Jugo

Jugo 45 iz 1981. u Njemačkoj za 3.790 evra

Trgovac polovnih automobila S&L Automobile GmbH iz bavarskog Pentlinga je ponudio izuzetno atraktivan model, posebno zanimljiv kolekcionarima s naših prostora.

Da li je Jugo najgori automobil?

Prvi „jugo“ ručno je sastavljen 1978. godine pod imenom „fijat 127“ i poklonjen je tadašnjem predsjednik Josipu Brozu Titu. Tita više nema, nema ni Jugoslavije, ali „juga“ i dalje viđamo na ulicama. I pored njegovog trajanja, u Americi su ga proglasili najgorim automobilom ikada.

Terete ih da su na Božić zapalili jugo

NOVI GRAD - Dvadesetjednogodišnji M.P. i četrdesetogodišnji D.P, obojica iz Novog Grada, osumnjičeni su da su za Božić u tom gradu zapalili zastavu jugo.

Amerikanci brane Juga: Nije najgori auto u istoriji

Nekadašnji ponos jugoslovenske auto-industrije na Zapadu je često bio (ne)pravedno okarakterisan kao najgori, ili jedan od najgorih automobila svih vremena, ali da li je baš tako?

Crveni alarm na Jadranu zbog juga i kiše

ZAGREB - Zbog obilnih kiša i olujnog juga koji se u nedjelju očekuje u većem dijelu Jadrana, na snazi je crveni meteoalarm dok je za ostale dijelove Hrvatske upaljen žuti alarm.

Hrvatski navijači slavili uz "Ðurđevdan" i "jugo 45"

Hrvatski navijači iz Pule, nakon pobjede nad Argentinom (3:0) na Mundijalu, izašli su na gradske ulice i slavili uz trubače i poznatu pjesmu "Ðurđevdan".

Jugo-simbol nove balkanske ere

BEČ - Jugo, auto iz bivše Jugoslavije, bio je predmet podsmjeha zato što su se njegovi dijelovi rasipali po putevima širom Evrope i Amerike.

Uhvaćen u pokušaju krađe juga

DOBOJ - D.P. iz Doboja uhvaćen je dok je pokušavao da ukrade putničko vozilo marke jugo u ovom gradu.

Najčitanije