Južna Koreja

Zašto južnokorejski političari javno briju glave?

SEUL - Južnokorejski opozicioni vođa posljednji je u nizu političara koji su javno obrijali glavu u znak protesta protiv vlade, javlja danas BBC.

Južna Koreja ulaže 74 miliona dolara u sistem za uništavanje dronova

SEUL - Južna Koreja će uložiti 88 milijardi vona, odnosno 74 miliona dolara, za razvoj sistema naoružanja do 2023. godine, koji može otkriti i pogoditi bespilotne letjelice, saopštila je Agencija za nabavke poslije incidenata sa prolaskom sjevernokorejskog špijunskog drona.

Južna Koreja ispalila dva projektila u more

​SEUL - Južna Koreja je ispalila dva neidentifikovana projektila u more, saopštile su oružane snage Južne Koreje.

Južna Koreja ispalila dva projektila u more

SEUL - Južna Koreja je ispalila dva neidentifikovana projektila u more, saopštile su oružane snage Južne Koreje.

Sjevernokorejski vojnik pobjegao u Južnu Koreju

SEUL - Južnokorejska vojska pritvorila je sjvernokorejskog vojnika koji je prešao dobro utvrđenu demilitarizovanu zonu koja razdvaja dvije zemlje.

Navijači podigli tužbu jer Ronaldo nije igrao

Grupa fudbalskih navijača u Južnoj Koreji podigla je tužbu protiv organizatora prijateljske utakmice između Juventusa i Ol Stars ekipe korejske lige jer nije nastupio Portugalac Kristijano Ronaldo.

Južna Koreja objavila snimak presretanja ruskih bombardera

SEUL - Agencija Jonhap objavla je prvi snimak leta južnokorejskih aviona iznad japanskog mora koji su presreli ruske bombardere T-95MS.

Japan poslao borbene avione da presretnu ruske i kineske

TOKIO - Japanska vojska naredila je borbenim avionima da presretnu ruske i kineske avione, uključujući i izviđač na koji su južnokorejske snage ispalile pucnje upozorenja, nakon što su povredili vazdušni prostor iznad ostrva koja i Seul i Tokio smatraju svojom teritorijom.

Ruska vojska: Da je neko pucao na nas, uslijedio bi odgovor

​Ruski avioni Tu-95MS nisu narušili vazdušni prostor drugih država tokom leta iznad Japanskog mora, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Južna Koreja ispalila hice upozorenja zbog ruskog aviona

SEUL - Vojska Južne Koreje ispalila je nekoliko stotina hitaca upozorenja prema ruskom vojnom avionu koji je danas ušao u južnokorejski vazdušni prostor, izjavili su zvaničnici Ministarstva odbrane u Seulu.

Najčitanije