KAmp

U Međugorju kamp za 100 djece oboljele od dijabetesa

BANJALUKA - Edukativno-rekreativni kamp za djecu oboljelu od dijabetesa Tip 1 od 6. do 10. maja biće organizovan u turističkom komplesku FoRest u Međugorju, pod sloganom "Za život s manje boli - mi zajedno, a vi kako hoćete".

Eksplozija u palestinskom kampu u Libanu, ima poginulih

Јaka eksplozija odjeknula je u palestinskom kampu na jugu Libana. Mediji u toj zemlji prenose da je više osoba poginulo i povrijeđeno.

Migranti napuštaju granicu Bjelorusije s Poljskom

MINSK - Svi migranti napustili su dva kampa u blizini granice Bjelorusije sa Poljskom, javila je danas bjeloruska agencija Belta.

Kuman odbio da uzme 4 miliona isplate od Barselone

Prema izvještajima u Španiji, Ronald Kuman odbija da uzme 4,7 miliona evra koje treba da mu isplati Barselona nakon otkaza.

Kamp Nou dobija novi izgled, pogledajte šta je u planu

Španski fudbalski gigant Barselona predstavio je novi projekat "Espai Barsa" vrijedan milijardu i po evra.

Fudbaleri Barselone napuštaju Kamp Nou na godinu dana

Fudbaleri Barselone će igrati na drugom stadionu oko godinu dana kada klub počne planiranu modernizaciju stadiona "Kamp Nou".

Napustili posao i putovali besplatno četiri mjeseca

Par iz Kalifornije Tom i Kejtlin, potrošili su samo 2.400 evra na renoviranje starog dostavnog vozila, a u dizajniranju namještaja i uređivanju vozila učestvovali su zajedno.

Migranti čistili kamp Lipu kod Bihaća

BIHAĆ - Služba za poslove sa strancima BiH, koja upravlja prihvatnim centrom Lipa, kod Bihaća, u saradnji s migrantima koji su smješteni u tom centru, te Komunalnim preduzećem "Komrad" iz Bihaća, organizovala je akciju čišćenja i uređenja cijelog lokaliteta gdje je smješten ovaj kompleks, te su tom prilikom prikupljene i uklonjene velike količine smeća.

Očišćen kamp Lipa: I migranti zasukali rukave

BIHAĆ - Služba za poslove sa strancima BiH, koja upravlja prihvatnim centrom Lipa, kod Bihaća, u saradnji s migrantima koji su smješteni u tom centru, te Komunalnim preduzećem "Komrad" iz Bihaća, organizovala je akciju čišćenja i uređenja cijelog lokaliteta gdje je smješten ovaj kompleks, te su tom prilikom prikupljene i uklonjene velike količine smeća.

Iz napuštenih objekata deložirano 70 migranata

BIHAĆ- Inspektori Službe za poslove sa strancima BiH, u saradnji s policijom USK, deložirali su danas u jutarnjim satima 70 migranata koji su pronađeni u više napuštenih i devastiranih objekata na području grada Bihaća.

"Nektar OK fest": Pozitivne emocije i vrhunska atmosfera preplavili Tjentište

Pozitivna atmosfera, izvanredna muzika i nevjerovatan naboj pozitivne energije ponovo su se uselili u dolinu Sutjeske, gdje je "Nektar OK fest" napravio još jedno veče za pamćenje.

Opljačkani turisti u dva rafting kampa

Nepoznata lica ukrala su iz bungalova u dva rafting kampa na rijeci Drini kod Foče novac i predmete vrijednosti oko 6.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Odmor na Bardači za volontere koji su pomagali u vakcinaciji

BANJALUKA, SRBAC - Tokom sedam dana, koliko traje kamp Omladinskog kluba Gradske organizacije Crvenog krsta, 35 mladih volontera ima priliku da se edukuje, ali i da se odmore i druže nakon što su na vakcinalnom punktu odradili 2.500 sati pomažući u procesu vakcinacije građana.

Banjalučanin osumnjičen za krađu kamp-prikolice u Laktašima

LAKTAŠI - Banjalučan Predrag I. (27) osumnjičen je da je ukrao kamp prikolicu sa jednog imanja u mjestu Bukovica, opština Laktaši.

Skok šut ka snovima – Mozzart podržao Rukometni kamp na Jahorini

"Hvala na velikoj pomoći, ovo je najveća donacija koju smo dobili za ove četiri godine…", kaže direktor Kampa, Obrenko Miljković

Najčitanije