Kadri Veselji

Veselji: Pozivi Suda udarac za OVK

PRIŠTINA - Predsjednik skupštine Kosova Kadri Veselji ocijenio je da su pozivi iz Specijalnog suda u Hagu za bivšeg portparola terorističke OVK Jakupa Krasnićija i bivšeg člana Vrhovnog štaba Sokolja Bašotu udarac za OVK i "njenu borbu".

Veselji: I SAD će biti uključene u postizanje sporazuma

PRIŠTINA - Predsjednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji rekao je danas novinarima, nakon sastanka sa njemačko-francuskom delegacijom o predstojećem samitu u Parizu, da će SAD, zajedno sa EU, biti uključene u postizanje sporazuma između Beograda i Prištine.

"Ne ukidamo takse, suspendovaćemo ih na 120 dana - ne potčinjavamo se Vučiću"

PRIŠTINA - Nakon sastanka sa liderima privremenih prištinskih institucija, predsjednik parlamenta, Kadri Veselji, rekao je da je Berlinski samit bio koristan.

Veselji: Takse treba suspendovati jer to zahtijeva Tramp

PRIŠTINA - Predsjednik kosovske skupštine Kadri Veselji ostaje i dalje pri stavu da takse treba suspendovati sada, jer taj zahtjev dolazi iz SAD od Donalda Trampa.

Specijalni sud za zločine OVK sprema optužnice za Tačija i Veseljija

PRIŠTINA - Specijalni sud za zločine OVK podići će optužnice protiv predsjednika Kosova Hašima Tačija i predsjednika parlamenta Kadrija Veseljija, piše danas "Gazeta ekspres", pozivajući se na neimenovanog zvaničnika tog suda.

Veselji: Građani treba da odlučuju o sporazumu s Beogradom

PRIŠTINA - Predsjednik skupštine Kosova Kadri Veselji izjavio je da radi na tome da o sporazumu Beograda i Prištine bude održan referendum i da će o njemu odlučivati građani.

Veselji: Taksa je postigla svoj efekat

PRIŠTINA - Predsjednik kosovske Skupštine Kadri Veselji izjavio je da je taksa postigla svoj efekat i da ne bi trebalo da bude prepreka za odnose sa SAD.

Veselji neće da bude dio vlasti koji kvari odnose sa SAD i EU

PRIŠTINA - Kadri Veselji, predsjedavajući kosovske skupštine Kosova i predsjednik Demokratske partije Kosova (DPK), koja je okosnica vladajuće koalicije, tvrdi da neće da bude deo vlasti koja kvari odnose sa SAD i EU i da će djelovati u trenutku kada primeti da mogu da budu narušeni odnosi sa njima.

Veselji: Niko nas neće odvojiti od Amerike

PRIŠTINA - Predsjednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji, koji je i lider Demokratske partije Kosova, najveće članice vladajuće koalicije, izjavio je danas da je Prištnu niko neće odvojiti od SAD i njene zapadne orijentacije.

Crnogorski premijer: Poruka Veseljija besmislena

PODGORICA - Predsjednik crnogorske vlade Duško Marković tvrdi da je poziv šefa kosvskog parlamenta Kadri Veseljija Podgorici i Skoplju da se okupe protiv Srbije, besmislen i da sa stanovišta te zemlje nkada ne može biti privhaćen.

Najčitanije