Kćerka

Emotivan prizor Katarine Grujić i kćerke Katje

​Popularna pjevačica Katarina Grujić danas, 20. januara, slavi Svetog Jovana Krstitelja, a ove godine prvi put proslavja krsnu slavu sa kćerkicom Katjom.

Porodila se Piksijeva kćerka

U porodici Dragana Stojkovića Piksija danas se slavi.

Kćerka Harisa Džinovića pozirala u donjem vešu

​Kćerka pjevača Harisa Džinovića, Đina Džinović pokazala je obline na društvenim mrežama.

Ova ljepotica je kćerka Rovana Etkinsona

Rovana Etkinsona su svi upoznali kultnim ulogama u serijalima "Crna guja" i "Mr. Bean", a privatni život ovog glumca takođe je zabavan kao i njegove uloge.

Ovo je kćerka Emira Kusturice

Proslavljeni reditelj Emir Kusturica i njegova supruga, producentkinja Maja ponosni su roditelji dvoje djece - sina Stribora i kćerke Dunje.

Prvi put u javnosti: Jokićeva supruga s kćerkicom gledala meč

Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je za medije da loša završnica meča sa Šarlotom koštala Denver poraza. Ipak, imao je najbolju moguću podršku sa trbina...

Megan i Hari pokazali malu Lilibet i oduševili svijet

Megan Markl i princ Hari konačno su pokazali svoju nasljednicu, malu Lilibet.

Ovako izgleda kćerka Dubravke Mijatović, ljepotu naslijedila od majke

Kćerka glumice Dubravke Mijatović, Iva Radaković, ne eksponira se javno, a kada je vide mnogi kažu da liči na svoju majku od koje je, kako izgleda, naslijedila ljepotu.

Lisa Rina sa kćerkom u kožnim kompletima, izgledaju kao sestre

Zvijezda serije "The Real Housewives Of Beverly Hills" Lisa Rina (58) fotografisala se sa kćerkom Amelijom (20) za kampanju njene šminke "Rinna Beauty" koja se sastoji od ruža i olovke za usne i tom prilikom obje su bile u crnim kožnim kreacijama.

Gobelja zasvirao harmoniku na proslavi rođenja kćerke

Pjevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić juče su dobili kćerku Katju, a ponosni tata slavio je rođenje kćerke sa najbližima u jednom prijestoničkom restoranu.

Najčitanije