Kafana

Četiri godine robije zbog ubistva u kafani

NOVI TRAVNIK - Smail Bešo (43) iz Viteza nepravosnažno je osuđen na četiri godine zatvora u Kantonalnom sudu Novi Travnik zbog ubistva Sifeta Haskića (40) u kafani "Ovo malo duše" kod Viteza.

Uprkos zabrani pili u banjalučkoj kafani

​BANJALUKA - Banjalučka policije je juče oko 19 sati postupila po prijavi da se u banjalučkom ugostiteljskom objektu nalazi više osoba koje konzumiraju alkohol.

U dvorištu napravila kafanu za muža: Nisam mogla da ga zadržim kod kuće

Ponekad nema ništa bolje nego dugačak, naporan dan, okončati u kafani, ćaskajući sa drugarima, s hladnim pivom u ruci. Neki su pak, previše puta ostali predugo, s kojim pićem previše.

Uletio automobilom u kafanu

KOZARSKA DUBICA- U neobičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se jutros desila u mjestu Johova u Kozarskoj Dubici, prilikom slijetanja sa kolovoza, automobil seat ibiza udario je u objekat lokala "Una" na kojem je pričinio veliku materijalnu šetu, saznaju Nezavisne.

Krvavi obračun u kafani u Gradišci, dvojica izbodena nožem

GRADIŠKA - Dvojica muškaraca izbodena su noćas nožem u obračunu u kafani u mjestu Čatrnja, opština Gradiška, saznaju "Nezavisne".

Vlasnik kafane ubio gosta zbog piva?

BEOGRAD - Marko Tarlanović (33), vlasnik kafića M13 u Ribarima kod Šapca, uhapšen je zbog sumnje da je u noći sa subote na nedjelju ubio gosta lokala Zorana Boškovića (51).

Srušena kafana u banjalučkom naselju Nova varoš

BANJALUKA - Ugostiteljski objekat "Klub 122" u naselju Nova varoš danas je srušen po nalogu Građevinske inspekcije jer je bespravno sagrađen.

Zavodila goste kafane da bi ih gazda drogirao i pljačkao

BRČKO - Željka Davidović (32) optužena je da je zavodila i po intimnim dijelovima tijela dodirivala goste seoske kafane "Kaskada" u mjestu Gornji Rahić, kod Brčkog, kako bi im odvukla pažnju, da bi ih potom pljačkali vlasnik kafane Zijad Karalić (42), zvani Gike, te Lidija Dimković (36).

Banjalučke kafane duže rade od nedjelje

BANJALUKA - Za ugostiteljske objekte, bez obzira na vrstu, koji se nalaze u stambeno-poslovnim objektima kolektivnog stanovanja, od nedjelje počinje ljetno radno vrijeme, i to od sedam do 24 časa, svakog dana.

Ugostitelji u RS zadovoljno trljaju ruke: Građanima i posljednja marka završi u kafani

BANJALUKA - Da naš narod voli da ide u kafanu, pa neki ostavljaju i posljednju marku uprkos ekonomskoj situaciji, pokazuje i podatak da je promet u ugostiteljstvu u Republici Srpskoj u trećem tromjesečju 2017. godine u odnosu na isti period prethodne godine veći za 18,3 odsto.

Najčitanije