Junetina

Prvi kamion s junetinom iz BiH već sutra u Turskoj

BIJELJINA, BANJALUKA - Junetina iz BiH krenula je juče za Tursku iz Mesne industrije (MI) "Šišović" Rakitno, a očekuje se da će na istovaru biti već sutra.

Junetina iz BiH ponovo u turskom kebabu

SARAJEVO, BIJELJINA - Isporuke junećeg mesa iz BiH u Tursku očekuju se već tokom naredne sedmice.

"Malverzacije u klaonicama u FBiH privremeno obustavile izvoz junetine"

BIJELJINA - Direktor Kancelarije za veterinarstvo BiH Ljubomir Kalaba izjavio je Srni da je zbog određenih malverzacija u dvije klaonice na području Federacije BiH privremeno obustavljen izvoz junećeg mesa u Tursku, te da će naredne sedmice biti donesena odluka o daljim koracima.

Svega pet kamiona junetine otišlo iz BiH za Tursku

BIJELJINA, BANJALUKA - Samo pet kamiona junadi otišlo je za Tursku od sredine decembra, otkako se krenulo s izvozom, koji je trenutno stao zbog nadolazećih praznika, potvrdio je za "Nezavisne" Ljubomir Kalaba, direktor Kancelarije za veterinarstvo BiH.

Počeo izvoz junetine u Tursku

SARAJEVO - Izvoz goveđeg mesa i tovne junadi u Tursku je konačno počeo i to je nakon velike neizvjesnosti dobra vijest, kazao je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović.

Junetina u sosu od narandže

Današnji ručak pretvorite u pravu gurmansku oazu uz naš recept.

Juneće rolnice s krompirom

Uživajte u našoj današnjoj preporuci.

Sočna junetina

Ove subote spremite junetinu.

Junetina u pivu

Danas spremite junetinu u pivu.

Nedjeljni ručak: Juneći but sa senfom

Tražite li ideju za svečaniji nedjeljni ručak tada se janjeći but nameće kao vrlo dobar prijedlog. Janjeći but možemo peći s kostima ili bez.

Najčitanije