Junetina

Kako da junetina bude savršeno mekana

Ako želite da vam se komad junetine koji ste ispekli topi u ustima, isprobajte trik s voćem. Ova caka djeluje gotovo čarobno na meso, koje postaje izuzetno mekano.

Domaća kuhinja: Rinflajš, najljepša "posljedica" supe

U svakoj domaćinskoj kući na ovim prostorima se zna da ručak nije nikakav ručak dok na stolu ne zamiriše svježa goveđa ili pileća supa. Kao djeca svi su odrastali na domaćim supama naših baka i majki sa dugačkim rezancima, a miris ovog jela preplavio bi cijelu prostoriju.

Prvi kamion s junetinom iz BiH već sutra u Turskoj

BIJELJINA, BANJALUKA - Junetina iz BiH krenula je juče za Tursku iz Mesne industrije (MI) "Šišović" Rakitno, a očekuje se da će na istovaru biti već sutra.

Junetina iz BiH ponovo u turskom kebabu

SARAJEVO, BIJELJINA - Isporuke junećeg mesa iz BiH u Tursku očekuju se već tokom naredne sedmice.

"Malverzacije u klaonicama u FBiH privremeno obustavile izvoz junetine"

BIJELJINA - Direktor Kancelarije za veterinarstvo BiH Ljubomir Kalaba izjavio je Srni da je zbog određenih malverzacija u dvije klaonice na području Federacije BiH privremeno obustavljen izvoz junećeg mesa u Tursku, te da će naredne sedmice biti donesena odluka o daljim koracima.

Svega pet kamiona junetine otišlo iz BiH za Tursku

BIJELJINA, BANJALUKA - Samo pet kamiona junadi otišlo je za Tursku od sredine decembra, otkako se krenulo s izvozom, koji je trenutno stao zbog nadolazećih praznika, potvrdio je za "Nezavisne" Ljubomir Kalaba, direktor Kancelarije za veterinarstvo BiH.

Počeo izvoz junetine u Tursku

SARAJEVO - Izvoz goveđeg mesa i tovne junadi u Tursku je konačno počeo i to je nakon velike neizvjesnosti dobra vijest, kazao je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović.

Junetina u sosu od narandže

Današnji ručak pretvorite u pravu gurmansku oazu uz naš recept.

Juneće rolnice s krompirom

Uživajte u našoj današnjoj preporuci.

Sočna junetina

Ove subote spremite junetinu.

Najčitanije