Južna Koreja

Radost i suze Korejki nakon prvog gola na SP obilazi svijet

Ženska vaterpolo reprezentacija Južne Koreje upisala je i drugi poraz na Svjetskom prenstvu. Ovaj put domaćin turnira je nakon 0:64 protiv Mađarske, prošao nešto bolje protiv Rusije, koja je slavila sa 30:1.

Najteži poraz u istoriji vaterpola: Pogledajte koliko je Mađarka "natrpala" Koreju

Ženska vaterpolo reprezentacija Južne Koreje u okviru Svjetskog prvenstva pretrpjela je najteži poraz u istoriji ovog takmičenja kada su sinoć izgubile od Mađarske 64:0.

Južnokorejski državljanin prebjegao u Sjevernu Koreju

SEUL - Južnokorejski državljanin prebjegao je u Severnu Koreju, što je rijedak slučaj da se neko odluči na život u autoritarnoj Sjevernoj Koreji, preneo je BBC.

Seul će zadržati uzdržan stav o pitanju Kosova i Metohije

BEOGRAD - Južnokorejski ministar inostranih poslova Gang Gjong-hva potvrdila je danas na sastanku sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem da će Južna Koreja zadržati uzdržan stav o pitanju Kosova i Metohije, pružajući punu podršku dijalogu Beograda i Prištine.

Pijemo vodu iz Južne Koreje i Vijetnama

BANJALUKA - Iz godine u godinu uvoz vode u Bosnu i Hercegovinu raste i u posljednjih malo više od šest godina uvezeno je 776 miliona KM tečnosti koja život znači.

Koreja prelazi na otvoreni kod

Vlasti u Južnoj Koreji planiraju prelazak sa operativnog sistema Windows 7 na Linux, u svim državnim institucijama.

Seul: Sjeverna Koreja ispalila nekoliko projektila

SEUL - Sjeverna Koreja ispalila je danas nekoliko projektila kratkog dometa sa istočne obale zemlje, koji su letjeli od 70 do 200 kilometara u pravcu sjeveroistoka, saopštila je južnokorejska vojska.

Zapalio stan pa ubio pet komšija koji su pokušavali pobjeći od vatre

​Južnokoreanac je zapalio svoj stan, a zatim nožem ganjao stanovnike zgrade dok su pokušavali da pobjegnu, ubivši pet ljudi, izjavila je policija lokalnim medijima.

Južna Koreja gori, 4.000 ljudi evakuisano, ima i mrtvih

SEUL - Više hiljada vatrogasaca i vojnika pokušava danas da stavi pod kontrolu šumske požare u Južnoj Koreji, u kojima je poginula najmanje jedna osoba.

5G premrežio Južnu Koreju

Južna Koreja je uvela je 5G mrežu dva dana prije nego što je to bilo planirano, i tako obezbijedila prvo mjesto u trci za ovu tehnologiju, saopštili su južnokorejski operatori.

Najčitanije