KAMERE

Ukrao kamere jer su mu smetale da zamkom hvata srne

TESLIĆ - Nedeljko G. (54) iz Teslića osumnjičen je da je ukrao dvije kamere nakon što ih je na lokalnom lovištu primijetio tokom obilaska sajle, koju je postavio za hvatanje i ubijanje srneće divljači, potvrdili su sagovornici "Nezavisnih".

Kamere otkrile 12 krivičnih djela

Kamere koje su dio videonadzora koji od decembra prošle godine nadgleda Doboj uspješno obavljaju svoj zadatak, te su u proteklih pet mjeseci direktno razriješile 12 krivičnih djela.

U Prnjavoru uskoro 46 kamera na 22 lokacije

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš potpisali su danas u Banjaluci sporazum o saradnji radi uspostavljanja savremenog video-nadzora u toj opštini.

Kamere umjesto retrovizora na Mercedesovom kamionu

Novi Mercedes Benz Actros kamion umjesto retrovizora imaće kamere.

Negativci ne smiju koristiti iPhone pred kamerama?

Rian Džonson, reditelj hitova Nož u leđa i Posljednji Džedaj nedavno je dao jako zanimljivu izjavu: Apple ne dozvoljava da negativci u filmovima koriste iPhone.

Kamera lovi neregistrovana vozila na ulicama Doboja

DOBOJ - Dovoljno je da pametna kamera jednom "namigne" pa da otkrije vožnju nakon isteka registracije vozila te da vozačima koji su u prekršaju na kućnu adresu stigne kazna.

Izdvojeno 20.000 KM za nadzorne kamere

ROGATICA - Opština Rogatica izdvojila je 20.000 KM za nabavku tri najsavremenije kamere sa visokom rezolucijom, koje su postavljene u užem centru i trenutno se koriste za provjeru registracije vozila i vozila za kojima se traga.

Skrivene kamere u Banjaluci, pogledajte kako nastaju divlje deponije

BANJALUKA - Komunalna policija grada Banjaluka pokrenuće ovih dana prve postupke za nepropisno odlaganje otpada protiv nesavjesnih pojedinaca koji su ovih dana, uz pomoć skrivenih kamera, snimljeni u nepropisnom odlaganju otpada.

Višković: Cijela RS uskoro pod video nadzorom

BANJALUKA - Kompletna teritorija Republike Srpske biće pokrivena video nadzorom, a tender za nabavku opreme je u toku, potvrđeno je iz Vlade Republike Srpske.

"Veliki brat" samo napola nadgleda Doboj

DOBOJ - Iz tehničkih razloga samo polovina postavljenih kamera trenutno nadgleda Doboj, dok će ostale morati sačekati da izvođač radova završi posao, odnosno da ih poveže sa Policijskom upravom.

Najčitanije