KRAĐA

Ukradena računarska oprema iz škole u mjestu Petkovci

ZVORNIK - Nepoznata osoba ukrala je računarsku opremu iz područne škole u zvorničkom mjestu Petkovci, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Ukrao kamere jer su mu smetale da zamkom hvata srne

TESLIĆ - Nedeljko G. (54) iz Teslića osumnjičen je da je ukrao dvije kamere nakon što ih je na lokalnom lovištu primijetio tokom obilaska sajle, koju je postavio za hvatanje i ubijanje srneće divljači, potvrdili su sagovornici "Nezavisnih".

Djevojka osumnjičena da je ukrala 3.600 evra iz kuće

LAKTAŠI – Arijana T. (23) iz Gradiške uhapšena je juče oko 12.00 časova zbog sumnje da je ukrala 3.600 evra iz jedne porodične kuće, saznaju "Nezavisne novine".

Banjalučanin osumnjičen da je ukrao torbicu s novcem iz mercedesa

BANJALUKA - I.I. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je ukrao torbicu iz teretnog vozila mercedes, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Uhapšen osumnjičeni za provale u stanove

DOBOJ - I.S. iz Zenice uhapšen je juče zbog sumnje da je izvršio provale u četiri stana u Doboju, saopšteno je iz PU Doboj.

Gradiščani osumnjičeni za krađu nafte

GRADIŠKA - D.T, Nj.Đ, D.Đ. i sedamnaestogodišnjak iz Gradiške su osumnjičeni da su ukrali 400 litara nafte, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Banjalučani osumnjičeni da su ukrali pločice vrijedne 10.000 KM

BANJALUKA – M.B. S.Đ. i J.D iz Banjaluke uhapšeni su zbog sumnje da su ukrali robu u vrijednosti 10.000 KM iz skladišta privatne firme iz Banjaluke, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Spriječen u pokušaju krađe parfema

ZVORNIK - Protiv lica čiji su inicijali D.Đ. iz Milića biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je u Vlasenici iz parkiranog automobila pokušao ukrasti parfem i druge predmete, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Sa benzinske pumpe ukradeno 400 KM i cigarete

PRIJEDOR - Sa benzinske pumpe u mjestu Svodna ukradena je veća količina cigareta različitih vrsta i 400 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Uz prijetnju pištoljem ukrao novac iz apoteke

GRADIŠKA - Nepoznato lice uz prijetnju pištoljem ukralo je 1.800 KM iz apoteke u ulici Partizanska u Gradišci, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Najčitanije