Kašalj

Čaj koji pomaže kod noćnog kašlja

Uzroci kašlja mogu biti različiti, a najčešći je infekcija respiratornog trakta poput prehlade ili gripa. Kašljemo i zbog alergija, astme, cigareta i to je refleksna reakcija organizma kojom pokušava da olakša disanje, piše Lepa&srećna.

Od crne rotkve napravite prirodni lijek protiv kašlja

Stigli su hladniji dani, a sezona prehlade i gripa samo što nije počela. Ukoliko ste skloni problemima sa grlom, mnogo kašljete i loš vam je imunitet, predlažemo vam da napravite nevjerovatan prirodni lijek, koji će vam pomoći da ostanete zdravi.

Namjerno kašljao na bivšu suprugu, zarazio je koronom pa će na robiju

Muškarac u Austriji (63) osuđen je jer je namjerno zarazio bivšu suprugu (70) virusom korona tako što je kašljao na nju.

Četiri mjeseca zatvora zbog kašljanja na policajce

KOPENHAGEN - Danski Vrhovni sud osudio je danas muškarca na četiri mjeseca zatvora, jer je kašljao pred dvojicom policajaca uz povike "korona" tokom rutinskog pregleda u martu prošle godine.

Novo pravilo u fudbalu: Crveni karton za kašljanje u smjeru rivala

Fudbaler koji se namjerno nakašlje u smjeru rivala ili sudije od naredne sezone dobijaće direktan crveni karton, objavio je "Tajms" pozivajući se na izvore u Fudbalskoj asocijaciji Engleske (FA).

Konteovo kašljanje glavna tema italijanskih medija: "Stavi masku"

TRST - Za italijanske medije i danas je tema o kašalj premijera Dzuzepe Konte, tokom govora pred Senatom, gornjim domom italijanskog parlamenta, kada se zakašljao tri puta, da bi na kraju skratio svoj izvještaj o rezultatima druge faze ublazavanja mjera karantina uvedenih zbog pandemije.

Ljekoviti sirup od lovorovog lista: sprečava kašalj i čisti pluća

Lovorov list ima sjajno dejstvo na liječenje bolesti respirotornih organa, a vijekovima se koristi u prirodnoj medicini.

Šest mjeseci zatvora zbog kašlja u lice policajcu

LONDON - Adam Luis koji je kašljao u lice policijskom službeniku i prijetio mu da će ga zaraziti virusom korona osuđen je danas na šest mjeseci zatvora, saopštila je londonska policija.

Recept za prirodni lijek protiv kašlja idealan i za djecu

​Tokom hladnijih mjeseci prehlade i kašlja gotovo nitko nije pošteđen. Umjesto brojnih sirupa i pastila iz apoteke, predlažemo vam jedan domaći lijek protiv kašlja, bez nuspojava i teškog padanja na želudac, koji mogu koristiti i najmlađi članovi porodice.

Prirodni antibiotik: Pomaže kod kašlja i upala

Čaj od kadulje koristi se za ublažavanje i liječenje groznice i prehlade, upale grla, glavobolje i probavnih smetnji. Ispiranje usne šupljine kaduljom smanjuje rizik od bolesti desni.

Najčitanije