Kabul

Avganistan oslobađa 10.000 zatvorenika zbog pandemije

KABUL - Avganistan će osloboditi najmanje 10.000 zatvorenika starijih od 55 godina u pokušaju da spriječi širenje virusa korona, saopštili su danas zvaničnici.

Raketni napad u Kabulu, ubijene najmanje 32 osobe

KABUL - Najmanje 32 osobe su poginule, a 55 je povređeno u raketnom napadu na učesnike ceremonije u avganistanskoj prestonici Kabulu, kojoj je prisustvovao i bivši premijer te zemlje Abdula Abdula, koji je pobjegao nepovrijeđen.

Eksplozija na predizbornom mitingu u Avganistanu, najmanje 24 žrtve

​KABUL - Najmanje 24 osobe su poginule, a 31 ranjena u eksploziji bombe pričvršćene na policijsko vozilo u blizini predizbornog skupa avganistanskog predsjednika Ašrafa Ganija u sjevernoj provinciji Parvan, prenosi TAS S.

Islamska država odgovorna za napad na svadbi u Kabulu

KABUL - Islamska država preuzela je odgovornost za samoubilački napad na svadbi u Kabulu kada je poginulo 63 ljudi, a ranjeno 182.

U eksploziji u Kabulu najmanje 95 povrijeđenih

KABUL - Najmanje 95 osoba povrijeđeno je danas kada je eksplodirao automobil nedaleko od policijske stanice u Kabulu, a još nema zvaničnih informacija da li je neko poginuo.

Eksplozija u Kabulu, povrijeđeno šest ljudi

​KABUL - Šest ljudi je povrijeđeno u snažnoj eksploziji koja je pogodila centar Kabula, rekli su zvaničnici.

Napad na vozilo hrvatske vojske u Kabulu, trojica ranjena

ZAGREB - Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević izjavio je da se rano jutros dogodio napad na vozilo hrvatske vojske u avganistanskoj prestonici Kabulu u kojem su povrijeđena tri vojnika, od kojih je jedan u životnoj opasnosti, prenosi Hina.

Eksplozija u Kabulu, ima mrtvih

KABUL - Najmanje šest osoba je poginulo, a 27 je povrijeđeno u eksploziji koja se danas dogodila u blizini kapije kampusa Univerziteta Kabul u glavnom gradu Avganistana dok su studenti čekali na polaganje ispita, saopštili su zvaničnici.

U napadu na zgradu Vlade u Kabulu poginulo 29 ljudi

​KABUL - U napadu na zgradu Vlade u glavnom gradu Avganistana Kabulu poginulo je 29, a ranjene su 23 osobe.

Samoubilački napad u Kabulu, 50 poginulo

KABUL - Najmanje 50 osoba je poginulo, a više od 70 je povređeno kada se bombaš samoubica raznio u prestonici Avganistana Kabulu, saopštili su vladini zvaničnici.

Najčitanije