Južni vetar

Reditelj Južnog vetra: Angažovanje velike holivudske zvezde u nastavku

U novoj epizodi video-serijala "Tanjug Reflektor" reditelj Miloš Avramović otkriva da snimanje drugog dijela televizijske serije "Južni vetar" počinje 1. avgusta i da će popularni tv. format nastajati u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Italiji i Rusiji.

Zgodni Baća iz "Južnog vetra" uskoro postaje tata

Glumac Miodrag Radonjić uskoro će prvi put postati tata, pošto je njegova prelijepa vjerenica Milica Mikić u drugom stanju.

Film "Južni vetar" najgledaniji u Srbiji u posljednjoj deceniji

Filmski centar Srbije je objavio listu gledanosti domaćih filmova u bioskopima od 2010. do 2019. godine, a ubjedljivo na vrhu liste je ostvarenje "Južni vetar" u režiji Miloša Avramovića, akcioni triler koji je privukao rekordnih 618.415 gledalaca, saopštili su iz FCS.

Snimanje "Južnog vetra" u Hrvatskoj, Biković se javio iz Opatije

Miloš Biković, za kojeg mnogi kažu da je najzgodniji srpski glumac, javio se iz Opatije i tako potvrdio da se drugi dio srpskog hit-filma "Južni vetar" snima u Hrvatskoj.

Biković pao s motora na snimanju filma

Srpski glumac Miloš Biković otkrio je da je pao s motora tokom snimanja filma "Južni vetar 2".

Prvi kadrovi Južnog vetra 2: Počelo snimanje nastavka

Snimanje nastavka najgledanijeg srpskog domaćeg filma "Južni vetar" počelo je prije pet nedjelja na lokacijama u južnom dijelu Srbije, gdje je poznata glumačka i autorska ekipa uradila veliki broj scena koje će publiku sigurno ostaviti bez daha.

Senke nad Balkanom 2 imaju najviše nominacija za FIDES

Za nagradu "Zlatna Arena" Festivala drama i serija FEDIS najviše nominacija ima serija "Senke nad Balkanom 2" autora Dragana Bjelogrlića, ukupno sedam, a slijede "Tajkun", "Južni vetar" i "Švindleri" sa po šest nominacija, a takmiče se ukupno 44 umjetnika u različitim kategorija.

Počelo snimanje nastavka filma "Južni vetar"

Snimanje filma "Južni vetar 2" počelo je danas u Knjaževcu, a nastavak bioskopskog hita, čiji je prvi dio pogledalo više od milion i po gledalaca, nosiće naziv "Ubrzanje".

Ponovo se odlaže snimanje serije "Južni vetar"?

Snimanje nastavka filma i serije "Južni vetar" ponovo je odloženo zbog situacije s korona virusom!

Posljednja epizoda "Južnog vetra" na Vaskrs

​Posljednja epizoda serije "Južni vetar" emitovaće se u nedelju u 20.15 na Prvom programu RTS.

Najčitanije