Jug

Akcija "Jug": SIPA uhapsila 10 osoba, pronađeno 16 kilograma droge

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u okviru operativne akcije kodnog naziva "Jug" uhapsili su 10 lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo neovlašteni promet opojnim drogama, potvrđeno je Srni iz ove agencije.

Šta će biti s nama kada sjever opet postane jug

Zvuči nevjerovatno, ali Zemljini polovi tokom istorije naše planete mijenjali su mjesta svakih 200.000 do 300.000 godina. Međutim, već oko 750.000 godina nije bilo zamjene, a stručnjaci misle da bi se obrtanje polova moglo dogoditi u našoj skorijoj budućnosti.

"Nezavisne" putuju kroz BiH: Biseri juga pokazali svoju vrijednost

RAVNO, NEUM, STOLAC - Od toliko prelijepih mjesta u Bosni i Hercegovini, većina ljudi bira destinacije u inostranstvu kao one koje su poželjne i koje će im omogućiti da nauče nešto novo i vide nešto lijepo.

Snažna oluja na jugu Srbije, letjeli krovovi

BEOGRAD - Olujno nevrijeme koje je danas zahvatilo jug Srbije odnijelo je dio limenog krova sa zgrade Policijske uprave u Vranju i sa restorana "Brest" u selu Brestovac nadomak Leskovca, prenosi Blic.

Delije stigle dan prije i navijale sa Grcima: Napakostili su Hrvatima

Fubaleri Crvene zvezde sutra gostuju kod Olimpijakosa u posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona, a najvatrenije pristalice crveno-bijelih su u Grčku stigle dan ranije da podrže vaterpoliste "Olija" u duelu protiv dubrovačkog Juga.

U pet opština FBiH proglašeno stanje prirodne nesreće

SARAJEVO - U opštinama Sanski Most, Bosanska Krupa, Tešanj, Doboj-Jug i Usora proglašeno je stanje prirodne nesreće, navedeno je u izvještaju Federalne uprave Civilne zaštite o stanju na poplavljenom području.

Stanovnici Doboj Juga odbijali evakuaciju, cijelu noć branili kuće

DOBOJ JUG - Rijeka Usora i Bosna se povlače u svoja korita čime su se stvorili bolji uslovi nego što je to bilo protekle noći na području Doboj Juga, Jelaha i drugih mjesta uz ova riječna korita.

Albanska "okupacija": Srbi sa juga prodaju imovinu

Iako prema svjedočenjima građana, na jugu Srbije ima onih koji u ime Albanaca kupuju imovinu od Srba, i dalje se bez zvaničnih podataka govori o albanskoj "okupaciji".

Radivojević: Često nam nedostaje čestitost

Pozorište je, kažu, ogledalo jednog društva. E, zar tako kažu? Ovo je dio dijaloga sekretarice Koviljke (Miljka Brđanin) i Drage Ćuka (Ljubiša Savanović), direktora pozorišta u kojem je smještena drama "Naši dani", koja je po tekstu Željka Stjepanovića i u režiji Juga Radivojevića premijerno izvedena u Narodnom pozorištu Republike Srpske (NP RS) u Banjaluci u subotu uveče.

Radivojević: Banjaluka može da se pohvali pozorišnom scenom

BANJALUKA - Povodom praizvedbe predstave "Naši dani" rađene po tekstu Željka Stjepanovića i u režiji Juga Radivojevića, koja je najavljena za ovu subotu u 20 časova na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Republike Srpske (NP RS), Zoran Talić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka u svom kabinetu u petak ujutru primio je goste iz NP RS.

Najčitanije