Kadri Veselji

Veselji potvrdio kandidaturu za premijera: Kosovo neće propasti

PRIŠTINA - Kadri Veselji, predsjednik najuticajnije Demokratske partije Kosova (DPK) u odlazećoj PAN koaliciji, potvrdio je danas da će biti kandidat za budućeg premijera.

Veselji: Novo Brdo "dragulj naše kulturne baštine"

PRIŠTINA - Predsjednik skupštine privremenih prištinskih institucija Kadri Veselji izjavio je da je "ponosan" zbog zastave Kosova koja je ponovo postavljena na zidinama srpskog srednjovekovnog grada Novo Brdo, kao i na policiju i druge institucije koje se, kako je rekao, "brinu o kosovskim dragocjenim spomenicima".

Veselji: Neće biti novog mandatara

PRIŠTINA - Lider PAN koalicije Kadri Veselji odgovorio je na pismo kosovskom predsjedniku Hašimu Tačiju poručivši mu da neće biti novog mandatara i ponovio da su izbori neizbježni.

Tači i Veselji pred Specijalnim sudom u Hagu?

PRIŠTINA - Prištinski mediji pišu danas, pozivajući se na međunarodne izvore, da će Specijalni sud za zločine tzv. OVK uskoro pozvati na saslušanje i predsjednika privremenih prištinskih institucija Hašima Tačija i predsjednika parlamenta Kadrija Veseljija.

Veselji: Pozivi Suda udarac za OVK

PRIŠTINA - Predsjednik skupštine Kosova Kadri Veselji ocijenio je da su pozivi iz Specijalnog suda u Hagu za bivšeg portparola terorističke OVK Jakupa Krasnićija i bivšeg člana Vrhovnog štaba Sokolja Bašotu udarac za OVK i "njenu borbu".

Veselji: I SAD će biti uključene u postizanje sporazuma

PRIŠTINA - Predsjednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji rekao je danas novinarima, nakon sastanka sa njemačko-francuskom delegacijom o predstojećem samitu u Parizu, da će SAD, zajedno sa EU, biti uključene u postizanje sporazuma između Beograda i Prištine.

"Ne ukidamo takse, suspendovaćemo ih na 120 dana - ne potčinjavamo se Vučiću"

PRIŠTINA - Nakon sastanka sa liderima privremenih prištinskih institucija, predsjednik parlamenta, Kadri Veselji, rekao je da je Berlinski samit bio koristan.

Veselji: Takse treba suspendovati jer to zahtijeva Tramp

PRIŠTINA - Predsjednik kosovske skupštine Kadri Veselji ostaje i dalje pri stavu da takse treba suspendovati sada, jer taj zahtjev dolazi iz SAD od Donalda Trampa.

Specijalni sud za zločine OVK sprema optužnice za Tačija i Veseljija

PRIŠTINA - Specijalni sud za zločine OVK podići će optužnice protiv predsjednika Kosova Hašima Tačija i predsjednika parlamenta Kadrija Veseljija, piše danas "Gazeta ekspres", pozivajući se na neimenovanog zvaničnika tog suda.

Veselji: Građani treba da odlučuju o sporazumu s Beogradom

PRIŠTINA - Predsjednik skupštine Kosova Kadri Veselji izjavio je da radi na tome da o sporazumu Beograda i Prištine bude održan referendum i da će o njemu odlučivati građani.

Najčitanije