KKI Vrbas

Umičević: KKI Vrbas ponos grada i Srpske

Predsjednik banjalučkog Košarkaškog kluba invalida (KKI) Vrbas Marinko Umičević rekao je da je ovaj kolektiv u nezavidnoj finansijskoj situaciji, ali očekuje da će uz pomoć i podršku odgovornih ljudi u predstojećoj sezoni postići rezultate dostojne prošlogodišnjim, kada su osvojili pet titula.

KKI "Vrbas" na proljeće domaćin Evrolige dva

Košarkaški klub invalida /KKI/ "Vrbas" iz Banjaluke će od 7. do 10. marta naredne godine biti domaćin Evrolige dva - kvalifikacionog turnira za košarkaše u kolicima na kojem učestvuju ekipe sa milionskim budžetima.

Vrbas juriša na Evroligu

Košarkaški klub invalida Vrbas danas startuje na završnom turniru Evrolige u španskom Badahosu. Prvi meč igraju sa švajcarskim Lezegleom de Merinom i to u 15.45 časova a od 20.15 će ukrstiti koplja sa turskim Izmirom.

KKI Vrbas: Pokazaćemo zube u Španiji

Košarkaški klub invalida Vrbas danas kreće u španski Badahos gdje će od 27. aprila učestvovati na završnom turniru Evrolige 3.

KKI Vrbas osvojio NLB ligu peti put zaredom

Košarkaški klub invalida Vrbas osvojio je NLB ligu peti put zaredom.

Vrbas gostuje u Bihaću

Košarkaški klub invalida Vrbas u nedjelju putuje u Bihać, gdje igra utakmicu posljednjeg kola regionalne NLB lig, a banjalučki tim je već ranije obezbijedio prvo mjesto.

Za put u Španiju treba 50.000 KM

Košarkaški klub invalida Vrbas još jednom je zahvalio na velikoj podršci i pomoći pruženoj tokom organizacije i osvajanja kvalifikacionog turnira Evrolige 3 u Banjaluci i još jednom pozvao sve gradske, republičke i državne faktore da mu pomognu da osvjetla obraz bh. košarke u kolicima u Španiji.

KKI Vrbas se plasirao na fajnal-for Evrolige

Košarkaški klub invalida Vrbas osvojio je prvo mjesto na kvalifikacionom turniru Evrolige 3 u Banjaluci i igraće narednog mjeseca na Fajnal-foru u Španiji.

Vrbas silan na startu

Košarkaški klub invalida Vrbas pobjedom je otvorio kvalifikacioni turnir Evrolige 3, koji se u petak i subotu održava u Banjaluci, a prva "žrtva" višestrukog osvajača regionalne NLB lige i šampiona BiH bio je Turk Sel, koji je nadigran sa 81:62.

KKI Vrbas na otvaranju Evrolige igra meč sa Turk Selom

Košarkaški klub invalida Vrbas danas će na otvaranju kvalifikacionog turnira Evrolige u Banjaluci odmjeriti snage s turskom ekipom Turk Sel.

Najčitanije