Jugo

"Jugo" jednim potezom postao zvijezda društvenih mreža

Prizor zabilježen kamerom kod Zadra, zabavio je i nasmijao mnoge ljubitelje automobila. Na fotografiji objavljenoj na Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" ovjekovečeno je kako "jugo" zadarskih registracija pretiče Teslu stranih registracija.

U Dalmaciji najjači udari juga posljednjih godina

ZADAR, SPLIT - Na Hrvatskom primorju danas duva jugo najjači tokom jeseni i čak posljednjih godina.

Jedini bh. restaurator "Zastavinih" auta: "Fići" i jugi vraća stari sjaj

KAKANJ - Automobili proizvedeni u nekadašnjoj kragujevačkoj fabrici "Zastava automobili" za stanovnike bivše Jugoslavije bili su statusni simbol i dugoročna investicija, a limene ljubimce, iako bez sigurnosnih pojaseva na zadnjim sjedištima, automatskih brava i klimatizacije porodice su prenosile s koljena na koljeno.

Duško Šobat za "Nezavisne": "Đir" je asocijacija za odličnu numeru

Gitarista iz BiH sa trenutnom adresom u Beogradu Duško Šobat objavio je gitarsku temu pod nazivom "Đir", koju je uradio u saradnji sa gitaristom Emirom Jugom. Ovaj talentovani gitarista ističe da je nadahnuće za ovaj singl došlo spontano...

Oluja na Jadranu, splitska Riva potopljena

ZAGREB - U Hrvatskoj je oluja pogodila sjeverni Jadran i kreće se prema srednjem dijelu obale, a u Rovinju je već palo više od 70 litara kiše po metru kvadratnom.

Stižu oluje, prijete poplave, crveni alarm za veći dio Jadrana

ZAGREB - Državni hidrometeorološki zavod proširio je područje za koje je izdao crveni alarm za izuzetno opasno vrijeme.

Potop u Rijeci, neka ostrva potpuno odsječena

RIJEKA - Kišno nevrijeme uz olujni jugo Riječanima je otežalo kretanje gradom, a zbog jakog vjetra brojne trajektne i katamaranske linije širom Jadrana su u prekidu.

Prijedorčanin sa drugovima putuje jugom u Ameriku

KRAGUJEVAC, NJUJORK - Danilo Milovanović (27) iz Prijedora, nastanjen u Ljubljani, sa trojicom drugova iz Slovenije, krenuo je jugom, ni manje ni više, nego u Njujork, gdje će ovaj četvorotočkaš, star 29 godina, prodati na aukciji.

Jugo 45 iz 1981. u Njemačkoj za 3.790 evra

Trgovac polovnih automobila S&L Automobile GmbH iz bavarskog Pentlinga je ponudio izuzetno atraktivan model, posebno zanimljiv kolekcionarima s naših prostora.

Da li je Jugo najgori automobil?

Prvi „jugo“ ručno je sastavljen 1978. godine pod imenom „fijat 127“ i poklonjen je tadašnjem predsjednik Josipu Brozu Titu. Tita više nema, nema ni Jugoslavije, ali „juga“ i dalje viđamo na ulicama. I pored njegovog trajanja, u Americi su ga proglasili najgorim automobilom ikada.

Najčitanije