslavio 20. rođendan

Kompanija "G3 Spirits" priredila je u ljetnikovcu "Radoblja" u Mostaru proslavu 20. rođendana brenda Jägermeister u Bosni i Hercegovini uz nastup velikana regionalne scene Željka Bebeka.

Jägerov ledeno hladni spektakl u Domu Mladih

Sarajevo, ovih dana iznova umotano u ambijent istinske evropske kulturne metropole, je ovog ljeta živjelo u vrelim festivalskim noćima prepunim dobre zabave.

Najčitanije