Jumko

U "Jumku" počela proizvodnja zaštitnih maski

DRVAR - U proizvodnom pogonu "Jumko" u Drvaru danas je počela proizvodnja zaštitnih maski, rekao je direktor ovog pogona Stamenko Korićanac.

Vučić i Višković otvorili pogon fabrike "Jumko"

DRVAR - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković otvorili su danas u Drvaru pogon fabrike "Jumko" iz Vranja u kojem je zaposleno 80 radnika, a za čiju gradnju je Vlada Srbije izdvojila 500.000 evra.

Drvarčanka dobila posao nakon 40 godina na birou

DRVAR - Igle, konci i raznobojni materijali već tri decenije su svakodnevica Drvarčanke Brankice Dodig, koja za šivaćom mašinom stvara najljepše odjevne predmete, a odnedavno taj hobi postao joj je posao jer je ova vrijedna domaćica jedna od 80 žena koje su dobile posao u Fabrici za proizvodnju konfekcije “Jumko”.

"Jumko" počeo sa probnim radom, na obuci 80 žena

DRVAR - Pogon za proizvodnju konfekcije vranjanskog "Jumka" počeo je sa radom u Drvaru i pokretanje ove proizvodnje od velikog je značaja za Drvar, rekla je Srni načelnik opštine Drvar Dušica Runić.

Vučić: Fabrika "Jumko" u Drvaru pred otvaranjem

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u Drvaru pred otvaranjem fabrika "Jumko" iz Vranja, koja će zaposliti od sto do 200 radnika i da Srbija ispuni ono što obeća srpskom narodu.

Vulin i Dodik obišli porodicu Bajić u Drvaru

DRVAR - Tokom današnje posjete Drvaru ministar odbrane Aleksandar Vulin i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik posjetili su i domaćinstvo porodice Bajić u tom gradu, a majka troje djece Novka Bajić, tekstilni tehničar, biće jedna od stotinu radnika koja će dobiti zaposlenje u pogonu vranjskog "Jumka".

Dodik: Do kraja godine otvaranje novog pogona "Jumka"

DRVAR - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da intenzivna rekonstrukcija objekta novog proizvodnog pogona "Jumka" u Drvaru garantuje da će do kraja godine biti otvoren i zaposliti 100 radnika.

U novembru "Jumko" počinje sa radom

DRVAR - Proizvodni pogon "Jumka" u Drvaru treba da počne sa radom početkom novembra, izjavio je Srni generalni direktor kompanije iz Vranja Branislav Trajković, navodeći da će pogon zapošljavati stotinu radnika.

U Drvaru se uskoro otvara pogon "Jumka", posao za 100 radnika

DRVAR - Proizvodni pogon fabrike "Jumko" iz Vranja počeće sa radom u Drvaru u naredna tri mjeseca i zapošljavaće 100 radnika, rekla je načelnik opštine Drvar Dušica Runić.

Proizvodni pogon kompanije "Jumko" uskoro u Srpskoj

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković najavio je danas u Istočnom Sarajevu da će komapnija "Jumko" iz Vranja uskoro otvoriti svoje predstavništvo u Srpskoj, a nakon toga i proizvodni pogon tekstilne industrije koji neće biti konkurencija postojećim pogonima.

Najčitanije