KOKAIN

U Lipljanu zaplijenjeno 400 kilograma kokaina

LIPLJAN - Kosovska policijska služba zaplijenila je kamion natovaren sa 400 kilograma kokaina, koji je na Kosovo ušao iz albanske luke Drač, javlja dopisnik Srne.

U Zagrebu se dnevno potroši kilogram čistog kokaina i 70.000 džointa

ZAGREB - Mjerenjem koncentracije metabolita droga u otpadnim vodama Zagreba, koje se sprovodi od 2009. godine, Institut "Ruđer Bošković" došao je do podataka o količini droga koje se konzumiraju u Hrvatskoj.

U Grčkoj zaplijenjeno više od četiri tone kokaina

ATINA - Vlasti Grčke saopštile su da su zaplijenile više od četiri tone kanabisa sakrivenog u isporuci industrijskih mašina za proizvodnju kolača, koje su bile poslate iz Libana u Slovačku.

Pritajili se naručioci pola tone kokaina

PLOČE, TUZLA - Naručioci više od pola tone kokaina prošvercovanog u kontejneru sa bananama koji je trebalo da uđe u BiH, ali je zaplijenjen u Hrvatskoj, najvjerovatnije su imali dojavu da se ta pošiljka prati, zbog čega nisu ni preuzeli robu koju je hrvatska policija na kraju morala izvaditi iz kontejnera, saznaju "Nezavisne".

Portugal optužio državljane Srbije i Crne Gore za šverc kokaina

PODGORICA - Portugalsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv četitri osobe koje tereti za prekookeanski šverc više od tone kokaina, a među okrivljenima su i državljani Crne Gore i Srbije, piše podgorički Dan.

Belgijska policija zaplijenila 17 tona kokaina

BRISEL - Belgijska policija zaplijenila je 17 tona kokaina u jednoj od najvećih akcija u borbi protiv krijumčarenja droge u toj zemlji.

Preduzetnik porijeklom iz BiH i član HDZ-a pali zbog 73 kg kokaina

DUBROVNIK - Dubrovačka policija zaplijenila je na području Opuzena 73 kilograma kokaina i uhapsila trojica muškaraca, među kojima su zagrebački preduzetnik rodom iz BiH Oliver Čokara i Anđelko Oršulić, član HDZ.

Zaplijenjena 73 kilograma kokaina

DUBROVNIK - Dubrovačka policija zaplijenila je 73 kilograma kokaina na području Opuzena, a uhapšena su trojica muškaraca u dobi od 35, 41 i 47 godina.

Kokain krili u bananama

ATINA - Grčke vlasti danas su pronašle i zaplijenile 100 kilograma kokaina skrivenog u kontejneru sa bananama u luci Pirej

Srušio se avion sa kokainom u Gvatemali, poginula jedna osoba

GVATEMALA SITI - Najmanje jedno lice je poginulo kada se avion koji je prevozio tonu kokaina srušio u opštini Čamperiko, u Gvatemali, saopštila je gvatemalska policija.

Najčitanije