Kadri Veselji

Kadri Veselji putuje na saslušanje u Hag

Lider PDK i bivši predsjedavajući kosovske skupštine, Kadri Veselji, saopštio je da je primio poziv na saslušanje od strane Specijalnog suda, na današnjoj konferenciji za štampu.

Veselji se hvalio da je navodio avione NATO na srpsku vojsku

PRIŠTINA - Lider vladajuće DPK Kadri Veselji danas se pohvalio, kako je tokom bombardovanja Srbije i SRJ, u aprilu 1999. godine, navodio avione NATO da bombarduju srpske položaje kod Glogovca, javili su prištinski mediji.

Veselji potvrdio kandidaturu za premijera: Kosovo neće propasti

PRIŠTINA - Kadri Veselji, predsjednik najuticajnije Demokratske partije Kosova (DPK) u odlazećoj PAN koaliciji, potvrdio je danas da će biti kandidat za budućeg premijera.

Veselji: Novo Brdo "dragulj naše kulturne baštine"

PRIŠTINA - Predsjednik skupštine privremenih prištinskih institucija Kadri Veselji izjavio je da je "ponosan" zbog zastave Kosova koja je ponovo postavljena na zidinama srpskog srednjovekovnog grada Novo Brdo, kao i na policiju i druge institucije koje se, kako je rekao, "brinu o kosovskim dragocjenim spomenicima".

Veselji: Neće biti novog mandatara

PRIŠTINA - Lider PAN koalicije Kadri Veselji odgovorio je na pismo kosovskom predsjedniku Hašimu Tačiju poručivši mu da neće biti novog mandatara i ponovio da su izbori neizbježni.

Tači i Veselji pred Specijalnim sudom u Hagu?

PRIŠTINA - Prištinski mediji pišu danas, pozivajući se na međunarodne izvore, da će Specijalni sud za zločine tzv. OVK uskoro pozvati na saslušanje i predsjednika privremenih prištinskih institucija Hašima Tačija i predsjednika parlamenta Kadrija Veseljija.

Veselji: Pozivi Suda udarac za OVK

PRIŠTINA - Predsjednik skupštine Kosova Kadri Veselji ocijenio je da su pozivi iz Specijalnog suda u Hagu za bivšeg portparola terorističke OVK Jakupa Krasnićija i bivšeg člana Vrhovnog štaba Sokolja Bašotu udarac za OVK i "njenu borbu".

Veselji: I SAD će biti uključene u postizanje sporazuma

PRIŠTINA - Predsjednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji rekao je danas novinarima, nakon sastanka sa njemačko-francuskom delegacijom o predstojećem samitu u Parizu, da će SAD, zajedno sa EU, biti uključene u postizanje sporazuma između Beograda i Prištine.

"Ne ukidamo takse, suspendovaćemo ih na 120 dana - ne potčinjavamo se Vučiću"

PRIŠTINA - Nakon sastanka sa liderima privremenih prištinskih institucija, predsjednik parlamenta, Kadri Veselji, rekao je da je Berlinski samit bio koristan.

Veselji: Takse treba suspendovati jer to zahtijeva Tramp

PRIŠTINA - Predsjednik kosovske skupštine Kadri Veselji ostaje i dalje pri stavu da takse treba suspendovati sada, jer taj zahtjev dolazi iz SAD od Donalda Trampa.

Najčitanije