KADETI

Čeliče policijske redove za zaštitu političara

SARAJEVO - Planiran je prijem 50 kadeta, čime će se poboljšati kadrovska popunjenost i nadomjestiti odlazak policijskih službenika u penziju, a samim tim i podmladiti sastav policajaca, što će se odraziti na efikasnost poslova i zadataka zaštite štićenih ličnosti i objekata.

U Doboju među 28 kadeta i jedna djevojka

DOBOJ - Dvadesetpetogodišnja Aleksandra Alvirović jedina je djevojka među 28 kadeta koji su započeli praksu u organizacionim jedinicama Policijske uprave Doboj.

Vojnu akademiju u Beogradu završilo osam kadeta iz BiH

BEOGRAD - Integrisane i osnovne akademske studije u 140. i 141. klasi Vojne akademije u Beogradu završilo je 120 kadeta iz Srbije i osam iz Oružanih snaga BiH, kojima su danas uručene diplome i nagrade.

Produžen rok za upis na Policijsku akademiju Banjaluka

BANJALUKA - Odlukom ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske danas je produžen rok za prijem dokumenata za upis kadeta XXII klase policijske obuke i kadeta VIII klase policijske obuke za pripadnike Specijalne antiterorističke jedinice u Jedinici za policijsku obuku - Policijsku akademiju Banjauka, po konkursu objavljenom 10. marta.

MUP RS raspisao konkurs za upis 330 kadeta

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske raspisalo je javni konkurs za upis 300 kadeta u 22. klasu Policijske akademije Banjaluka i 30 kadeta u osmu klasu Specijalne antiterorističke jedinice.

Mladi bh. fudbaleri poraženi u Pazovi

Kadetska fudbalska "U-17" reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas u prijateljskom meču u Staroj Pazovi od vršnjaka iz Srbije sa 0:3.

Bh. kadeti u grupi sa Srbijom na EP u Italiji

U Beogradu je jučer obavljeno izvlačenje grupa za evropska košarkaška prvenstva u mlađim kategorijama.

Kadeti BiH u Zenici u duelu protiv Islanda

Nakon uvjerljivog trijumfa protiv Gibraltara rezultatom 8:0 u 1. kolu kvalifikacija za elitnu grupu evropskog prvenstva 2019. godine, kadetsku fudbalsku selekciju BiH danas u Trening centru N/FSBiH u Zenici očekuje duel protiv Islanda.

Erbez objavio spisak bh. kadeta za nastup u kvalifikaciijama

Selektor kadetske fudbalske "U17" reprezentacije Bosne i Hercegovine Zoran Erbez objavio je spisak igrača za učešće na kvalfikacionom turniru za evropsko prvenstvo 2019. godine.

Kadeti treniraju u Zenici

Mlada U17 fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine se treći dan nalazi u kampu u Trening centru N/FS BiH u Zenici.

Najčitanije