KARANTIN

Vakcinisani mogu u Njemačku bez odlaska u karantin

BERLIN - Njemačka vlada odobrila je danas planove da se osobama koje su potpuno vakcinisane protiv virusa korona i koje su se oporavile, ili imaju negativan test na virus, dozvoli da uđu u Njemačku, i to bez odlaska u karantin, saopštio je izvor iz Vlade.

Bundesliga u obaveznom karantinu do kraja sezone

Svi igrači i članovi stručnih štabova fudbalskih klubova u Bundesligi biće u obaveznom karantinu tokom posljednja tri kola njemačkog fudbalskog šampionata kako bi se spriječilo dalje širenje virusa kovid-19, javlja portal Atletik.

Grčka ukida karantin za zemlje EU i još pet, među kojima je i Srbija

ATINA - Grčka planira da od sljedeće nedjelje ukine karantin za putnike iz Evropske unije i pet drugih zemalja, među kojima je i Srbija, koji su vakcinisani ili imaju negativan rezultat na test na kovid-19, izjavio je danas visoki vladin zvaničnik.

Zakonom propisali elektoronsku narukvicu za sve koji su u karantinu

TEL AVIV - Izraelski parlament usvojio je zakon koji nalaže nošenje elektronske narukvice za sve koji ulaze u Izrael, a u karantinu su zbog virusa korona.

U Sjevernoj Makedoniji ponovo policijski čas

SKOPLJE - U Sjevernoj Makedoniji od sutra u 22 sata na snagu stupa vladina odluka o uvođenju policijskog časa, koji će trajati do 22. marta.

Slovenija ukida neke izuzetke za ulazak u zemlju bez karantina

LJUBLJANA - Vlada Slovenije izmijenila je pravila za ulazak u zemlju i ukinula neke izuzetke koji nisu zahtijevali karantin, niti negativan test na virus korona, prenosi STA.

Pod blokadom dva miliona ljudi nakon što je otkriven jedan slučaj

KANBERA - Oko dva miliona Australijanaca od danas je pod strogim mjerama blokade nakon što je otkriven jedan slučaj virusa korona u Pertu, prijestionici države Zapadna Australija.

U karantinu oko 500 radnika "Erbasa" u Hamburgu

BERLIN - Evropski proizvođač aviona "Erbas" saopštio je danas da je oko 500 članova osoblja u karantinu nakon što je 21 radnik postrojenja u Hamburgu pozitivan na virus korona.

Đoković otkrio šta će prvo da uradi kada izađe iz karantina

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković se već šest dana nalazi u karantinu u Adelejdu.

U karantinu 72 tenisera koji su došli na Australijen open

Australijen open, prvi teniski grend slem u godini, počinje 8. februara, a 72 tenisera koji su doputovali u ovu zemlju se nalazi u karantinu.

Najčitanije