Jugo

Oluja na Jadranu, splitska Riva potopljena

ZAGREB - U Hrvatskoj je oluja pogodila sjeverni Jadran i kreće se prema srednjem dijelu obale, a u Rovinju je već palo više od 70 litara kiše po metru kvadratnom.

Stižu oluje, prijete poplave, crveni alarm za veći dio Jadrana

ZAGREB - Državni hidrometeorološki zavod proširio je područje za koje je izdao crveni alarm za izuzetno opasno vrijeme.

Potop u Rijeci, neka ostrva potpuno odsječena

RIJEKA - Kišno nevrijeme uz olujni jugo Riječanima je otežalo kretanje gradom, a zbog jakog vjetra brojne trajektne i katamaranske linije širom Jadrana su u prekidu.

Prijedorčanin sa drugovima putuje jugom u Ameriku

KRAGUJEVAC, NJUJORK - Danilo Milovanović (27) iz Prijedora, nastanjen u Ljubljani, sa trojicom drugova iz Slovenije, krenuo je jugom, ni manje ni više, nego u Njujork, gdje će ovaj četvorotočkaš, star 29 godina, prodati na aukciji.

Jugo 45 iz 1981. u Njemačkoj za 3.790 evra

Trgovac polovnih automobila S&L Automobile GmbH iz bavarskog Pentlinga je ponudio izuzetno atraktivan model, posebno zanimljiv kolekcionarima s naših prostora.

Da li je Jugo najgori automobil?

Prvi „jugo“ ručno je sastavljen 1978. godine pod imenom „fijat 127“ i poklonjen je tadašnjem predsjednik Josipu Brozu Titu. Tita više nema, nema ni Jugoslavije, ali „juga“ i dalje viđamo na ulicama. I pored njegovog trajanja, u Americi su ga proglasili najgorim automobilom ikada.

Terete ih da su na Božić zapalili jugo

NOVI GRAD - Dvadesetjednogodišnji M.P. i četrdesetogodišnji D.P, obojica iz Novog Grada, osumnjičeni su da su za Božić u tom gradu zapalili zastavu jugo.

Amerikanci brane Juga: Nije najgori auto u istoriji

Nekadašnji ponos jugoslovenske auto-industrije na Zapadu je često bio (ne)pravedno okarakterisan kao najgori, ili jedan od najgorih automobila svih vremena, ali da li je baš tako?

Crveni alarm na Jadranu zbog juga i kiše

ZAGREB - Zbog obilnih kiša i olujnog juga koji se u nedjelju očekuje u većem dijelu Jadrana, na snazi je crveni meteoalarm dok je za ostale dijelove Hrvatske upaljen žuti alarm.

Hrvatski navijači slavili uz "Ðurđevdan" i "jugo 45"

Hrvatski navijači iz Pule, nakon pobjede nad Argentinom (3:0) na Mundijalu, izašli su na gradske ulice i slavili uz trubače i poznatu pjesmu "Ðurđevdan".

Najčitanije