KCUS

KCUS: Virusom korona zaraženo još 38 osoba

SARAJEVO - U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu testirano je još 326 uzoraka na prisustvo virusa korona koji su pokazali da je na ovaj virus pozitivno 38 ljudi.

U Sarajevu još 32 slučaja zaraze virusom korona

SARAJEVO - Situacija s virusom korona u BiH ne jenjava, a novi razlog za zabrinutost je i informacija koja je za Avaz potvrđena iz Kliničkog centra univerziteta u Sarajevu (KCUS).

KCUS: Još 13 zaraženih, novi slučajevi u Sarajevu, Tešnju i Kreševu

SARAJEVO - Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu stigli su rezultati 371 testa na novi soj korona virusa, a pozitivno je 13.

Zatler isporučio četiri respiratora UKC-u Sarajevo

SARAJEVO - Šef Delegacije EU i specijalni predstavnik EU u BiH, ambasador Johan Zatler, danas je isporučio četiri respiratora Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo.

Automobil udario pješaka kod KCUS-a

SARAJEVO - U Bolničkoj ulici u Sarajevu, nedaleko od KCUS-a, jutros je automobilom udaren pješak, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP-a KS.

Pozitivno 28 uzoraka od 465 testiranih na KCUS

SARAJEVO - U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu u protekla 24 časa na prisustvo virusa korona testirano je 465 uzoraka, od kojih je 28 bilo pozitivno.

Na KCUS testirano 366 osoba, pozitivno 16

SARAJEVO - U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu u protekla 24 časa testirano je 366 uzoraka, pri čemu je virus korona potvrđen u 16 slučajeva.

Na KCUS testirano 327 ljudi, virus potvrđen kod njih 15

SARAJEVO - U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu u protekla 24 časa testirano je 327 uzoraka, a virus korona potvrđen je u 15 slučajeva.

Na KCUS testirano 276 uzoraka, 16 novozaražeih

SARAJEVO - U protekla 24 sata na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu testirano je ukupno 276 uzoraka na virus korona, a kod 16 osoba je potvrđeno prisustvo virusa.

U KCUS-u testirano 279 uzoraka, osam novih slučajeva zaraze

SARAJEVO - U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu u posljednja 24 časa testirano je 279 uzoraka na virus korona, od kojih je osam novozaraženih slučajeva.

Najčitanije