Kadri Veselji

Veselji: Imamo samo jednog neprijatelja, a to su Srbija i Vučić

PRIŠTINA - Predsjednik Skupštine Kosova Kadri Veselji izjavio je, na vanrednoj sjednici parlamenta o dijalogu sa Srbijom, da Kosovo ima jednog neprijatelja i da je to Srbija.

Veselji: Gazivode pripadaju Kosovu

PRIŠTINA - Predsjednik kosovske skupštine Kadri Veselji danas je izjavio da Gazivode pripadaju Kosovu kao i da je integritet Kosova nepovrediv.

Veselji: Vučić na Kosovu sa ratnom retorikom

PRIŠTINA -- Predsjednik kosovske skupštine Kadri Veselji rekao je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na Kosovo došao sa ratnom retorikom, "protiv mirne budućnosti".

Vulin Prištini: Ne pomišljajte na silu, sledi jasan odgovor

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je danas vlastima u Prištini da ne razmišljaju o tome da pokušaju da primjene silu na predsjedniku Srbije i vrhovnom komandantu Vojske Srbije, Aleksandru Vučiću, jer bi to naišlo na jasan odgovor.

Stefanović: Ako se Vučiću nešto desi na KiM znaćemo ko je kriv

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović poručio je Kadriju Veseljiju da je Beograd razumio prijetnje koje je uputio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Veselji: Nećemo dozvoliti 'bosnizaciju' ni podjelu Kosova

PRIŠTINA - Predsjedavajući kosovske skupštine i lider DPK Kadri Veselji izjavio je, povodom hapšenja Marka Đurića, da niko ne može da dođe na Kosovo i provocira izjavama.

Najčitanije