Južni vetar

Stiže serija "Južni vetar"

​Filmsko ostvarenje "Južni vetar", reditelja Miloša Avramovića, obilježilo je 2018. godinu. Gledalo ga je preko milion ljudi, a do kraja oktobra očekuje se završetak snimanja televizijske serije "Južni vetar", kao i nastavak ostvarenja.

"Južni vetar" dobija nastavak

Godinu dana nakon nevjerovatnog uspjeha, "Južni vetar" ponovo doalzi na male ekrane.

"Južni vetar" najgledaniji u Prijedoru

Od stotinjak filmova koji su se tokom 2018. godine našli na repertoaru prijedorskog bioskopa "Kozara", najgledaniji je, sa 3.500 posjetilaca, bio film "Južni vetar".

"Južni vetar" oduševio publiku u Čikagu

Šesti Festival srpskog filma u Čikagu, tokom kojeg je prikazano sedam igranih i dokumentarnih filmova najnovije srpske produkcije, zatvoren je u nedjelju u čikaškom bioskopu "AMC".

"Južni vetar" u bioskopima širom Hrvatske i Slovenije

BEOGRAD - Najgledaniji srpski blokbaster koji je do sada pogledalo više od 650.000 gledalaca, počeće 13. decembra sa prikazivanjem širom Hrvatske, a od 27. decembra film će se naći i u dvoranama u Sloveniji, najavali su danas distributeri.

Miloš Biković nagrađen u Irskoj

Glumac Miloš Biković nagrađen je za ulogu Petra Maraša u filmu "Južni vetar" na Subtitle Spotlight European Film festivalu koji je održan od 19 - 25. novembra u Irskom gradu Kilkenu.

"Južni vetar" vidjelo pola miliona gledalaca

Film "Južni vetar" u režiji Miloša Avramovića za manje od mjesec dana od premijere vidjelo je više od pola miliona gledalaca, saopštili su danas producenti.

Film sedmice: "Južni vetar"

Po svom žanrovskom usmjerenju krimi s elementima akcije, "Južni vetar" je Avramovićevom prethodnom filmu, "Krojačeve tajne" iz 2006. godine, sušta suprotnost.

"Južni vetar" ruši rekorde i u Beču

Novo ostvarenje srpske kinematografije "Južni vetar" ne ruši samo rekorde u Srbiji, već i u Beču, gdje je sinoć premijerno prikazan.

Sitni mafijaš probudio empatiju publike

Krimi-drama "Južni vetar" režisera Miloša Avramovića premijerno je prikazana u četvrtak veče pred banjalučkom publikom u "Cineplexx Palasu".

Najčitanije