Kafa

Pakovanje Grand kafe dobilo markicu "Kupujmo domaće"

BIJELJINA - Pakovanje Grand kafe odnedavno krasi markica "Kupujmo domaće", a tim povodom s cjelokupnim, savremenim procesom proizvodnje i pakovanja kafe upoznali su se novinari iz Banjaluke i Sarajeva, za koje je bilo organizovano studijsko putovanje u Bijeljinu i obilazak proizvodnog pogona kafe u mjestu Glavičice.

Kafa ima najveći laksativni efekat

Stvarno ne postoji ništa bolje od vaše prve jutarnje kafe! Svjež miris i rezak ukus čine se kao formula instant buđenja, a šolja vaše kafe kao da vam već na početku jutra obećava kakav vas dan očekuje.

Koje je doba dana najbolje za prvu kafu?

Strastvenim ljubiteljima kafe nemoguće izgleda dan započeti bez kafe.

Zašto kafa podstiče veliku nuždu?

Ima li šta bolje od šolje kafe ujutro, taj razbuđujući miris i okus, a kod većine ljudi je i garant da će vrlo brzo morati i na WC. Pa što to ima u kafi da djeluje tako za razliku od čaja koji takođe sadrži kofein?

U Abu Dabiju možete popiti kapućino sa zlatom

I dok Starbaks osvaja Italiju svojom zanatskom kafom, luksuzna meka Dubaija, Burj Al Arab, ide jedan korak dalje…

Kafa u službi ljepote

Čak i ako niste ljubitelj kafe, nakon što vam otkrijemo šta ona može da učini za vaš izgled – promijenićete mišljenje.

Cijene kafe na najnižem nivou u posljednjih 12 godina

Cijena kafe dostigla je najnižu vrijednost u posljednjih 12 godina, piše Financial Times.

Kafa ili čaj: Šta je bolje za vaš organizam?

Sa jedne strane postoje ljudi, koji su pasionirani ljubitelji kafe, sa druge su oni koji kafu ne okušaju, ali uživaju u ispijanju čaja.

Kafa emina ponovo na tržištu

VELIKA KLADUŠA - Nakon punih 25 godina na tržištu BiH ponovo je plasirana kafa emina, koja je u prošlosti bila jedan od prepoznatljivih proizvodnih brendova velikokladuškog "Agrokomerca".

Zeleno blago oporaviće organizam, a ten će zablistati

Jutarnja kafa je ritual koji ne preskačete? Ukus, aroma, opojan miris... Ipak, razmislite, jer jedan drugi napitak može da vam donese promjene ako počnete da ga pijete. U pitanju je mača čaj može da učini za kratko vrijeme mnogo toga za vaše zdravlje.

Najčitanije