Kadri Veselji

Veselji se vratio iz Haga, dočekale ga pristalice

PRIŠTINA - Kadri Veselji, bivši priipadnik generalštaba tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, vratio se u Prištinu, nakon saslušanja u Specijalnom sudu.

Veselji bez detalja o saslušanju u Hagu

PRIŠTINA - Lider Demokratske partije Kosova (DPK), Kadri Veselji, ni nakon duže od tri sata provedenih u Specijalnom sudu u Hagu nije otkrio u kom svojstvu je saslušan, kao osumnjičeni ili svjedok.

"Veselji u Hag pozvan kao osumnjičeni"

PRIŠTINA - Iako predsjednik DPK, Kadri Veselji, koji je u ponedjeljak otputovao za Hag, gdje će u Specijalnom sudu biti saslušan u okiru istraga o zločinima tzv. OVK nad Srbima, nije rekao u kom svojstvu je pozvan, bivši agent SHIK, Naim Miftari, kaže da je predsjednik parlamenta pozvan kao osumnjičeni.

Veselji odletio u Hag

PRIŠTINA - Predsjednik Demokratske partije Kosova Kadri Veseli trebalo bi sutra da bude saslušan u Specijalnom sudu u Hagu, a on je već odletio za Hag, javlja RTS.

Veselji u Hagu za desetak dana

PRIŠTINA - Bivši šef obavještajne službe terorističke OVK Kadri Veselji dobio je poziv za saslušanje Specijalnog tužilaštva iz Haga, izjavio je njegov savjetnik Avni Bitići.

Kadri Veselji putuje na saslušanje u Hag

Lider PDK i bivši predsjedavajući kosovske skupštine, Kadri Veselji, saopštio je da je primio poziv na saslušanje od strane Specijalnog suda, na današnjoj konferenciji za štampu.

Veselji se hvalio da je navodio avione NATO na srpsku vojsku

PRIŠTINA - Lider vladajuće DPK Kadri Veselji danas se pohvalio, kako je tokom bombardovanja Srbije i SRJ, u aprilu 1999. godine, navodio avione NATO da bombarduju srpske položaje kod Glogovca, javili su prištinski mediji.

Veselji potvrdio kandidaturu za premijera: Kosovo neće propasti

PRIŠTINA - Kadri Veselji, predsjednik najuticajnije Demokratske partije Kosova (DPK) u odlazećoj PAN koaliciji, potvrdio je danas da će biti kandidat za budućeg premijera.

Veselji: Novo Brdo "dragulj naše kulturne baštine"

PRIŠTINA - Predsjednik skupštine privremenih prištinskih institucija Kadri Veselji izjavio je da je "ponosan" zbog zastave Kosova koja je ponovo postavljena na zidinama srpskog srednjovekovnog grada Novo Brdo, kao i na policiju i druge institucije koje se, kako je rekao, "brinu o kosovskim dragocjenim spomenicima".

Veselji: Neće biti novog mandatara

PRIŠTINA - Lider PAN koalicije Kadri Veselji odgovorio je na pismo kosovskom predsjedniku Hašimu Tačiju poručivši mu da neće biti novog mandatara i ponovio da su izbori neizbježni.

Najčitanije