Kafa

Novo veliko pakovanje Black'n'Easy - 20 buđenja uz savršenu dozu kafe

Ako ne možete da zamislite savršen početak i produktivan ostatak dana bez one prve jutarnje kafe, sigurno već uveliko uživate u punom ukusu prave svježe mljevene Grand Black'n'Easy kafe. Od sada ćete moći da uživate u dozi baš po vašoj mjeri i svoje jutro započnete uz novo veliko Black'n'Easy pakovanje.

Šta se dešava ako naglo prestanemo da pijemo kafu, a šta ako pretjeramo

Mnogima je nemoguće zamisliti početak dana bez kafe jer razbuđuje, poboljšava koncentraciju i raspoloženje, i povećava izdržljivost.

Istraživanje: Kafa možda sprečava hronična oboljenja jetre

Novo istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo je da bi konzumiranje kafe moglo da pomogne u sprečavanju hroničnih bolesti jetre, piše britanski "Gardijan".

Kakvu kafu treba da pijete ako želite da smršate

Kafa, ako je pijete prije treninga, može poboljšati rezultate.

Pandemija nije ugrozila ispijanje kafe

BANJALUKA, SARAJEVO - Da kafa i dalje zauzima visoko mjesto na listi toplih napitaka među stanovnicima BiH, pokazuje podatak da su na domaće tržište za pet mjeseci ove godine uvezene oko 483 tone kafe više nego lani u istom periodu.

Kafa prije treninga podstiče sagorijevanje masti

Ako ste od onih aktivnih ljudi, onda vam donosimo rezultate nedavnog istraživanja na temu koliko vam kafa prije treninga može biti od pomoći.

Porodica Jagnjo više od vijeka ne da da se zaustavi mlin za kafu

SARAJEVO - Još dok sam pohađao osnovnu školu, išao sam sa ocem u radnju i pomagao mu koliko sam mogao u tom uzrastu. U početku su to bili jednostavni poslovi, ali sa 16-17 godina mogao sam samostalno oštriti ručne mlinove za kafu, kazuje Sarajlija Haris Jagnjo, čuvar tradicije jedine porodice, koja je na području bivše Jugoslavije mlinove za kafu proizvodila ručno.

Kada je najbolje popiti prvu jutarnju kafu

Dan vam ne započinje bez toplog mirisa kafe i obaveznog srka u hodu, dok se spremate za posao i dnevne obaveze? Ako je vaš odgovor potvrdan, imate puno razloga za brigu.

Fika: Skandinavski trend ispijanja kafe koji je osvojio svijet

Nakon popularnosti hyggea, skandinavskog načina života koji se temelji na sreći, sigurnosti, komforu i jednostavnosti, stiže još jedan jednostavan i divan trend - fika.

Šta se događa kad je kafa prva stvar koju popijete u danu?

Vrlo vjerovatno svakoga jutra ispijate kafu. Međutim, za razliku od mnogih, fitness influencerka Kayla Itsines je ne pije na prazan želudac, već isključivo nakon doručka.

Najčitanije