Kćerka

Nasilni Beograđani: Jedan davio ženu, drugi televizorom gađao kćerku

BEOGRAD - N.J. je uhapšen zbog prijetnji nevjenčanoj supruzi da će je zaklati i natjerati je da popije varikinu ako mu se ne vrati i ako se ne pomire.

Užas kod Zaboka: Kćerka pokušala ubiti oca

ZABOK - U Pustodolu Orehovičkom, kraj Bedekovčine, u nedjelju u večernjim satima muškarac (51) je zadobio teške tjelesne povreda opasne po život koje mu je nanio član domaćinstva.

Sina dobili 29. februara 2016, a ove godine kćerkicu

Jedan bračni par iz Njujorka trebalo bi da igra loto, jer nakon što im se i drugo dijete rodilo 29. februara, sve statistike govore da imaju ogromne šanse da osvoje premiju.

Aki Rahimovski dobio kćerku

Legendarni frontmen "Parnog valjka" Aki Rahimovski dobio je kćerku u 65. godini sa 37-godišnjom Slovenkom Barbarom Vesel.

Majka i kćerka dominiraju nebom

Vazduhoplovstvo je i dalje prostor kojim dominiraju muškarci. Žene i dalje čine samo 4,4 posto komercijalnih pilota u SAD i Velikoj Britaniji, prema Centru za vazduhoplovstvo. Ali, u istoriji vazduhoplovstva ušle su dvije žene, kada je putnik, dr John Watrel saznao da su dvojac koji je upravljao njegovim letom Delta Boeing 757, zapravo majka i kćerka.

Sirijca težak put doveo u BiH: Ženu mu ubili, kćerku oteli

Mahmoud Al Said koji trenutno sa dvogodišnjom kćerkom Ajom boravi u Sarajevu u ratu zahvaćenoj Siriji izgubio je sestru.

Gurović priznao: Supruga me pljunula, uhvatio sam je za vilicu

Nakon što je dobio krivičnu prijavu zbog nasilja nad suprugom i maloljetnom kćerkom, bivši košarkaš Milan Gurović, rekao je da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod, a ona ne.

Otac silovao maloljetnu kćerku, majka prijavila slučaj

ORAŠJE - Oraški policajci uhapsili su u petak 44-godišnjeg muškarca iz Orašja zbog sumnje da je počinio krivično djelo rodoskvrnuće. Žrtva je maloljetna kćerka osumnjičenog!

Fotografisao kćerku pa je nudio prijateljima i poznanicima

Otac iz jednog mjesta na istoku Hrvatske, fotografisao je svoju kćerku, a onda slike slao svojim prijateljima i poznanicima, pa im nudio svoju kćerku.

Neodoljivi tata i kćerka ponovo pred ogledalom

Možete pogledati kako to izgledaju sada

Najčitanije